Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transferden önce sormuştum gerek yok demişti yarım bir daha sorarım
Çocuk düşünen herkesin bı iki ay önce başlamasi daha iyi diye biliyorum. Ben kullanıyordum. İlk gittigim kadin doğumcu depoların dolmuştur gerek yok dedi. Başka bi doktorda depo dolmaz folik asit günlük alınır su ile atılır dedi. Her gün kullan dedi. Tup bebek doktorumda her zaman kullanmam gerektiğini söyledi. Hamilelikten sonrasıni bilmiyorum ama

Alırsın canım allahın izniyle benım 3. Gündü ama aa kaliteydi doktor çok umutluydu zaten
Transfer anında banada çok iyiler dedi doktor. Hatta ekranda embriyonun mikroskop görüntüsü bile vardı ve ben onu benim olduğunu bilmeden annene şans getir melek diye o kadar çok sevdim ki. Doktor senin onlar deyince göz yaşım pıt

Kızlar merhaba birşey soracağım
12. Gün 221 14. Gün 462 çıktı değerlerim. 3 . Gün donmuş 2 adet embriyolarım. Benim 9. Günden beri kahverengi akıntım var peçeteye gelen pek önemsemedi doktor olur onlar dedi de. Sizce yarın tahlil yaptırmaya gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…