- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.241
Maşallah allahım banada nasip et hayırlısıylapembiss123 benim sonuç da pozitif canım transferden sonraki 11. Gün değerim 278 çıktı çok şükür 9. Gün 99 çıkmıştı. Sizce yükselişi nasıl kızlar?
Su an yaygın belirti sırt ve bel agrısı kızlarAllah allah düşmeyen bi ateşin mi var canım? Bir de yaygın belirtikerden biri de tat koku kaybıymıi var mı? İnşallah değilsindir ya
Kesinlikle covid testi yaptırmalısınSu an yaygın belirti sırt ve bel agrısı kızlar
HarikaTransfer hariç 5. gündeyim. Öyle meraktan dün idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı ışıkta görünen 8. Gün bi daha idrar testi yapacağım 28inde de kan vereceğim
Ahh ben de hep aynı şeyi düşünüyorum nasıl atıolar çocuklarını diye.. ama işte allah kimini evladın varlığıyla kimini de yokluğuyla sını
Hiç sorma 3 ay deneyip olmayıpya ağlama krizlerine giren var ne bilim Allah dağına göre kış veriyo demekkiÇok adaletsiz geliyor demi insana. Kimisi koruna koruna alem olur korunduğu halde hamile kalır, kimisi korunmayı bıraktığı ay kalır, kimisi sokağa atar.. sormadan edemiyorum ben de bazen neden diye... ama işte maalesef Allah’ın işi hepimiz yaşamamız gerekeni yaşıyoruz hepimizin sınavı farklı
Toplandıktan sonra sadece duphaston ve folik asit kullandım transfer olduğum günden itibaren bunların yanına pregastan iğne verdi 5 gün boyunca o da bugün bitti. Yarın pregastan fitile geçicem ama transferden sonra herşey yolunda çok güzel transfer oldu tam istediğim gibi hayırlı olsun dedi ama bilmiyorum. İlk tüp bebeğim benim daha önce iğne ilaç tedavisinde de harika süper kesin olur filan diodu olmadı o yüzden soru işareti var hep birde rahimle ilgili herhangi bir bilgi vermedilerCanım benim de taze transferdi, yumurta topladı, transfer gününe kadar bi daha çağırmadı, benim 10 yumurtam toplanmıştı, sadece embriyolog arayıp hergün bilgi verdi şu kadar döllendi 3. Gün 5. Gün diye, yumurta toplamadan 6 gün sonra da transfer oldum zaten. Ama progesteron fitile falan başlatmıştı opudan hemen sonra, sen kullandın mı fitil ya da iğne, rahim kalınlaşması için birşry verdi mi
Ne kadar güzel aynı gün test vericeğiz bende aslında bir yandan test yapmak istiyorum ama korkuyorum da adet sancıları arttıTransfer hariç 5. gündeyim. Öyle meraktan dün idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı ışıkta görünen 8. Gün bi daha idrar testi yapacağım 28inde de kan vereceğim
Ben sizlerle durumumu paylasmak istiyorum fakat untaniyorum hadsizlik yapmis olmak istemiyorum ama cok yalniz oldugumu bilin lutfen ama sizler yalnız değilsiniz hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum . Sadece sunu sorsam istediğim cvbi degilde doğru olani söylerseniz cok mutlu olacam transferim 4.gunu transfer gunu haric tabi iki embriyo transfer edildi 5.gun aa ve ba kalitesinde taze transferdi dun test yapmaya başladım kizmayin bana erken diye ama dunden beri silik ikinci cizgi var bugunde var ve azalma yok hatta daha cabuk görünebilen bir tik belirgin cizgi sizce azcikta olsa sevinebilirmiyim ben fertil bir kadinim anatomik bozukluk sebebi ile normal gebe kalamiyorum gecen ay aşılama oldu ama kucuk bir ihtimal dedik olmadı ilk tup bebek denemem 40 yasindayimYaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne kadar güzel cümleler kurmuşsunuz çok mutlu oldum düşüncelerinize. Allah olmayana versin olanı da analı babalı büyütsün inşallahinsan düşünüyor bazen doğurup sokağa atıyorlar nasıl kıyıyorlar aklım almıyo. O kadsr kadın hasretle bekliyor öylesine bir sevgi bekliyorki işte burada da nasip kısmet diyoruz inşallah isteyen herkes kavuşur
Duphaston da rahmi gebeliğe hazırlayan bir ilaç, progesteron içerikli. Opu sırasında bakmıştır doktorun rahim kalınlığına durumuna vs. Bazı doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor, benimki de öyle. İçini ferah tut, çok takılma böyle şeylere, tutunacağı varsa sıkı sıkı tutunuyor zaten miniklerToplandıktan sonra sadece duphaston ve folik asit kullandım transfer olduğum günden itibaren bunların yanına pregastan iğne verdi 5 gün boyunca o da bugün bitti. Yarın pregastan fitile geçicem ama transferden sonra herşey yolunda çok güzel transfer oldu tam istediğim gibi hayırlı olsun dedi ama bilmiyorum. İlk tüp bebeğim benim daha önce iğne ilaç tedavisinde de harika süper kesin olur filan diodu olmadı o yüzden soru işareti var hep birde rahimle ilgili herhangi bir bilgi vermediler
