- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.141
Kız köydeyim annem de nerden bulayım kaliteyiKaliteli bi erken gebelik testi al ama canım 40 tl falan oluyor genelde iyisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız köydeyim annem de nerden bulayım kaliteyiKaliteli bi erken gebelik testi al ama canım 40 tl falan oluyor genelde iyisi
Aynen iyi oluyo valla ohhh şimdi sıra bizde hehehheben hergün süpürge açardım eve her odaya şimdi ona 2 günde bir yaptırıyom salonu süpürmüş diğer odalarda mı süpürülcek diyo
yok sakla seneye süpürürüz
5. Gün 3 tane koydular ama kalite düşük gibi geçen transferimde 6aa bu 4 aa pekte umudum yokBenimde 17 kasim. Kacinci gun embriyosuydu sizin benim 4.gun. Kan vermedjm normal gebelik. Negatifmodum dustu cok
Damla üzülme cnm boşuna 6. Gün çok erken bende de çıkmamıştıBen transfer haric 6.gunum bugun yaptim negatif ciktisenle 1 gundu sanki aramiz
Aynı gün olmuşuz transferi hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKan verdinmi. Canım 16 kasım benim transferim
Ama senın degişik bi durumun var ya canım ne bılım.. gidersende cok dikkat et hareketlerıneÖğretmenim, eşim de müdür yardımcısı. Tutturdu gel bir sey olmaz diye. Sorun çıkarsa odama gidip yatarsın diyor.
Evden ders veriyorum, normalde sorun degil de. Ögretmenler günü diye şube müdürleri gelecekmiş, illa bütün öğretmenleri okulda görmek istiyoruz demişler.
Amin canım inşallah sen yaptınmı hiç testAynı gün olmuşuz transferi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah![]()
Anladım Canım yap bakalım biKız köydeyim annem de nerden bulayım kaliteyiaradık 20 lira dedi kadın
Senin de öğretmenler günün kutlu olsun canımÖğretmenler günün kutlu olsun şimdiden Meslektaşızbende tarihçiyim ama yapmıyorum mesleğimi. Ressamlık yapıyorum evden çalışıyorum aslında ama tabloları yapmam yorar diye elimi çektim şimdi müşteriler bekliyor proje işleri var yapamıyorum nasıl başlayacam bilemedim. Olmadı odada uzanırsın mecbur kalırsan ama kalmazsa gitme
Canım cok erken daha 9. Gunde tam belli olmaya başlar üzülme bosunaBen transfer haric 6.gunum bugun yaptim negatif ciktisenle 1 gundu sanki aramiz
Yarın yada çarşanbamı yapsam acaba miğdeme kramp girdi ben cok geriliyorum söz de vermiştim kendime yapmamak içinAnladım Canım yap bakalım bi![]()
Hayır henüz yapmadım dün çatlatma iğnesi yaptım sonucu yanıltır diye yapmıyorum 3. Gün embriyosu olduğu içinde daha erken galibaAmin canım inşallah sen yaptınmı hiç test
Hahaha çıkamazlar da Bi yerealemsin valla
benimki de bari bi jelibon falan verselerdi de işe yaradığımi hissetseydim dedi transfer günü. Bütün işlemler sana yapılıyor, ilaclar sana yazılıyor diyor. Içten içe sen görürsün dedim. Bugün kahvaltı sofrasını toplarken çayı soğumuş, morali bozulmuş
hem çalışıp hem ev işi yapmak çok zormuş diyor
Dün de aile dostumuz arıyor, bizimki ocakta yemeğim var diyor. Çok gülüyorum haline![]()
Hayır henüz yapmadım dün çatlatma iğnesi yaptım sonucu yanıltır diye yapmıyorum 3. Gün embriyosu olduğu içinde daha erken galiba![]()
Hayır sadece okula gidip gelecek olsam vallahi sorun değil. 3'ten sonra da 6 saat dersim var çok yorulacagimAma senın degişik bi durumun var ya canım ne bılım.. gidersende cok dikkat et hareketlerıne
Ben adet göreceğim sonra iğneler ilaçlar falan derken yılsonuna denk gelecek. Hayır buradaki muhabbeti kaçırıyorum ya, ona üzülüyorumDeğişiyor bacım o. 20-21.gün transfer olan var, 15-16.gün olan var.
Benim bat tarihim transfer tarihinden önceydi mesela. Son adetten 27 gun sonra transfer olmuşum![]()
Sağolasın cnm teşekkür ettimSenin de öğretmenler günün kutlu olsun canımsen dinlen bence keseyi görene kadar elini hiçbir şeye sürme. Sonra yavas yavas yaparsın. Müşteriler de beklesin az.
Dersleri oturarak yapıyosan o sorun degılde canım ayakta kalma cok fazla hemen otur benceHayır sadece okula gidip gelecek olsam vallahi sorun değil. 3'ten sonra da 6 saat dersim var çok yorulacagim![]()
Bir de yetiştiremeyince sanki evde iş yapiyorsunuz demeleri yok muHahaha çıkamazlar da Bi yereoh olsun. Hem çalışıp hem ev işi zormuş demek yazık. Yaa bizler napıyoz. Kadın gücü gerçekten farklı bişey valla
![]()
Sağolasın cnm teşekkür ettimolmadı durumu bildiricem çiftlik tosuncuk gibi ortadan kayboldum sanmasınlar
![]()