• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok üzüldüm değerleriniz hep artmış çünkü normal gidiyormuş. Vardır Allahın bir bildiği umudunuzu yitirmeyin çok zor gerçekten emekler gidiyor bir anda ama nasip kısmet işte ççnğne geçilmiyor ki çok çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 bende kimyasal olmasından korkuyorum o kadsr gergin süreçlerki hep Bi bekleyiş içindeyiz işte
Teşekkür ederim, seninki kimyasal gibi durmuyor, bu beta hormonu öyle bir şey ki, belki tam artış zamanına denk gelmedin ikinciyi verirken, aynı saatlerde ve aynı yerde vermeye dikkat edin diye bu yüzden söylüyorlar. Değerin güzel başlamış, benimki değer artışı iyiydi ama ilk değerim çok düşük başladı mesela. Valla doğal yolla hamile kalıp günümüz geçince doktora gidip kalp atışını keseyi görüp gelmeyi bizler de isterdik. Böyle herşeyi bilmek de yoruyor insanı, beklemek zor geliyor

Ah çok acı, çok üzülüyorum tüp bebek annelerinin yeri daha farklı benim gözümde, eskiden hiç anlamazdım ilgilenmezdim, meğer ne kadar zor bir bekleyişmiş, emeklermiz boşa çıkmaz umarım bundan sonra
Çoook zorr.. benim bi evladım var hamd olsun. Tüp bebekle oldu. Kaybettiğim çocuğuma da normal yolla hamile kalmıştım.. çok ilginç ilk kez kendiliğimden hamile kalmıştım havalara uçtuk.. ama kısa sürdü mutluluğumuz

Ahh ben de hep aynı şeyi düşünüyorum nasıl atıolar çocuklarını diye.. ama işte allah kimini evladın varlığıyla kimini de yokluğuyla sınıyor
Çok doğru dedin bişeylerle sınanıyoruz işte ne diyim Allah herkesin yüzüne baksın zor süreç. Kan değeri sonucunu sanki sınav sonucu bekler gibi alıyorum yazılıdan düşük not almış gibi hissediyorum kendimi değer düşük çıkınca nasıl Bi psikolojidir Allah sabır versin herkese

Seninde progestan iğne vurulman gerekebilir bence. Bir araştır canım. Bizimki erken zamanlarda o şekil oldu senin ki 14. Gün belki gerekir belki gerekmez.
Oldum ben bugün iğneyi. Akıntı da dün normale döndü çok şükür. 14. Gün değerim de1080 çıktı. Darısı kalp atışlarına. Allah isteyen herkese kucağına bebişini almayı nasip etsin.

Bana da 2-3 gün sonra yap dedi. Bildiğimden değil ya işte hep korkudan yapmadım hapşırmaya korkar oldum
Bende kafaya takmayacağım diyorum ama siz böyle yazdıkça bende korkuyorum 😂 çünkü ben yemek yapıyorum bulaşıkları hallediyorum çamaşırı falan ellemem süpürge atmam o kadardan bişey olmaz

Kızlar bişi sorucam ben 19unda transfer oldum ya doktor bana 30unda test yap dedi ama normalde adet tarihime 4 gün var yani transfer adete 8 gün kala yapıldı. Yumurta geç gelişti die geç topladı zaten iyi kalitede 1 yumurta oldu onuda transfer etti 1 ay filan beklemedi yani birde yumurta topladıktan sonra beni hiç çağırıp rahim kontrolü yapmadı sizinkilerde öle mi oldu? Transfer günü bile direk yattım masaya transfer etti tamam dedi. Okuyorum burda rahim 3 çizgi filan yazıyorsunuz hiç öle bişi sölemedi de kontrol de etmedi normal mi

Teşekkür ederim, seninki kimyasal gibi durmuyor, bu beta hormonu öyle bir şey ki, belki tam artış zamanına denk gelmedin ikinciyi verirken, aynı saatlerde ve aynı yerde vermeye dikkat edin diye bu yüzden söylüyorlar. Değerin güzel başlamış, benimki değer artışı iyiydi ama ilk değerim çok düşük başladı mesela. Valla doğal yolla hamile kalıp günümüz geçince doktora gidip kalp atışını keseyi görüp gelmeyi bizler de isterdik. Böyle herşeyi bilmek de yoruyor insanı, beklemek zor geliyor
Çok adaletsiz geliyor demi insana. Kimisi koruna koruna alem olur korunduğu halde hamile kalır, kimisi korunmayı bıraktığı ay kalır, kimisi sokağa atar.. sormadan edemiyorum ben de bazen neden diye... ama işte maalesef Allah’ın işi hepimiz yaşamamız gerekeni yaşıyoruz hepimizin sınavı farklı