Benımde belirtilerin bunlardıSu an yaygın belirti sırt ve bel agrısı kızlar
Transfer günü hariç miBen sizlerle durumumu paylasmak istiyorum fakat untaniyorum hadsizlik yapmis olmak istemiyorum ama cok yalniz oldugumu bilin lutfen ama sizler yalnız değilsiniz hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum . Sadece sunu sorsam istediğim cvbi degilde doğru olani söylerseniz cok mutlu olacam transferim 4.gunu transfer gunu haric tabi iki embriyo transfer edildi 5.gun aa ve ba kalitesinde taze transferdi dun test yapmaya başladım kizmayin bana erken diye ama dunden beri silik ikinci cizgi var bugunde var ve azalma yok hatta daha cabuk görünebilen bir tik belirgin cizgi sizce azcikta olsa sevinebilirmiyim ben fertil bir kadinim anatomik bozukluk sebebi ile normal gebe kalamiyorum gecen ay aşılama oldu ama kucuk bir ihtimal dedik olmadı ilk tup bebek denemem 40 yasindayim
Transfer sonrası herhangi bir çatlatma iğnesi kullandınız mı.Ben sizlerle durumumu paylasmak istiyorum fakat untaniyorum hadsizlik yapmis olmak istemiyorum ama cok yalniz oldugumu bilin lutfen ama sizler yalnız değilsiniz hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum . Sadece sunu sorsam istediğim cvbi degilde doğru olani söylerseniz cok mutlu olacam transferim 4.gunu transfer gunu haric tabi iki embriyo transfer edildi 5.gun aa ve ba kalitesinde taze transferdi dun test yapmaya başladım kizmayin bana erken diye ama dunden beri silik ikinci cizgi var bugunde var ve azalma yok hatta daha cabuk görünebilen bir tik belirgin cizgi sizce azcikta olsa sevinebilirmiyim ben fertil bir kadinim anatomik bozukluk sebebi ile normal gebe kalamiyorum gecen ay aşılama oldu ama kucuk bir ihtimal dedik olmadı ilk tup bebek denemem 40 yasindayim
Tebrik ederimTest günüm yarındı
EvtTransfer günü hariç mi
Estğfrllh olur mu hiç burada herkes durumunu söylüyor anlatıyor kimine üzülüyoruz kimine seviniyoruz. Tabiki sevinin ama kanda da görün isterseniz kan verin silik çizgiyi görmüşsünüz çünkü. İkiz gebelikte olabilir bu kadsr erkenden belli etmiş çünkü. Mesela ben 6. Günümde göremedim 7. Günde silik çizgi gördüm tek embriyoydu. Sonrasında kanda da çıktı ama bende tedirginlikle değer artışını bekliyorum. Ben sizi tebrik ediyim hatta o silik çizgi boş yere çıkmaz diyorumBen sizlerle durumumu paylasmak istiyorum fakat untaniyorum hadsizlik yapmis olmak istemiyorum ama cok yalniz oldugumu bilin lutfen ama sizler yalnız değilsiniz hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum . Sadece sunu sorsam istediğim cvbi degilde doğru olani söylerseniz cok mutlu olacam transferim 4.gunu transfer gunu haric tabi iki embriyo transfer edildi 5.gun aa ve ba kalitesinde taze transferdi dun test yapmaya başladım kizmayin bana erken diye ama dunden beri silik ikinci cizgi var bugunde var ve azalma yok hatta daha cabuk görünebilen bir tik belirgin cizgi sizce azcikta olsa sevinebilirmiyim ben fertil bir kadinim anatomik bozukluk sebebi ile normal gebe kalamiyorum gecen ay aşılama oldu ama kucuk bir ihtimal dedik olmadı ilk tup bebek denemem 40 yasindayim
Canım dr öyle dediyse güven kendisine muhakkak bi bildiği vardır. Her doktorun tedavi yöntemi farklı sonuçta. Bana opuda bi de cd56 diye bi işlem var o yapılmıştı 1 ay o yüzden beklemiştik yoksa seninki gibi transfer edilecekti bana. Bu arada tekrar idrarda test yaptim mi bugünToplandıktan sonra sadece duphaston ve folik asit kullandım transfer olduğum günden itibaren bunların yanına pregastan iğne verdi 5 gün boyunca o da bugün bitti. Yarın pregastan fitile geçicem ama transferden sonra herşey yolunda çok güzel transfer oldu tam istediğim gibi hayırlı olsun dedi ama bilmiyorum. İlk tüp bebeğim benim daha önce iğne ilaç tedavisinde de harika süper kesin olur filan diodu olmadı o yüzden soru işareti var hep birde rahimle ilgili herhangi bir bilgi vermediler
Allahım ne büyük bir mutluluk. Tebrik ederim taze anneKızlar bugun muayene oldum kesem gözüktü cok sukur,ama ikinci de var galiba doktorum emin olamadı
Hayir opu dan iki gun once vuruldu yani bugun aksam 12 .gunum dolacak igne etkisindeTransfer sonrası herhangi bir çatlatma iğnesi kullandınız mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?