• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu arada kontrolden geldim. Burada bir arkadaş demişti rahim 3 çizgi olması lazımmış diye. Bugun doktor rahminiz 3 çizgi olmuş çok iyi, istenen şey dedi. Ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorum 🤷 ayrıca rahim kalınlığı ma bakıldı, 8.2 çıktı. 8 üstü ise tamam deyip transfer yapılır dedi. 4 Kasım transfer var 😊 💃
Ben demiştim canım eahımdeki 3 cizgiyi🙋🏻‍♀️ O iyi bişeymiş rahımın emb için hazır oldgnu gosterıyomuş 3 cizgi olmayıp tutunanda cok var tabı ama en guzeli 3 cizgiymiş

Ben demiştim canım eahımdeki 3 cizgiyi🙋🏻‍♀️ O iyi bişeymiş rahımın emb için hazır oldgnu gosterıyomuş 3 cizgi olmayıp tutunanda cok var tabı ama en guzeli 3 cizgiymiş
Bu arada kontrolden geldim. Burada bir arkadaş demişti rahim 3 çizgi olması lazımmış diye. Bugun doktor rahminiz 3 çizgi olmuş çok iyi, istenen şey dedi. Ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorum 🤷 ayrıca rahim kalınlığı ma bakıldı, 8.2 çıktı. 8 üstü ise tamam deyip transfer yapılır dedi. 4 Kasım transfer var 😊 💃
ayyy hadi inşallah yaaa güzel haberleeee ♥

hım sanırım banada lucrin verecekler o zaman. size fitil mi verdiler bana hemşire iğne vereceğiz dedi ben iğnelerin çok can acıttığından bahsetmiştim de oda bana daha dur progestoron vereceğiz o daha çok acıtacak demişti :cry:
Lucrin banada verdiler canım adetın 21. Gunu vuruldum. Hiç acıtmadı lucrın ama progesteron poponun üzerine oturamıyosun öyle bi iğne yok😅

Kızlar bugun adetımın 3. Gunundeyım doktoruma geldim pazar gunu başlıcam ilaçlara 16 kasım kontrolum var ayın 21 indede transfer olacak denildi. Cok uzun geldi bana sizin kaç gun surdu tedavınız? Galıba lucrın vuruldum diye boyle yapıyolar öbür ay adet olmıcakmışım oyle bişey dedı doktorum

Kızlar bugun adetımın 3. Gunundeyım doktoruma geldim pazar gunu başlıcam ilaçlara 16 kasım kontrolum var ayın 21 indede transfer olacak denildi. Cok uzun geldi bana sizin kaç gun surdu tedavınız? Galıba lucrın vuruldum diye boyle yapıyolar öbür ay adet olmıcakmışım oyle bişey dedı doktorum
ooo hemen ekleyelim senide listemize canım çift mi tek mi olacak bide kaçııncı gün embriyosu :)

Bana süreç uzun geldi biraz. Sonuçta rahim kalinlasmasi icin ilaç kullanıyorsun en azından 1 hafta sonra kontrole çağırması gerekirdi. ama doktorun daha iyi bilir. Estrofem günde kaç tane iciceksin

bana da estrofemi 10 gün kullan sonra kontrole gel dediler. yarın ki sonuca göre transfer günü söyleyecekler herhalde . bana da süre uzun geldi. bakalım bana ne kadar süre sonra transfer tarihi verecekler haberleşelim

Bana süreç uzun geldi biraz. Sonuçta rahim kalinlasmasi icin ilaç kullanıyorsun en azından 1 hafta sonra kontrole çağırması gerekirdi. ama doktorun daha iyi bilir. Estrofem günde kaç tane iciceksin
5 gun 2 adet 12 saatte 1 diğer 5 gun 3 adet 8 saatte 1 diğer 5 gun 2 adet gunde 2 kere. Su an rahımın 4 mm adetımın 3. Gunu. Rahım kalınlaşmada daha once hiç problem yasamadım 10.5 oldu 12 oldu fazla kalınlaşmasındanda korkuyorum acıkcası😅 12 13 üstü sorun oluyo diye okumuştum

Selam kızlarrrr :KK71:

24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm :KK56:

Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr :KK33:

Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim :KK200:

KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ

KULLANICI ADITRANSFER TARİHİEMBRİYO DURUMU TEST TARİHİ SONUÇ

@szryk

2 KASIM 2020ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB.--

@berenbade

11 KASIM 2020TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB.20 KASIM 2020-

@Cemos9406

23 EKİM 2020TEK EMBRİYO1 KASIM 2020-

@senasu1

2 KASIM 2020TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB.--

@Kavsss

4 KASIM 2020ÇİFT EMBRİYO
/ 3. GÜN EMB.
16 KASIM 2020-

@Nosking

16 KASIM 2020TEK EMBRİYO
/ 5. GÜN EMB.
29 KASIM
2020
-
-
Canım beni de ekleyebilir misin listeye 6 kasım transfer, 5. Gün tek embriyo, test tarihi muhtemelen 19 kasım olur🤗

merhaba siz tedaviye başladınız mı peki ? hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Evet başladım Kocaeli Umuttepe Araştırma Hastanesinde tedavi görüyorum. Ekimin ilk haftası opu işlemim yapıldı. Pco olduğu için şuan rahim dinlendiriyoruz. Haftaya kontrolüm var transfer tarihi belli olacak inşallah ☺️🙏

Evet başladım Kocaeli Umuttepe Araştırma Hastanesinde tedavi görüyorum. Ekimin ilk haftası opu işlemim yapıldı. Pco olduğu için şuan rahim dinlendiriyoruz. Haftaya kontrolüm var transfer tarihi belli olacak inşallah ☺️🙏
inşallah güzel haberlerinizi alırız :) bende regl olmayı bekliyorum olunca doktora gideceğim kontrol için o zaman verilecek transfer günü

Back