Rabbim herseyin en güzelini bilir Sağlıksız bir bebek dogurmak onun içinde anne içinde cok zor bir imtihan Elbet bir gün olacak Ve en iyisi en güzeli olacak o bizi sınıyor ve en iyisini verecek Ne guzel bir kez yaşamışsın bak hic pozitif goremeyenlerde var Başaracağız bir gün buna inanalım🤲🙏💙
Evet öyle düşününce vücudun savunmaya geçip bunu önlemesi güzel birşey. Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum, sıkı sıkı tutunsun bebeklerimiz bırakmasın annelerini🥰 bizim onlara çok ihtiyacımız var, özlemimiz var💕

İnşAllah değildir kimyasal. Sevinci kursağında kalıyo insanın. Öyle doğru dediniz ki herşeyi bilmek daha kötü. Silik çizgi çıkıyor kanı bekle kanda çıkıyor değer iyi mi diye kork. Keseyi gör kalp atılısını gör. Ne bilim çok zor hep Bi gerginlik bu gerginliğide bir sürü ilaçlı iğneli vücutla kaldırmak çok zor. Yakınlarım diyor tamam işte çift çizgi çıkmış var daha ne diyorlar gel de anlat

Kızlar bişi sorucam ben 19unda transfer oldum ya doktor bana 30unda test yap dedi ama normalde adet tarihime 4 gün var yani transfer adete 8 gün kala yapıldı. Yumurta geç gelişti die geç topladı zaten iyi kalitede 1 yumurta oldu onuda transfer etti 1 ay filan beklemedi yani birde yumurta topladıktan sonra beni hiç çağırıp rahim kontrolü yapmadı sizinkilerde öle mi oldu? Transfer günü bile direk yattım masaya transfer etti tamam dedi. Okuyorum burda rahim 3 çizgi filan yazıyorsunuz hiç öle bişi sölemedi de kontrol de etmedi normal mi
Benim de adetime 5-8 gün kala olcak transferim canım. Vardır bir bildikleri ya. Demek ki senin rahmin yeteri kadar iyi durumda canım. Yoksa söylerdi bu ay yapmayalım diye

Bende kafaya takmayacağım diyorum ama siz böyle yazdıkça bende korkuyorum 😂 çünkü ben yemek yapıyorum bulaşıkları hallediyorum çamaşırı falan ellemem süpürge atmam o kadardan bişey olmaz
Kız yok öyle yazılanı okuyup korkma kim mantıklı düşünebiliyor ki 😅 bende yapıyorum yemek bulaşık diz yatak topla falan filan ama vücudunu çok yorma kaçıncı günündesin sen test falan yaptın mı. Elinden geldiğince iş yapma ben dünden beri yapmamaya çalışıyorum

Kaç yıllık evlisin kaç yaşındaSın canım? İnsan etrafındaki çocuk sahibi olanları gördükçe ister istemez kafaya takıp benim neden olmuyor diye çok üzülüyor... ama olcak inşallah canım üzülme umutlu ol umutsuz da ol. İkisi birden yani ilk denemende tutmayadabilir tutadabilir. Tüm umutları ona bağlarsan yıkılırsın. Doğru zamanda nasip et allahım diye dua et canım elbet duyacak yaradan sesini
4 yıllık evliym canm 22 yasındayım Rabbim hep hayırlı zamanda hayırlı sağlıklo evlatlar versin die dua ediyorum İnşAllah ilk denememiz o yüzden hem korkuyorum ya olmazsa die bir yandan da içim kıpır kıpır gittiğim klinikde hastanede cok güzel Allaha şükür İnşAllah Rabbim çabalarımıza karşılık verir dualarımızı kabul ederde evlatta bizede nasip eder isteyen herkese versin Allahım İnşAllah 🤲🤲🥰

Canım benim de taze transferdi, yumurta topladı, transfer gününe kadar bi daha çağırmadı, benim 10 yumurtam toplanmıştı, sadece embriyolog arayıp hergün bilgi verdi şu kadar döllendi 3. Gün 5. Gün diye, yumurta toplamadan 6 gün sonra da transfer oldum zaten. Ama progesteron fitile falan başlatmıştı opudan hemen sonra, sen kullandın mı fitil ya da iğne, rahim kalınlaşması için birşry verdi mi

Kız yok öyle yazılanı okuyup korkma kim mantıklı düşünebiliyor ki 😅 bende yapıyorum yemek bulaşık diz yatak topla falan filan ama vücudunu çok yorma kaçıncı günündesin sen test falan yaptın mı. Elinden geldiğince iş yapma ben dünden beri yapmamaya çalışıyorum
Transfer hariç 5. gündeyim. Öyle meraktan dün idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı ışıkta görünen 8. Gün bi daha idrar testi yapacağım 28inde de kan vereceğim

Ay yok ya sabah kalktım yine üşüme ateş. Bu yazılarıma ne oluyo benim yine bişey yaptım 🤣 carsambaya kadar gecmezse test yaptiricam covid 😓
Allah allah düşmeyen bi ateşin mi var canım? Bir de yaygın belirtilerden biri de tat koku kaybıymış, var mı? İnşallah değilsindir ya😔

Son düzenleme:
Back