• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

😆🤭 ben kendim yapıyorum bacagimdan (hemsireyim) ve cok az hassasiyet hissediyorum elim hafif herhalde 😇 Protestan igneleri sadece yaptırmadan once 5 dk elinizde bekletmenizi tavsiye ederim Cok problem varsa kolonyalı mendil koyun günde bir kaç kez kuruyana kadar
Çok teşekkürler umarım eli hafif bir hemşireye denk gelirim ben de 😁

Kızlar merhaba birşey soracağım
12. Gün 221 14. Gün 462 çıktı değerlerim. 3 . Gün donmuş 2 adet embriyolarım. Benim 9. Günden beri kahverengi akıntım var peçeteye gelen pek önemsemedi doktor olur onlar dedi de. Sizce yarın tahlil yaptırmaya gerek var mı?
Seninde progestan iğne vurulman gerekebilir bence. Bir araştır canım. Bizimki erken zamanlarda o şekil oldu senin ki 14. Gün belki gerekir belki gerekmez.

Üzüldüm inşallah kucağınız dolar 🙏🏻 değer sonradan düştü mü nasıl oldu sizde benimde değerim sıkıntılı düşmesin den kimyasal olmasından korkuyorum. 10. Gün 64 çıktı 12. Gün 85 4 saat sonra falan başka merkezde 123 çıktı çok katlayarak ilerlemiyor bugün 13. Günümdeyim
20-44-120-420 diye devam etti, 2 gün arayla yapılan testler, doktorum bi daha yaptırmana gerek yok artık kadın doğumcudan randevu alabilirsin gebelik takibi için dedi, ben de en son beta baktırdıktsn 1 hafta sonrasına kese görmeye gitmek için randevu almıştım cuma günübe geliyordu hatta unutmuyorum. O hafta salı günü kanamam başladı açık renk damla damla geldi, prulaton vuruldum hemen kan verdim 1200 dü beta, minik keseye benzer birşey gördü doktor, 2 gün dinlendim beta 2300 olmuştu ama tekrar kanamam başladı, yapacak bişey kalmadı düşük yaptım, beta da böylece düşmeye başladı. Benim değerim hiç düşmedi, kimyasal değil dedi doktor, ben bildiğin düşük yaptım, sağlıksız bir gebelikmiş dedi geçti, o kadar emeği ümitlerimi, ağrılarımı bir çırpıda tek sözüyle bir kenara attı🥺

Aynen iyi oluyo valla ohhh şimdi sıra bizde hehehhe 😅😅😅 ben hergün süpürge açardım eve her odaya şimdi ona 2 günde bir yaptırıyom salonu süpürmüş diğer odalarda mı süpürülcek diyo 😅😅 yok sakla seneye süpürürüz
Yaaa cok tatlisiniz iyiki varsiniz sizleri okurken rahatlıyorum yalniz hissetmiyorum guzel gabetlerinize cocuk gibi seviniyorum üzüldüğünüz zaman cogu kez ağlıyorum istiyorum ki anne olmak isteyen bu duyguyu yasamayan hicbir tane bir kadin kalmasın bu kadar özlemle hasretle emekle gelen bebeklerin ne kadar sevgi dolu sefkat merhamet le buyuyecegini dysunuyorum Rabbim sen hiçbirini cok bekletme en kisa surede anne olmalarını nasip et etki sevgiyle buyumus çocuklardan olusan sağlıklı bir toplumumuz hepiniz ayri ayri cok ozel cok guclu kadınlarsiniz hepinizin önünde saygiyla egiliyorum😊😊

Dün elimi bişeye sürmedim tezgahın üzeri tencere yığını bulaşık makinesi dolu offff :KK43: kızını kucağına alma sakın. Senin işinde zor
Eşlerimiz yardımcı olacaklar artık canım sen de gerekirse 10 kere söyle o yapsın. Ben aynen kaldırmamam lazım bakalım artık allah büyük

Katılıyorum kesinlikle benm ilk tüp bebek deneyimim daha önce hiiç gebelik yaşamadım son 1 haftam kaldı transfere ve aşırı heycan var bazen ağlıyorum sebepsiz yere karmakarışık duygularım
Kaç yıllık evlisin kaç yaşındaSın canım? İnsan etrafındaki çocuk sahibi olanları gördükçe ister istemez kafaya takıp benim neden olmuyor diye çok üzülüyor... ama olcak inşallah canım üzülme umutlu ol umutsuz da ol. İkisi birden yani ilk denemende tutmayadabilir tutadabilir. Tüm umutları ona bağlarsan yıkılırsın. Doğru zamanda nasip et allahım diye dua et canım elbet duyacak yaradan sesini

