• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Acaba diyorum 7 veya 8.gün idrar testi mi yapsam? Depresyon evresini evde atlatıp kan vermeye öyle giderim. 5.gün embriyosu 7.günde kesin sonuç verir mi acaba?
6. Gün benim bembeyaz çıkmıştı 7. Gün belirdi silik çizgi. Ama kan önemli bunu bilir bunu söylerim erken sevindim de ne oldu istersen kanı bekle arkadaşım

Ay pardon anlayamadım. Ya ben çok sıkışıktım transfer sırasında arada kendimi gerdim sanırım doktor kendini rahat bırak dedi heyecanlıydı da çok. Ama transferden çıktığımda mutluydum. Ama transfer günlerinde ara ara sinir küpü olduğumda oldu maalesef
Bende ya transfer gunu cok mutluydum dun sinir oldu bugun endişe oldu etkıler mi dıyorum bende korkuyorum

Bende de ara da hep adet sancıları oldu geçti ara ara gelip gitti. Dünden beri de sol kasığıma batma gibi kramp gibi daha değişik ağrı giriyor. Pozitif çıktı benim ama kan değerim güzel çıkmıyor ilerleme yok o yüzden bilemedim belirtiler doğruyu göstermeyebilir
Ama canım kramp tutunma belirtisi onu bılıyorum buyuk ihtimal embrıyo tutunmaya calışıyo rahmi kazıyo sana kramp oluyo

Bu arada kızlar burda gebelik aşısı vurulan vardı die hatirliyrm nasil zormuydu sonrasında herhangibişey olmadı degilmi bnm de yarın olucak çünkü endişeliyim birazcık
ben olmadım ama transfer gibiymiş hatırladığım kadarıyla . 1-2 dakika falan sürüyormuş (söylediklerimi umarım yanlış hatırlamıyorum)

Merkezden ne dediyseler onu yapiyorum aslında. Yine de insan kendine bir umut ariyor. Transfer günü bu sefer oldu diye düşünürken günler geçtikçe umudum iyice azalıyor. Allah aklımıza sahip çıksın gerçekten bu duygu değişimleriyle sağlam durabilmek cok zor. Ağzımın içi yara doldu, yatmaktan da çok sıkıldım. Ev işi bildiğin bütün gün oyalıyormuş bizi. Keşke mutfağa girip tepsi tepsi poğaça börek yapsam🙄
Canım ben bugun biraz hareket ettım hep yatmadım ama psıkolojım iyi degıl ya benımde

Bende ya transfer gunu cok mutluydum dun sinir oldu bugun endişe oldu etkıler mi dıyorum bende korkuyorum
Etkilemez canım rahat ol, tutunası varsa sen düşüp bayılsan da tutunuyor🤗 ama bu süreci stressiz ve mutlu geçirmen ruh sağlığın için daha güzel tabi, valla ne kocalar ne de aileler ne çektiğimizi anlamıyor, ilaçların verdiği dengesizlik bir yandan, tutacak mı tutmayacak mı stresi bir yandan, derin yaralar açıyor içimizde,sanırım bunu unutturmanın da tek ilacı miniğimizin güp güp hızla çarpan kalp atışını duyup ultrason fotoğrafıyla eve dönmek🥰

Sinirden uzak dur ne yap ne et bişeyi takmamaya çalış kafana etkilenmesin rahat ol sonucu bekle ne gelirse Allahtan ne yapalım olursa beraber seviniyoruz olmazsa üzülüyoruz ama sonra kaldığımız yerden devam diyoruz endişeli olma

Canım ben de aynı şekilde düşük yaptım, bir anda bir ağrıyla kanama başladı tuvalete gittiğimde, beta güzel gidiyordu ama dediğin gibi doktor sağlıksız gebelik dedi ve ilaçları kesti, 10 gün sonra da kanamayla birlikte beta düşmeye başladı, kürtaj olmadım kendi kendime düşürdüm. Sen düşükten sonra ne zaman başkayacaksın tedaviye, benim 24 eylülde transferim olmuştu, 25 ekimde düşük yaptım regl oldum, şimdi bu ay reglden sonra başlayacaktım doktor 1 ay daha bekleyelim dedi
Neden 1 ay daha fazladan bekletiyor bilgin var mı sanırım benimki de düşük olcak

