- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
evet canım dün evdeydim mesela resmi tatil nedeniyle ayy sürekli afedersin lavaboya gidip gelip duruyorumOo çalışıyorsan çok iyievde kalınca insan daha çok düşünüyor çünkü
Maşallah canım çok iyi çıkmışBen opudan çıktım. 25 yumurta toplandı. Allah utandırmasın
neye göre veriyorlarki acaba çünkü çoğunuz kullanıyor. doktor bana demiştiki 2.adette gel transfer öncesi bir ilaca başlayacağız bastırmak için ama neyi bastıracak anlamadım birde 4 gün önceside progesteron kullanacağız demiştiRahimi kalınlaştırmak için kuzum
Ben her muayene ye gittiğimde benden kan aldılar e2 değerine bakıyorlar yani rahim kalınlık durumuna transfer öncesinde bana da progesteron yazacağını söylemişti doktorum ve bi çok ilaç daha işte 5 kasımda tekrar kan vericem transfersen önce yine e2 östrojen hormonu ve bi hormon daha söyledi ona bakıcaz dedi transfer tarihini belirliycez demişti ama sana dedikleri şey yumurta çatlamasını önleme amaçlı söylemiş olabilirler aklıma başka bir şey gelmedi açıkcasıneye göre veriyorlarki acaba çünkü çoğunuz kullanıyor. doktor bana demiştiki 2.adette gel transfer öncesi bir ilaca başlayacağız bastırmak için ama neyi bastıracak anlamadım birde 4 gün önceside progesteron kullanacağız demişti
Canım bazilari hiç ilaç kullanmiyor doğal transfer oluyor ama çoğumuz estrofem kullanıyoruz rahim kontrollü bir şekilde kalinlassin diye. Transferden 4 5 gün öncede progestron başlanıyor. Ama sana bastırmak için demiş sanırım. Yumurtmalayi baskılıck onu duymamıştımneye göre veriyorlarki acaba çünkü çoğunuz kullanıyor. doktor bana demiştiki 2.adette gel transfer öncesi bir ilaca başlayacağız bastırmak için ama neyi bastıracak anlamadım birde 4 gün önceside progesteron kullanacağız demişti
Canım bazilari hiç ilaç kullanmiyor doğal transfer oluyor ama çoğumuz estrofem kullanıyoruz rahim kontrollü bir şekilde kalinlassin diye. Transferden 4 5 gün öncede progestron başlanıyor. Ama sana bastırmak için demiş sanırım. Yumurtmalayi baskılıck onu duymamıştım
Ben her muayene ye gittiğimde benden kan aldılar e2 değerine bakıyorlar yani rahim kalınlık durumuna transfer öncesinde bana da progesteron yazacağını söylemişti doktorum ve bi çok ilaç daha işte 5 kasımda tekrar kan vericem transfersen önce yine e2 östrojen hormonu ve bi hormon daha söyledi ona bakıcaz dedi transfer tarihini belirliycez demişti ama sana dedikleri şey yumurta çatlamasını önleme amaçlı söylemiş olabilirler aklıma başka bir şey gelmedi açıkcası
rahim kalınlaştırmak için canımkızlar çoğunuz estrofem kullanıyorsunuz bu ne için acaba ?
adetimin 2.günü ultrasonla rahmime bakmışlardı ondan sonra verildi.neye göre veriyorlarki acaba çünkü çoğunuz kullanıyor. doktor bana demiştiki 2.adette gel transfer öncesi bir ilaca başlayacağız bastırmak için ama neyi bastıracak anlamadım birde 4 gün önceside progesteron kullanacağız demişti
bende istanbul da yaşıyorum 38 yaşındayım. 4 yıllık evliyimBu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
Ben kocaelide yaşıyorum 23 yaşındayım 3 senelik evliyim benim ilk tüp bebek tedavim
anladım canımm hepimiz bu süreçte ilaçlar falan derken yıpranıyoruz birde bunun psikolojik tarafı var inşallah sonu güzel olsun hepimiz içinadetimin 2.günü ultrasonla rahmime bakmışlardı ondan sonra verildi.
ilk tüp bebek tedaviniz mi?bende istanbul da yaşıyorum 38 yaşındayım. 4 yıllık evliyim
Ben 32 yaşındayım manisada yasiyorum 4 yıllık evliyim sebepsiz bizim ki. 2 asilama oldum negatif. İlk tüp bebekte dış gebelik yaşadım. 7 8 dondurulmuş embriyom var insallahh 2.transfer olucamBu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
Ben kocaelide yaşıyorum 23 yaşındayım 3 senelik evliyim benim ilk tüp bebek tedavim
ilk transferim tutunamadı . bu sefer ki dondurulmuş olacak inş.ilk tüp bebek tedaviniz mi?
bende iki kez aşılamada negatif sonucunu aldım, bu ikinci tedaviniz inşallah son olurBen 32 yaşındayım manisada yasiyorum 4 yıllık evliyim sebepsiz bizim ki. 2 asilama oldum negatif. İlk tüp bebekte dış gebelik yaşadım. 7 8 dondurulmuş embriyom var insallahh 2.transfer olucam
27 yaşındayım istanbuldayım bende 2 buçuk yıllık evliyim doğal yoldan bir kimyasal geçirdim bir aşılama yaptırdık Buda ilk tüp bebek tedavimiz yarışmaya katılan diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorumBu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
inşallah bu tedaviniz son olsun , rabbim mutlu haberi almak nasip etsinilk transferim tutunamadı . bu sefer ki dondurulmuş olacak inş.
inşallah bu tedavinizde güzel haberler alırsınız ♥27 yaşındayım istanbuldayım bende 2 buçuk yıllık evliyim doğal yoldan bir kimyasal geçirdim bir aşılama yaptırdık Buda ilk tüp bebek tedavimiz yarışmaya katılan diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Hep beraber inşallah listemizin hamilelik haberleri ile sonuçlanmasını dört gözle bekliyoruminşallah bu tedavinizde güzel haberler alırsınız ♥
amin inş. canım . bu uğurda emek veren maddi manevi acı çeken herkesin mutlu haberler alacağı günlerimiz olsun inş.amininşallah bu tedaviniz son olsun , rabbim mutlu haberi almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?