Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bendede başladı stres ya ilk gun iyidim smdi tutmadı mı acaba olmaya başladı o da bebegı etkılicek mi dıye korkuyorum ama elımde degıl gerci tutuncaksa hiç bişey etkılemıyo oylede tutunuyo ki

Kolunu kessen bebeğin olur deseler keserim yani o durumdayim su an bu blast embriyo nasil oluyor bana embriyolog bir sey demedi bu konuda. Yoksa 5.gune gelenlerin hepsi blast mi oluyor?
Nidicard verdı mı sana bulent hoca? 5. Gune gelenlerin hepsi blast oluyo canım ama 5. Gune gelip marula evresınde kalan embrıyolarda oluyo (marula evresı 4. Gun emb) gerıden gelıyolar yanı ama 5. Gun emb oluyo

Bendede başladı stres ya ilk gun iyidim smdi tutmadı mı acaba olmaya başladı o da bebegı etkılicek mi dıye korkuyorum ama elımde degıl gerci tutuncaksa hiç bişey etkılemıyo oylede tutunuyo ki
Acaba diyorum 7 veya 8.gün idrar testi mi yapsam? Depresyon evresini evde atlatıp kan vermeye öyle giderim. 5.gün embriyosu 7.günde kesin sonuç verir mi acaba?

Canım ben de aynı şekilde düşük yaptım, bir anda bir ağrıyla kanama başladı tuvalete gittiğimde, beta güzel gidiyordu ama dediğin gibi doktor sağlıksız gebelik dedi ve ilaçları kesti, 10 gün sonra da kanamayla birlikte beta düşmeye başladı, kürtaj olmadım kendi kendime düşürdüm. Sen düşükten sonra ne zaman başkayacaksın tedaviye, benim 24 eylülde transferim olmuştu, 25 ekimde düşük yaptım regl oldum, şimdi bu ay reglden sonra başlayacaktım doktor 1 ay daha bekleyelim dedi

Nidicard verdı mı sana bulent hoca? 5. Gune gelenlerin hepsi blast oluyo canım ama 5. Gune gelip marula evresınde kalan embrıyolarda oluyo (marula evresı 4. Gun emb) gerıden gelıyolar yanı ama 5. Gun emb oluyo
5ab 5bb morula değildir herhalde. Nidicard ne hic duymadım vermemiş demek ki

Demek düşeceği varsa yapıştırsan da durmuyor

Demek düşeceği varsa yapıştırsan da durmuyor
Aynen öyle canım, sağlıksızsa yapacak hiç birşey yok maalesef, güçlü sağlıklı bir embriyo,ister 3. Gün olsun ister 5. Gün olsun rahme yapışıyor bırakmıyor annesini akıllı uslu büyüyor 9 ay boyunca. Bizim de miniklerimiz tutsun bırakmasın bizi

Eşimden hep şikayet ederdim cok soğukkanlı hic sevinmiyor üzülmüyor diye, o bile geçen dedi ya hele bi tutsun kurban keselim diye. Ne adaklar adadım bir bilsen. Inşallah kucağımıza aldığımız günleri gösterir Rabbim

Öğretmenler gününüz kutlu olsun

Bn ilk tedavide de kullndgm gene 3 gun de 1 ama transfer sonra si kullanım die hatırlıyordm aynn cnm hiç bi iğne canımı yakmamıştı prolutn kadr

Canımm, herşey gönlünce olsun, valla çok hakettik yaa, herkesin ne kadar kolay oluyor, ablalarım karar verirkleri ay hamile kaldılar, hatta ablamın biri bebeğini emzirirken bir daha hamile kaldı istemeden şimdi işin içinde olunca daha çok anlıyorum, diyorum hiç mi bir hormonun artmadı emzirirken, gebeliği engelleyecek bişey olmadı mı vücudundaben düşük yaptım prolaktin(süt hormonu) tavan yapmış doktor ilaç dayadı hemen yeğenlerim canımın içi tabi iyi ki doğmuş hepsi

Bu arada kızlar burda gebelik aşısı vurulan vardı die hatirliyrm nasil zormuydu sonrasında herhangibişey olmadı degilmi bnm de yarın olucak çünkü endişeliyim birazcık

Bendede adet agrısı gbi bi agrı var ama genelde tutunurken kramp giriyomuş diye duymuştum hiç yok kramp gbi bi sancı hiç olmadı
Bende de ara da hep adet sancıları oldu geçti ara ara gelip gitti. Dünden beri de sol kasığıma batma gibi kramp gibi daha değişik ağrı giriyor. Pozitif çıktı benim ama kan değerim güzel çıkmıyor ilerleme yok o yüzden bilemedim belirtiler doğruyu göstermeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…