20-44-120-420 diye devam etti, 2 gün arayla yapılan testler, doktorum bi daha yaptırmana gerek yok artık kadın doğumcudan randevu alabilirsin gebelik takibi için dedi, ben de en son beta baktırdıktsn 1 hafta sonrasına kese görmeye gitmek için randevu almıştım cuma günübe geliyordu hatta unutmuyorum. O hafta salı günü kanamam başladı açık renk damla damla geldi, prulaton vuruldum hemen kan verdim 1200 dü beta, minik keseye benzer birşey gördü doktor, 2 gün dinlendim beta 2300 olmuştu ama tekrar kanamam başladı, yapacak bişey kalmadı düşük yaptım, beta da böylece düşmeye başladı. Benim değerim hiç düşmedi, kimyasal değil dedi doktor, ben bildiğin düşük yaptım, sağlıksız bir gebelikmiş dedi geçti, o kadar emeği ümitlerimi, ağrılarımı bir çırpıda tek sözüyle bir kenara attı🥺
Evet canım ama haklı doktorun, düsük olmasının sebebi embriyonun sağlıksız olması, o yüzden gelişemeyip düşük oluşması.

Evet maalesef, ama insan konduramıyor, bir varmış bir yokmuş oldu resmen. İkincide de aynı kabusu yaşar mıyım korkusu başladı😐
Hiç korkma canım bi kere oldu diye bi daha olcak demek değil. Allah sağlıklı gebelik yaşatsın hepimize. Ben de yaşadım 20 haftalık kaybettim Bildiğin bebekti artık 500 gramdı.. allah büyük

Çok üzüldüm değerleriniz hep artmış çünkü normal gidiyormuş. Vardır Allahın bir bildiği umudunuzu yitirmeyin çok zor gerçekten emekler gidiyor bir anda ama nasip kısmet işte ççnğne geçilmiyor ki çok çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 bende kimyasal olmasından korkuyorum o kadsr gergin süreçlerki hep Bi bekleyiş içindeyiz işte

Rabbim herseyin en güzelini bilir Sağlıksız bir bebek dogurmak onun içinde anne içinde cok zor bir imtihan Elbet bir gün olacak Ve en iyisi en güzeli olacak o bizi sınıyor ve en iyisini verecek Ne guzel bir kez yaşamışsın bak hic pozitif goremeyenlerde var Başaracağız bir gün buna inanalım🤲🙏💙

Hiç korkma canım bi kere oldu diye bi daha olcak demek değil. Allah sağlıklı gebelik yaşatsın hepimize. Ben de yaşadım 20 haftalık kaybettim Bildiğin bebekti artık 500 gramdı.. allah büyük
Ah çok acı, çok üzülüyorum tüp bebek annelerinin yeri daha farklı benim gözümde, eskiden hiç anlamazdım ilgilenmezdim, meğer ne kadar zor bir bekleyişmiş, emeklermiz boşa çıkmaz umarım bundan sonra

Yaaa cok tatlisiniz iyiki varsiniz sizleri okurken rahatlıyorum yalniz hissetmiyorum guzel gabetlerinize cocuk gibi seviniyorum üzüldüğünüz zaman cogu kez ağlıyorum istiyorum ki anne olmak isteyen bu duyguyu yasamayan hicbir tane bir kadin kalmasın bu kadar özlemle hasretle emekle gelen bebeklerin ne kadar sevgi dolu sefkat merhamet le buyuyecegini dysunuyorum Rabbim sen hiçbirini cok bekletme en kisa surede anne olmalarını nasip et etki sevgiyle buyumus çocuklardan olusan sağlıklı bir toplumumuz hepiniz ayri ayri cok ozel cok guclu kadınlarsiniz hepinizin önünde saygiyla egiliyorum😊😊
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne kadar güzel cümleler kurmuşsunuz çok mutlu oldum düşüncelerinize. Allah olmayana versin olanı da analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻🙏🏻❣️ insan düşünüyor bazen doğurup sokağa atıyorlar nasıl kıyıyorlar aklım almıyo. O kadsr kadın hasretle bekliyor öylesine bir sevgi bekliyorki işte burada da nasip kısmet diyoruz inşallah isteyen herkes kavuşur 😊💐

Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne kadar güzel cümleler kurmuşsunuz çok mutlu oldum düşüncelerinize. Allah olmayana versin olanı da analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻🙏🏻❣️ insan düşünüyor bazen doğurup sokağa atıyorlar nasıl kıyıyorlar aklım almıyo. O kadsr kadın hasretle bekliyor öylesine bir sevgi bekliyorki işte burada da nasip kısmet diyoruz inşallah isteyen herkes kavuşur 😊💐
Ahh ben de hep aynı şeyi düşünüyorum nasıl atıolar çocuklarını diye.. ama işte allah kimini evladın varlığıyla kimini de yokluğuyla sınıyor

Back