KIZLAR BENIDE GÖRÜN LUTFENN SİZCE ESTROFEMİ KULLANAYIMMI FRANSADA VERMIYOLAR BİŞE SADECE PROGESTERON VERİLİYOR AMA TR DE YAPTIGIMDA BAHÇECİ VERMISTI ESTRTOFEM SUAN VAR ELİMDE TRANSFER DUN OLDUM KULLANAYIMMI SİZCE YARDIM EDIN LÜTFEN
Canım biz bunu bilemeyiz ki.. ordaki tedavi belki farklıdır, bilen bir doktora danışabilirseniz daha iyi olur

Benim bu ikinci denemem kimyasal olacak diye korkuyorum ilki kimyasal oldu diye ama takdir Allahın şu var transferim çok rahat geçti diye biraz umutluyum kan verdim yarın çıkacak inşallah ama ben bu sefer dayanamayıp normal gebelik testi aldım
Kapı gibi ben burdayım diyo annesi gözün Aydın 😍😍

Neden 1 ay daha fazladan bekletiyor bilgin var mı sanırım benimki de düşük olcak
Benim beta hcg 19 kasımda 16 çıktı canım, 20 kasımda regl oldum, belki bu reglimle sıfırlanmıştır bilmiyorum, bir de prolaktin hormonu yüksek çıktı 59, bu durumda zaten doktor transfer yapalım deseydi tedirgin olacaktım, ama zaten doktorum da burada değilmiş, ben kıbrısta yaşıyorum, önümüzdeki aya umarım sorunsuz başlarım, şimdi dostinex ve cyclo progynova kullanıyorum, bir de bazı takviye ilaçlar, aspirin, folik asit, omega, koenzim q10 gibi

Kızlar selam ben doktoruma sinir oldum bu sabah. Normalde kendisini çok severim. Ama tüp bebek süreci bitip ödemeler yapılınca bizi başından savar gibi oldu. Testten sonra 10 gün sonra ultrason yapalım dedi. Bugün de teyitleşelim diye mesaj attık. Pazara denk geliyor ctesi mi ptesi mi gelelim diye. Hastanenin sitesini vermiş burdan randevu alın gelin diye. Ya da daha uygun biyere gidip muayene olup bana söyleyin diye. Ama yazım tarzı o kadar sinirimizi bozdu ki.Daha bebek kaç haftalık ne durumda ilaçlar ne kadar kullanılacak bunları görüşmemiz gerekmez miydi. Hemen ücretliye yönlendirmiş ya da başka biyere. Biz de yeni bi doktor arayışına girdik ama moralimizi bozdu. Ücreti neyse yine öder giderdik problem o değildi ama yaklaşımı ters geldi. Ve benim bildiğim önce bi duruma bakılır ondan sonra başka bi yere yönlendirilir
Çok haklısın. Test sonucuyla bitmiyor sonuçta. Kalp atışını duyana kadar bakmalı en azından.

Benim beta hcg 19 kasımda 16 çıktı canım, 20 kasımda regl oldum, belki bu reglimle sıfırlanmıştır bilmiyorum, bir de prolaktin hormonu yüksek çıktı 59, bu durumda zaten doktor transfer yapalım deseydi tedirgin olacaktım, ama zaten doktorum da burada değilmiş, ben kıbrısta yaşıyorum, önümüzdeki aya umarım sorunsuz başlarım, şimdi dostinex ve cyclo progynova kullanıyorum, bir de bazı takviye ilaçlar, aspirin, folik asit, omega, koenzim q10 gibi
Anladım çok geçmiş olsun 🙏🏻 benim 64 le başladı 85 123 dün 114 e düştü yarın tekrar bakıcaklar ama normal olsa düşmezdi değer. İkinci transfer için duruma göre farklı ilaçta kullandırıyor o zaman öyle mi. Hakkınızda hayırlısı olsun bu sefer olur inşallah kucağınıza görürsünüz 🙏🏻🙏🏻

Back