Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Az daha bebem olmazsa ben paraya kıyıp eve bi ultrason cihazı alcam. O doktor bu muayene derken doktor söylemeden ben anlıyordum yumurta sayısını büyüklüğünü falan 😂
Olsa bakardık şimdi içeriye😂
Insallah hamile kalip da kullanmak nasip olur canim bu ultrason bilgilerini 😍

Transferden sonra 48 saat mı neydı blast o zamn tutunmustur belki canım. Benım emb 3. Gun arastrdgm kadaryla 3 ile 5 gun arasında tutunuyomuş ama ben hiç 3. Gune ihtimal vermedım nedense 😃 bugun 4. Gunumdeyım sanki tutunma olursa bugun başlar gbi gelıyo hep
Hadi inşallah yaa tutsun. Belirtiler olursa buraya yaz 😊

Yeniden merhaba,tüp bebek tedavisine başladığımı söylemiştim.Yumurtalar oluştu ve büyüdü fakat bugün doktor östrojen hormonu yüksek olduğundan,düzelene kadar transferin ertelenmesini,yumurtaların toplandıktan sonra dondurulması gerektiğini söyledi.2 ay sonra yapılabilir dedi.Bu durumu yaşayan var mı?Hemen transfer olur sanıyordum.Biraz şaşırdım.Yaşayanlar yazarsa sevinirim.
Merhaba doktor Banada hemen transfer yapmamıştı 2 adet dinlendirme yaptı. Ohss riski nedeniyle çünkü çok yumurta oluşmuştu 24 tane olgun yumurta toplandı. Taze transfer yapsaydı tutmama ihtimali daha fazla oluyor ve senin için risk oluşuyor boşver dondurulmuş iyidir hem rahim ilaçtan arınıyor hem şans biraz daha artıyor

Bende inanılmaz bir gaz var. Senin gazın var mı?
Bir de normalim 2 katı hızlı yoruluyorum. Konuşurken nefes nefese kalıyorum. Adet ağrısı falan hiç yok bende bat uzerinden 8 gün geçti
Ya biliyor musun bende de aşırı gaz olmuştu transferin 2. Gününden sonra bide telefonda konuşurken nefes nefese kalmıştım derin nefes alma ihtiyacı hissetmiştim

Ya biliyor musun bende de aşırı gaz olmuştu transferin 2. Gününden sonra bide telefonda konuşurken nefes nefese kalmıştım derin nefes alma ihtiyacı hissetmiştim
Ben dün Transfer oldum dün bütün aksam gaz doluydum bugün daha iyiyim. Sanirim bebeleri koyarken iceri hava kacti 😅😅

Back