- 17 Ağustos 2019
- 7.504
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.861
Canım ilk değerim dün verdım kan 88 çıkmıştıTebrik ederim canımilk değerin kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk değerim dün verdım kan 88 çıkmıştıTebrik ederim canımilk değerin kaçtı
Çocuk düşünen herkesin bı iki ay önce başlamasi daha iyi diye biliyorum. Ben kullanıyordum. İlk gittigim kadin doğumcu depoların dolmuştur gerek yok dedi. Başka bi doktorda depo dolmaz folik asit günlük alınır su ile atılır dedi. Her gün kullan dedi. Tup bebek doktorumda her zaman kullanmam gerektiğini söyledi. Hamilelikten sonrasıni bilmiyorum amaTransferden önce sormuştum gerek yok demişti yarım bir daha sorarım![]()
Yok valla çizgi falan demediler banaBu arada rahımde 3 cizgin var mıydı? Bülent hoca soyledi mi son kontrolunde
Umarım bende aynı sonucu alırım. Benim ki bide dondurulmuş embriyoEvet canım yalan yok hep 5. Gün diye bende korkuyordum ama sonsuz şükürler olsun iyi geldı
Sen bizden gizli işlermi. ÇeviriyonKızlar bugunde kan vermiştim 152 çıkmış,![]()
Bı arada tü tü maşallah tebrik wtmeye gerek yok zaten biliyoduk anacına tutunmuştu sonra beyni shavır felen istersinKızlar bugunde kan vermiştim 152 çıkmış,![]()
İnşaAllah canım benim inşaAllahBende kayınvalidemgille kalıyorum. Eşim yurt dışında onsuz devam ediyorum herşeye. Annemler hatay da yani bende çok yanlızımAllahım var ya inşallah yavrumuda nasip edecek bizde yalnız kalmayız
![]()
Alırsın canım allahın izniyle benım 3. Gündü ama aa kaliteydi doktor çok umutluydu zatenUmarım bende aynı sonucu alırım. Benim ki bide dondurulmuş embriyo![]()
Canım doktor mesaj attı iğneye gidiyorsun zaten kan da ver dedi verdımBı arada tü tü maşallah tebrik wtmeye gerek yok zaten biliyoduk anacına tutunmuştu sonra beyni shavır felen istersin![]()
Takılıyorum kuzum için rahat etmiş oldu iyi oldu yaniCanım doktor mesaj attı iğneye gidiyorsun zaten kan da ver dedi verdım![]()
Transfer anında banada çok iyiler dedi doktor. Hatta ekranda embriyonun mikroskop görüntüsü bile vardı ve ben onu benim olduğunu bilmeden annene şans getir melek diye o kadar çok sevdim ki. Doktor senin onlar deyince göz yaşım pıtAlırsın canım allahın izniyle benım 3. Gündü ama aa kaliteydi doktor çok umutluydu zaten
Canım bisey sorcam sen ne ignesi vuruluyorsun?Canım doktor mesaj attı iğneye gidiyorsun zaten kan da ver dedi verdım![]()
Tebrik ederim canım benim MaşaAllahKızlar bugunde kan vermiştim 152 çıkmış,![]()
Canım progestan kullanıyorm iki gündür leke geliyorCanım bisey sorcam sen ne ignesi vuruluyorsun?
Ahsen harikaa maşallah kız çok sevindimKızlar bugunde kan vermiştim 152 çıkmış,![]()
Allah razı olsun canım çok şükür öyle olduTebrik ederim canım benim MaşaAllahkatlanarak artıyor sübhanallah
![]()
Allah razı olsun canım çok şükür bende çok sevindimAhsen harikaa maşallah kız çok sevindim![]()
Sana da az kaldı canım allahın izniyleTakılıyorum kuzum için rahat etmiş oldu iyi oldu yani
maşallah, tebrik ederim,sıkı sıkı tutunsun annesine 9 ay boyuncaCanım ilk değerim dün verdım kan 88 çıkmıştı