• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aslında yerleşme kanamasi olabilir mi diye bugün düşündüm biliyor musun. İşlemden sonra içerde kılcal damar çatlamıştır o kanıyordur diye düşündüm ilk başta. Çünkü o kadar inancim az benimde. 30 kasima çağırdı dr um. Sizi?
Yaa neden umutsuzsun ki? Kaçıncı deneme, kaç embriyo koydular?
2 aralık benim de test günum. 30 kasimdan sonra ne kadar sabredebilirsem o zaman test yapcam😊

Yaa neden umutsuzsun ki? Kaçıncı deneme, kaç embriyo koydular?
2 aralık benim de test günum. 30 kasimdan sonra ne kadar sabredebilirsem o zaman test yapcam😊
Aslında ilk tüp bebek ve ilk transfer deneyimim ama 5 ten sonrasını ben sayamadim sürekli düşüklerim oldu. Yıllardır yaşadığım hayal kırıklıkları sanirim beni umutsuzluğa itti. Bakalim kısmet biz mücadelemizi edelimde, takdir Allah'ın tabiki 🥰 Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. 🙏

Aslında yerleşme kanamasi olabilir mi diye bugün düşündüm biliyor musun. İşlemden sonra içerde kılcal damar çatlamıştır o kanıyordur diye düşündüm ilk başta. Çünkü o kadar inancim az benimde. 30 kasima çağırdı dr um. Sizi?
Sizinle aynıyız biz benide 30 Kasım dedi. Acıbadem atakent teyim ben. yaşınız kaçtı bu arada

Kızlar merhaba birşey soracağım
12. Gün 221 14. Gün 462 çıktı değerlerim. 3 . Gün donmuş 2 adet embriyolarım. Benim 9. Günden beri kahverengi akıntım var peçeteye gelen pek önemsemedi doktor olur onlar dedi de. Sizce yarın tahlil yaptırmaya gerek var mı?
Oksapar ve progesteron iğnelerine devam dedi mi

kızlar ben şuanda iğne ile yumurta büyütme aşamasındayım yani yeni başladım🙏 bu dönemde transfer öncesi yapmamı ,yememi önerdiğiniz bir şey var mı yumurtaya veya rahime faydası dokunacak.. daha önce gittiğim bir dr rahim duvarım için ince demişti mesela bununla da alakalı olabilir..
Nar tavsiye ediliyor genelde transfere kadar rahim kalinlasmasi icin.
Benim de ilk baslarda ince kaliyordu. Sonra estofermi vajinal kullandirmaya basladi. Gayet guzel kalinlasti. Aklinda olsun belki doktoruna sorarsin.

Abla tam da bende Seni soracaktım bugun göremedim pek 🥰 çok şükür abla doktor çok güzel artmış dedi son olarak salı günü ver sonra daha istemeyeceğim dedi
Oh çok şükür derin bir nefes aldık küçüğüm 😘 üşütmüşüm hastaydım akşama kadar yattım. 3 posta ter attım. Kabus gibi bir gündü. Hemen unutmak istiyorum 😑

Transferden snra kaç gün yattiniz
Oturur pozisyonda örgü örsem bişey olur mu. Yada tabak tasisam :) koltuktan yada yataktan kalkarken de dikkat ediyorum ama.zarar vermek istemiyorum :KK43:
Bu kadar dikkat eymek gerekiyor mu emin olamadim. Ev isi yapmıyorum ama tabak mutfaga goturuyorum. evin icinde dolaniyorum. Kediyle oynuyorum oturdugum yerden. Orgu de amigurumi oruyorum :) 15 dk yacas yuruyus yapiyorum. hafta ici de kucagimda stand ve laptop yari uzanir vaziyette mesai yapiyorum. Doktorlar normal yasantiniza devam edin sadece agir spor gibi fiziksel aktivite yapmayin diyor

Oh çok şükür derin bir nefes aldık küçüğüm 😘 üşütmüşüm hastaydım akşama kadar yattım. 3 posta ter attım. Kabus gibi bir gündü. Hemen unutmak istiyorum 😑
Abla suyu kaynat kendine su buharı yap havlu ile kapan üzerine oda çok rahatlatıyor insanı transferden önce gitsin hastalık

Bu kadar dikkat eymek gerekiyor mu emin olamadim. Ev isi yapmıyorum ama tabak mutfaga goturuyorum. evin icinde dolaniyorum. Kediyle oynuyorum oturdugum yerden. Orgu de amigurumi oruyorum :) 15 dk yacas yuruyus yapiyorum. hafta ici de kucagimda stand ve laptop yari uzanir vaziyette mesai yapiyorum. Doktorlar normal yasantiniza devam edin sadece agir spor gibi fiziksel aktivite yapmayin diyor
Valla canim normal yasantimiza devam edersek o zaman her isi yapmamiz lazim. Bana da öyle dediler. Ben ilk transferde gayet normal hayatima devam ettim makine bosalttim yerlestirdim camasir serdim süüpürge tuttum dus aldim bir tek agir kaldirmayip spor yapmiyordum..sonuc negatif. ikinci transferde öyle yapmadim ama bu dediklerimin hic birini yapmadim. Ilk 1 hafta dus almadim, sadece arada kalip yürüyordum basit isler yapiyordum genelde yattim ilk 7 gün. Sonuc pozitifti. Yani biraz dikkat etmek lazim tam anlamiylanormal hayatimiza dönemeyiz bence nihayetinde normal bir gebelik degil

Back