- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.701
Bendede başladı stres ya ilk gun iyidim smdi tutmadı mı acaba olmaya başladıRabbim nasip etsin inşallahama anladım ki bebeleri kucağımıza almadan stres bitmeyecek. Opu olsa daha rahat olurum diyordum, sonra transfer stresi başladı. Transferden sonra rahatlarim diyordum şimdi negatif alsam nasıl başa çıkarım stresi, negatif çıksa ayrı dert pozitif çıksa ikiye katlayacak mı stresi. Her şey yolunda olsa kalp atışı duyacak mıyım, ikili testte ne çıkacak, hareketleri azaldı, kalbi mi durdu... Tüp bebek annelerinin kaderi olsa gerek
Nidicard verdı mı sana bulent hoca? 5. Gune gelenlerin hepsi blast oluyo canım ama 5. Gune gelip marula evresınde kalan embrıyolarda oluyo (marula evresı 4. Gun emb) gerıden gelıyolar yanı ama 5. Gun emb oluyoKolunu kessen bebeğin olur deseler keserim yani o durumdayim su anbu blast embriyo nasil oluyor bana embriyolog bir sey demedi bu konuda. Yoksa 5.gune gelenlerin hepsi blast mi oluyor?
Acaba diyorum 7 veya 8.gün idrar testi mi yapsam? Depresyon evresini evde atlatıp kan vermeye öyle giderim. 5.gün embriyosu 7.günde kesin sonuç verir mi acaba?Bendede başladı stres ya ilk gun iyidim smdi tutmadı mı acaba olmaya başladıo da bebegı etkılicek mi dıye korkuyorum ama elımde degıl gerci tutuncaksa hiç bişey etkılemıyo oylede tutunuyo ki
Canım ben de aynı şekilde düşük yaptım, bir anda bir ağrıyla kanama başladı tuvalete gittiğimde, beta güzel gidiyordu ama dediğin gibi doktor sağlıksız gebelik dedi ve ilaçları kesti, 10 gün sonra da kanamayla birlikte beta düşmeye başladı, kürtaj olmadım kendi kendime düşürdüm. Sen düşükten sonra ne zaman başkayacaksın tedaviye, benim 24 eylülde transferim olmuştu, 25 ekimde düşük yaptım regl oldum, şimdi bu ay reglden sonra başlayacaktım doktor 1 ay daha bekleyelim dedibeta guzel artis gosterdi, hersey normaldi ama birkac hafta sonra adet sancim basladi ( benim donemlerim cok agrili gecer). hemen ayaklarimin altina yastik koyup yattim. tuvalete gittigimde dusuk oldu... dr a gittigimde hersey normal gorunuyor deyip sebep bulamadilar, tutmus olmasida guzel bir basariydi diye moral verip yolladilar
beta ilerleyisini dr una sor derim, yavas ilerleyip sonra duzene giren de duydum. umitsizlige kapilma, bu dunyada nasibi varsa herseye ragmen tutunup gelir
5ab 5bb morula değildir herhalde. Nidicard ne hic duymadım vermemiş demek kiNidicard verdı mı sana bulent hoca? 5. Gune gelenlerin hepsi blast oluyo canım ama 5. Gune gelip marula evresınde kalan embrıyolarda oluyo (marula evresı 4. Gun emb) gerıden gelıyolar yanı ama 5. Gun emb oluyo
Kaçıncı gününüz transfer den sonra acabaBenim bu ikinci denemem kimyasal olacak diye korkuyorum ilki kimyasal oldu diye ama takdir Allahın şu var transferim çok rahat geçti diye biraz umutluyum kan verdim yarın çıkacak inşallah ama ben bu sefer dayanamayıp normal gebelik testi aldım
Demek düşeceği varsa yapıştırsan da durmuyorCanım ben de aynı şekilde düşük yaptım, bir anda bir ağrıyla kanama başladı tuvalete gittiğimde, beta güzel gidiyordu ama dediğin gibi doktor sağlıksız gebelik dedi ve ilaçları kesti, 10 gün sonra da kanamayla birlikte beta düşmeye başladı, kürtaj olmadım kendi kendime düşürdüm. Sen düşükten sonra ne zaman başkayacaksın tedaviye, benim 24 eylülde transferim olmuştu, 25 ekimde düşük yaptım regl oldum, şimdi bu ay reglden sonra başlayacaktım doktor 1 ay daha bekleyelim dedi
Aynen öyle canım, sağlıksızsa yapacak hiç birşey yok maalesef, güçlü sağlıklı bir embriyo,ister 3. Gün olsun ister 5. Gün olsun rahme yapışıyor bırakmıyor annesiniDemek düşeceği varsa yapıştırsan da durmuyor
Eşimden hep şikayet ederdim cok soğukkanlı hic sevinmiyor üzülmüyor diye, o bile geçen dedi ya hele bi tutsun kurban keselim diye. Ne adaklar adadım bir bilsen. Inşallah kucağımıza aldığımız günleri gösterir RabbimAynen öyle canım, sağlıksızsa yapacak hiç birşey yok maalesef, güçlü sağlıklı bir embriyo,ister 3. Gün olsun ister 5. Gün olsun rahme yapışıyor bırakmıyor annesiniakıllı uslu büyüyor 9 ay boyunca. Bizim de miniklerimiz tutsun bırakmasın bizi
Öğretmenler gününüz kutlu olsunEşimden hep şikayet ederdim cok soğukkanlı hic sevinmiyor üzülmüyor diye, o bile geçen dedi ya hele bi tutsun kurban keselim diye. Ne adaklar adadım bir bilsen. Inşallah kucağımıza aldığımız günleri gösterir Rabbim
Senin de meslektaşımÖğretmenler gününüz kutlu olsun
12. Gün bugunKaçıncı gününüz transfer den sonra acaba
Bn ilk tedavide de kullndgm gene 3 gun de 1 ama transfer sonra si kullanım die hatırlıyordmBen kullanıyorum canim transferden bir hafta önce başladım 3 güne 1 devam ediyorum hala. Iğne aşırı yağlı, dolayısıyla vurulurken yanma oluyor. Sonrasında bacak-bel ağrısı da yaptı bende. 3 günde bir yapınca o kadar kötü yapmıyor ama her gün olsa tekerlekli sandalyeye mahkum eder adamı
Canımm, herşey gönlünce olsun, valla çok hakettik yaa, herkesin ne kadar kolay oluyor, ablalarım karar verirkleri ay hamile kaldılar, hatta ablamın biri bebeğini emzirirken bir daha hamile kaldı istemedenEşimden hep şikayet ederdim cok soğukkanlı hic sevinmiyor üzülmüyor diye, o bile geçen dedi ya hele bi tutsun kurban keselim diye. Ne adaklar adadım bir bilsen. Inşallah kucağımıza aldığımız günleri gösterir Rabbim
Hayırlı olsun inşallah12. Gün bugun
Amin inşallah kan verdim ama yarın çıkacak inşallah Şu an pozitif görünüyorum değerin artmasıyla daha iyi olacak inşallahHayırlı olsun inşallah
Bende de ara da hep adet sancıları oldu geçti ara ara gelip gitti. Dünden beri de sol kasığıma batma gibi kramp gibi daha değişik ağrı giriyor. Pozitif çıktı benim ama kan değerim güzel çıkmıyor ilerleme yok o yüzden bilemedim belirtiler doğruyu göstermeyebilirBendede adet agrısı gbi bi agrı var ama genelde tutunurken kramp giriyomuş diye duymuştum hiç yok kramp gbi bi sancı hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?