• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Abla suyu kaynat kendine su buharı yap havlu ile kapan üzerine oda çok rahatlatıyor insanı transferden önce gitsin hastalık
Abla suyu kaynat kendine su buharı yap havlu ile kapan üzerine oda çok rahatlatıyor insanı transferden önce gitsin hastalık
Ben terle atıyorum canım. Ateşim vardı çok. Iyice sarındım terledim. Duş aldım ama toksinleri atsın diye iyice keselendim. Propolis damlattim burnuma. Sarimsak yedim ki onu her sabah yaparım. Bide udi hindi yağı içtim. Cok iyi geliyor. Yarına canavar gibi kalkarım 😁

Ben terle atıyorum canım. Ateşim vardı çok. Iyice sarındım terledim. Duş aldım ama toksinleri atsın diye iyice keselendim. Propolis damlattim burnuma. Sarimsak yedim ki onu her sabah yaparım. Bide udi hindi yağı içtim. Cok iyi geliyor. Yarına canavar gibi kalkarım 😁
Maşallah abla güzel şeyler yapmışsın kalkarsın hemen inşallah 🥰 benım artış nasıl abla sence ne diyorsun 🤗

Çok geçmiş olsun canım, maşallah bu kadar bakımla hemen iyileşirsin umarımHoppa

Valla canim normal yasantimiza devam edersek o zaman her isi yapmamiz lazim. Bana da öyle dediler. Ben ilk transferde gayet normal hayatima devam ettim makine bosalttim yerlestirdim camasir serdim süüpürge tuttum dus aldim bir tek agir kaldirmayip spor yapmiyordum..sonuc negatif. ikinci transferde öyle yapmadim ama bu dediklerimin hic birini yapmadim. Ilk 1 hafta dus almadim, sadece arada kalip yürüyordum basit isler yapiyordum genelde yattim ilk 7 gün. Sonuc pozitifti. Yani biraz dikkat etmek lazim tam anlamiylanormal hayatimiza dönemeyiz bence nihayetinde normal bir gebelik degil
Ev isi yapmamak lazim. Orda haklisin. Benim esim cok hamarattir sagolsun ben de yattim hep transferlerim sonrasi. Normalde de pek ev isi yapmam ben ayiptir soylemesi :KK48:

Valla canim normal yasantimiza devam edersek o zaman her isi yapmamiz lazim. Bana da öyle dediler. Ben ilk transferde gayet normal hayatima devam ettim makine bosalttim yerlestirdim camasir serdim süüpürge tuttum dus aldim bir tek agir kaldirmayip spor yapmiyordum..sonuc negatif. ikinci transferde öyle yapmadim ama bu dediklerimin hic birini yapmadim. Ilk 1 hafta dus almadim, sadece arada kalip yürüyordum basit isler yapiyordum genelde yattim ilk 7 gün. Sonuc pozitifti. Yani biraz dikkat etmek lazim tam anlamiylanormal hayatimiza dönemeyiz bence nihayetinde normal bir gebelik degil
Aslında çok sormak istediğim konuya değişmişsiniz. Günlük işlere devam diyorlar ama günlük işlerimiz basit değil ki. Bende bir kaç defa makine boşalttım dizdim. Şuan arada yemek yapıyorum eğilip yerden bişey alıyorum uzanıp tabak alıyorum falan çamaşırları katlıyorum. Sadece ev süpürmüyorum. Yapmasam kim yapacak uzaktayız aileden. Ama değerim düşük çıktı işte. Merkezle görüştüm bugün hemşire çok hareketli misiniz dinlenin oldukça falan dedi. Bence çok haklısın çok alakası var hareketle. Annemi yanıma getirmediğime pişman oldum

Yaaa kızlar sonuç 85 çıkınca ben üzüntüden başka hastaneye gittim 3 saat sonra falan tekrar kan verdim şimdi sonucu aldım o hastanede (hatta tüp bebek hastanesi) değerim 123 çıkmış farklı sonuç nasıl çıkıyorki hem şaşırdım hem sevindim şuan 🙏🏻😊😊😊
Benim doktor güvendiğin bir hastanede kan testini ol demişti. Bazı hastanelerin laboratuvarları iyi değilmiş. Senin adına çok sevindim canım🥰🥰Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Benim doktor güvendiğin bir hastanede kan testini ol demişti. Bazı hastanelerin laboratuvarları iyi değilmiş. Senin adına çok sevindim canım🥰🥰Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Doğru demiş doktorunuz. Salı günü tekrardan güzel sonuç aldığım yerde kan verip değere baktırcam en azından tüp bebek hastanesi daha iyi değerlendirirler. Umarım artış olur çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗❣️

benim de ilk transferimde doktor her işini yapabilirsin zaten sürekli yatmanı istemiyorum kan akışının devamlılığı için demişti. ben de transferden sonra 2 gün duş almadım, ama açık havada yürüyüş yaptım yavaş yavaş , evimin işini yaptım,hatta süpürge bile yaptım, sonucum pozitifti, sonrasında düşükle sonuçlandı ama doktorum bunun hareketlerimle hiç ilgisi olmadığını söyledi. ben de kendimi suçladım acaba biraz dikkat mi etseydim diye. sağlıksız bir embriyo olduğu için düştü dedi doktorum. yani bu hareket meselesi kişiden kişiye değişir,kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın,ben normalde de çok hareketli biriyim o yüzden hareket etmek bana iyi geldiği için hiç yatamadım,kendimi çok yormadan ve ağır kaldırmadan devam ettim işlerime

