- 15 Temmuz 2020
- 36
- 73
- 3
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.881
Canım benimde 10. Gün lekelenme başladı kan verdim beta hcg 612 ydi ertesi gün baya kanamam oldu düştü sandım adet olmuş gibiydim. 2 Gün sonra yani 12. Gün içim rahat etmedi tekrar kan verdim 1240 olmuştu hcg inşallah bişey olmaz yarın 14. Gün yine yaptırmayı düşünüyorum. Doktor telaş yapma yat dinlen dedi ama insan korkuyo hayırlısı artıkKızlar merhaba birşey soracağım
12. Gün 221 14. Gün 462 çıktı değerlerim. 3 . Gün donmuş 2 adet embriyolarım. Benim 9. Günden beri kahverengi akıntım var peçeteye gelen pek önemsemedi doktor olur onlar dedi de. Sizce yarın tahlil yaptırmaya gerek var mı?
Maşallah tam 2 ye katlamış hiç korkma. Dinleneceksin. İğne oldun mu proluton depot falan? Benim yarın iğne günüm onun için hastaneye gidicem zaten. Gitmişken kan versem mi diyorum 14. Gün benim de yarın.Canım benimde 10. Gün lekelenme başladı kan verdim beta hcg 612 ydi ertesi gün baya kanamam oldu düştü sandım adet olmuş gibiydim. 2 Gün sonra yani 12. Gün içim rahat etmedi tekrar kan verdim 1240 olmuştu hcg inşallah bişey olmaz yarın 14. Gün yine yaptırmayı düşünüyorum. Doktor telaş yapma yat dinlen dedi ama insan korkuyo hayırlısı artık
Değerin çok güzel çift olma ihtimali var mı acabaCanım benimde 10. Gün lekelenme başladı kan verdim beta hcg 612 ydi ertesi gün baya kanamam oldu düştü sandım adet olmuş gibiydim. 2 Gün sonra yani 12. Gün içim rahat etmedi tekrar kan verdim 1240 olmuştu hcg inşallah bişey olmaz yarın 14. Gün yine yaptırmayı düşünüyorum. Doktor telaş yapma yat dinlen dedi ama insan korkuyo hayırlısı artık
Aynen doktorum o iğneyi soyledi hastanede onu yaptırdım. Bide prolutex yapıorum göbekten kan sulandırıcım vardı onları bırak dedi doktorum.kesinlikle gitmişken kan ver aklın kalmaz en azından. Benide persembe çağırdı kontrole kese gözükebilir dedi bakalım inşallahMaşallah tam 2 ye katlamış hiç korkma. Dinleneceksin. İğne oldun mu proluton depot falan? Benim yarın iğne günüm onun için hastaneye gidicem zaten. Gitmişken kan versem mi diyorum 14. Gün benim de yarın.
2 embriyo koymuşlardı olurmu olurDeğerin çok güzel çift olma ihtimali var mı acaba
Kese gözükür de sanki 2 kese gözükecek gibiAynen doktorum o iğneyi soyledi hastanede onu yaptırdım. Bide prolutex yapıorum göbekten kan sulandırıcım vardı onları bırak dedi doktorum.kesinlikle gitmişken kan ver aklın kalmaz en azından. Benide persembe çağırdı kontrole kese gözükebilir dedi bakalım inşallah
Allah sana bağışlasın2 embriyo koymuşlardı olurmu olursağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum ilk kan gördüm elim ayağım titredi rabbim sağlık versin
CümlemizinkiniAllah sana bağışlasın
Amin inşallah bana da dua edin lütfen.Cümlemizinkiniallah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
İnşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini duyrız canımAmin inşallah bana da dua edin lütfen.
Dur girme o konuyaSana da az kaldı canım allahın izniyle
Olur diyen var olmaz diyen var. Lekelenme normalmiş ama. Kaç gün geçti transferin üzerinden?Bana 5.gün embriyosu transfer edildi. Ertesi gün kahverengi lekelerim oldu. Sizce bu yerleşme kanamasi olabilir mi?
Transferimin üzerinde yaklaşık 24 saat geçtikten sonra lekelerim olmuştu. Bugün 3 gün bittiOlur diyen var olmaz diyen var. Lekelenme normalmiş ama. Kaç gün geçti transferin üzerinden?
5. gün transferi 48 saat icinde tutunurmuş. Yerleşme kanaması olabilir evetTransferimin üzerinde yaklaşık 24 saat geçtikten sonra lekelerim olmuştu. Bugün 3 gün bitti
Ama yerleşme kanaması herkesde olmuyor biliyosun5. gün transferi 48 saat icinde tutunurmuş. Yerleşme kanaması olabilir evet
Benim transferin üzerinden 36 saat geçti lekelenme olmadı
Bende Ercan baştu ya gidiyorum çok memnunum tavsiye ederimAcıbadem fulya hep gittiğim hastane o yüzden acaba ıraya mı gitsem diyorum ercan baştu iyiymiş sanırım orda. Laboratuvarlarını hiç bilmiyorum ama. Memorial şişliyi çok okudum burda ama daha önce hiç gitmediğim bi hastane o yüzden bilemedim kafalar karışıklaşılama yı yapan dr um otajinemedle çalışıyor ne bileyim muayenehaneden ziyade bir merkez ya da hastane daha iyi gibi geliyor bana. Herşey hemen elinin altında. Öbür türlü bi oraya gidiyosun bi buraya. O yüzden bir hastane yada merkez düşünüyorum
Zaten yerleşme kanaması görsem inanmam. Idrarda kanda pozitif görsem inanmam. Keseyi görsem yine inanmam. Çocuğu kucağımda görcem ki aa hamileymişim diyeyimAma yerleşme kanaması herkesde olmuyor biliyosuno yüzden içini ferah tut arkadaşim
Aslında yerleşme kanamasi olabilir mi diye bugün düşündüm biliyor musun. İşlemden sonra içerde kılcal damar çatlamıştır o kanıyordur diye düşündüm ilk başta. Çünkü o kadar inancim az benimde. 30 kasima çağırdı dr um. Sizi?Zaten yerleşme kanaması görsem inanmam. Idrarda kanda pozitif görsem inanmam. Keseyi görsem yine inanmam. Çocuğu kucağımda görcem ki aa hamileymişim diyeyimTest günün ne zaman bacım?
Bu konuyu bende düşünüyorum. Araştıran ve yaptıran yok mu arkadaşlar?Kızlar doğum sağlık sigortası araştırdıniz mi yada yaptırdınız mi?hamile kaldıktan sonra yapan bir kaç sigorta var..hamilelik boyunca 8 muayane ve doğumu kapsıyor normal sezeryan farketmiyor..varmı yaptıran ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?