Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben her muayene ye gittiğimde benden kan aldılar e2 değerine bakıyorlar yani rahim kalınlık durumuna transfer öncesinde bana da progesteron yazacağını söylemişti doktorum ve bi çok ilaç daha işte 5 kasımda tekrar kan vericem transfersen önce yine e2 östrojen hormonu ve bi hormon daha söyledi ona bakıcaz dedi transfer tarihini belirliycez demişti ama sana dedikleri şey yumurta çatlamasını önleme amaçlı söylemiş olabilirler aklıma başka bir şey gelmedi açıkcası

Canım bazilari hiç ilaç kullanmiyor doğal transfer oluyor ama çoğumuz estrofem kullanıyoruz rahim kontrollü bir şekilde kalinlassin diye. Transferden 4 5 gün öncede progestron başlanıyor. Ama sana bastırmak için demiş sanırım. Yumurtmalayi baskılıck onu duymamıştım

kızlar teşekkür ederim üşenmeden cevap verdiğiniz için :) bakalım bi regl olayımda neyi bastırmak istediklerini öğreneyim :) acaba yumurtlamayı bastırıp yumurtlama günümde mi transfer olacağım kafamda deli sorularrr regl olsam da şu sorularımın cevabına ulaşsam bir an önce

adetimin 2.günü ultrasonla rahmime bakmışlardı ondan sonra verildi.

Bu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
Ben kocaelide yaşıyorum 23 yaşındayım 3 senelik evliyim benim ilk tüp bebek tedavim
Ben 32 yaşındayım manisada yasiyorum 4 yıllık evliyim sebepsiz bizim ki. 2 asilama oldum negatif. İlk tüp bebekte dış gebelik yaşadım. 7 8 dondurulmuş embriyom var insallahh 2.transfer olucam

Ben 32 yaşındayım manisada yasiyorum 4 yıllık evliyim sebepsiz bizim ki. 2 asilama oldum negatif. İlk tüp bebekte dış gebelik yaşadım. 7 8 dondurulmuş embriyom var insallahh 2.transfer olucam
bende iki kez aşılamada negatif sonucunu aldım, bu ikinci tedaviniz inşallah son olur

Bu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
Ben kocaelide yaşıyorum 23 yaşındayım 3 senelik evliyim benim ilk tüp bebek tedavim
27 yaşındayım istanbuldayım bende 2 buçuk yıllık evliyim doğal yoldan bir kimyasal geçirdim bir aşılama yaptırdık Buda ilk tüp bebek tedavimiz yarışmaya katılan diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…