Aslında çok sormak istediğim konuya değişmişsiniz. Günlük işlere devam diyorlar ama günlük işlerimiz basit değil ki. Bende bir kaç defa makine boşalttım dizdim. Şuan arada yemek yapıyorum eğilip yerden bişey alıyorum uzanıp tabak alıyorum falan çamaşırları katlıyorum. Sadece ev süpürmüyorum. Yapmasam kim yapacak uzaktayız aileden. Ama değerim düşük çıktı işte. Merkezle görüştüm bugün hemşire çok hareketli misiniz dinlenin oldukça falan dedi. Bence çok haklısın çok alakası var hareketle. Annemi yanıma getirmediğime pişman oldum
Evet canim basit isler degil yaptiklarimiz egilmek, bi yere uzanmak falan bunlar etkiler. Oturdugumuz yerden fazla yormadan bi sakincasi olmayabilir camasir katlamak gibi. Ben de simdi Kara Kara düsünüyorum kiziminasil oyaliycam diye.. cok zor isim

Heh demek istediğim bu aslında. Soyleki ayağa kalkınca ister istemez iş yaparken buluyorum kendimi. En basiti bardak için bile uzaniyosun. Hepsnden kacininca sdce evde tur atıyorum. Oda bugün başladım. Cuma transfer olmistumm. İlk iki gün evet yemek yemek ve WC dışında pek kalkmadim. Ama bugün biraz daha dolandım. İş yapmamaya calisarak. İnşallah benimkide tutar 🙏 Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin sizinde.

Nar tavsiye ediliyor genelde transfere kadar rahim kalinlasmasi icin.
Benim de ilk baslarda ince kaliyordu. Sonra estofermi vajinal kullandirmaya basladi. Gayet guzel kalinlasti. Aklinda olsun belki doktoruna sorarsin.
teşekkür ederimm 1 gün sonraki muayenede soracağım 🙏 benimde aklımda nar kalmıştı bugun tükettim isabet olmuşş😊

Canım kaç yumurtan oluştu bşey dedi mi doktor
iğnelere dün başlattıı yani 2. kez vuruldum bugun henüz. kontrole salı gününe çağırdıı çok heyecanlıyım inşallah güzel güzel büyür yumurtalar🙏 bu arada az önce iğnelerden karnım hep morarmış demişsiin bilmiyordum böyle olduğunu hiiç biraz gözüm korktu🙊 ama çok şükür değerin artmış bütün iğnelere değmiş💕 aynı yaşlardayız bende 24 yaşındayım ve aynı doktora gidiyoruz senin güzel haberin bana çok umut olduu🥰

iğnelere dün başlattıı yani 2. kez vuruldum bugun henüz. kontrole salı gününe çağırdıı çok heyecanlıyım inşallah güzel güzel büyür yumurtalar🙏 bu arada az önce iğnelerden karnım hep morarmış demişsiin bilmiyordum böyle olduğunu hiiç biraz gözüm korktu🙊 ama çok şükür değerin artmış bütün iğnelere değmiş💕 aynı yaşlardayız bende 24 yaşındayım ve aynı doktora gidiyoruz senin güzel haberin bana çok umut olduu🥰
Canım adetin kaçıncı günü ki. Şuan daki kullandığın iğneler morarma yapmaz canım benım transferden sonraki iğne morarttı yani kan sulandırıcı korkma o yüzden belkide ben beceremiyorumdur. Çok şükür arttı canım bi salı günü vereceğim. Ben inanıyorum seninde olacak inşallah 🤗

Canım adetin kaçıncı günü ki. Şuan daki kullandığın iğneler morarma yapmaz canım benım transferden sonraki iğne morarttı yani kan sulandırıcı korkma o yüzden belkide ben beceremiyorumdur. Çok şükür arttı canım bi salı günü vereceğim. Ben inanıyorum seninde olacak inşallah 🤗
adetin 2. günü sökülmediği için 3. gün başlattı bugunu ptesi sayıyorsak 5. gününe geçtim adetimin. normalden farklı olarak bu ay hiç sökülemedi adetim umarım bu sorun yaratmaz😓 ay allah razı olsun inşallah olur bende çok inanmak istiyorum buna.. bu arada kaç gün sonra yumurta topladı doktor sizdee kaç yumurta gelişmiştii

adetin 2. günü sökülmediği için 3. gün başlattı bugunu ptesi sayıyorsak 5. gününe geçtim adetimin. normalden farklı olarak bu ay hiç sökülemedi adetim umarım bu sorun yaratmaz😓 ay allah razı olsun inşallah olur bende çok inanmak istiyorum buna.. bu arada kaç gün sonra yumurta topladı doktor sizdee kaç yumurta gelişmiştii
Canım o sorun teşkil etmez merak etme ben 7 gün iğne kullandım 7 günde yumurtalar toplanacak boyuta geldi yani 12 yumurtam oldu 6 tanesinin içi boş çıktı benım. 5 tanesi döllendi 2si 3. Gün transfer edildi. Diğer 3 takip edildi 5. Güne kadar geldiler ama kaliteli değillerdi yani benım şuan hiç embriyo kalmadı

Canım kaç yumurtan oluştu bşey dedi mi doktor
Merhaba bende iki kez aşılama oldum negatifti şimdi tüp bebek olacak insallah size katılmak istedim kimseyle konusamıyorum sanırım sizde tedavi gördünüz sonuc lar ne yumurta toplama işlemi çok ağrılımı oluyor nasıl oluyor ♥️♥️♥️♥️

Merhaba bende iki kez aşılama oldum negatifti şimdi tüp bebek olacak insallah size katılmak istedim kimseyle konusamıyorum sanırım sizde tedavi gördünüz sonuc lar ne yumurta toplama işlemi çok ağrılımı oluyor nasıl oluyor ♥️♥️♥️♥️
Canım yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor uyuyorsun yani acı sızıda olmuyor öyle çok hafif kasık ağrısı olur o kadar.

Back