- Konu Sahibi pembiss123
Ben hakkında hiç bişey bılmıyorum duydum sadece tutunmayı mı arttırıyor acababen yaptırmadım ama merak ettiğim için sordum gebelik belli olmadan da yapılıyor mu ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hakkında hiç bişey bılmıyorum duydum sadece tutunmayı mı arttırıyor acababen yaptırmadım ama merak ettiğim için sordum gebelik belli olmadan da yapılıyor mu ki ?
Ben demiştim canım eahımdeki 3 cizgiyi O iyi bişeymiş rahımın emb için hazır oldgnu gosterıyomuş 3 cizgi olmayıp tutunanda cok var tabı ama en guzeli 3 cizgiymişBu arada kontrolden geldim. Burada bir arkadaş demişti rahim 3 çizgi olması lazımmış diye. Bugun doktor rahminiz 3 çizgi olmuş çok iyi, istenen şey dedi. Ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ayrıca rahim kalınlığı ma bakıldı, 8.2 çıktı. 8 üstü ise tamam deyip transfer yapılır dedi. 4 Kasım transfer var
Kac amh degerın canım? Sagda ve solda kac folikul gorunuyor?Bende tanisayim sizinle. Bende izmirde yaşıyorum, 28 yaşında, 6 yıllık evliyim. Bu 3.tup bebek tedavim. Eşimin sperm sayısı az benimde amh değerim düşük, bu nedenle hiç aşılama olmadan tup bebeğe başladık
Ben demiştim canım eahımdeki 3 cizgiyi O iyi bişeymiş rahımın emb için hazır oldgnu gosterıyomuş 3 cizgi olmayıp tutunanda cok var tabı ama en guzeli 3 cizgiymiş
ayyy hadi inşallah yaaa güzel haberleeee ♥Bu arada kontrolden geldim. Burada bir arkadaş demişti rahim 3 çizgi olması lazımmış diye. Bugun doktor rahminiz 3 çizgi olmuş çok iyi, istenen şey dedi. Ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ayrıca rahim kalınlığı ma bakıldı, 8.2 çıktı. 8 üstü ise tamam deyip transfer yapılır dedi. 4 Kasım transfer var
Lucrin banada verdiler canım adetın 21. Gunu vuruldum. Hiç acıtmadı lucrın ama progesteron poponun üzerine oturamıyosun öyle bi iğne yokhım sanırım banada lucrin verecekler o zaman. size fitil mi verdiler bana hemşire iğne vereceğiz dedi ben iğnelerin çok can acıttığından bahsetmiştim de oda bana daha dur progestoron vereceğiz o daha çok acıtacak demişti
ooo hemen ekleyelim senide listemize canım çift mi tek mi olacak bide kaçııncı gün embriyosu :)Kızlar bugun adetımın 3. Gunundeyım doktoruma geldim pazar gunu başlıcam ilaçlara 16 kasım kontrolum var ayın 21 indede transfer olacak denildi. Cok uzun geldi bana sizin kaç gun surdu tedavınız? Galıba lucrın vuruldum diye boyle yapıyolar öbür ay adet olmıcakmışım oyle bişey dedı doktorum
evet herkes öyle diyorr ama ne yapalım sonu güzel olsun yeterkiiLucrin banada verdiler canım adetın 21. Gunu vuruldum. Hiç acıtmadı lucrın ama progesteron poponun üzerine oturamıyosun öyle bi iğne yok
Bana süreç uzun geldi biraz. Sonuçta rahim kalinlasmasi icin ilaç kullanıyorsun en azından 1 hafta sonra kontrole çağırması gerekirdi. ama doktorun daha iyi bilir. Estrofem günde kaç tane iciceksinKızlar bugun adetımın 3. Gunundeyım doktoruma geldim pazar gunu başlıcam ilaçlara 16 kasım kontrolum var ayın 21 indede transfer olacak denildi. Cok uzun geldi bana sizin kaç gun surdu tedavınız? Galıba lucrın vuruldum diye boyle yapıyolar öbür ay adet olmıcakmışım oyle bişey dedı doktorum
Burdayım ama şişliktir diye kendimi avutuyorumKızlar ilaçlardan kilo alan var mı
Kızlar bugun adetımın 3. Gunundeyım doktoruma geldim pazar gunu başlıcam ilaçlara 16 kasım kontrolum var ayın 21 indede transfer olacak denildi. Cok uzun geldi bana sizin kaç gun surdu tedavınız? Galıba lucrın vuruldum diye boyle yapıyolar öbür ay adet olmıcakmışım oyle bişey dedı doktorum
Östrojen hormonu olduğunu biliyorumkızlar çoğunuz estrofem kullanıyorsunuz bu ne için acaba ?
Cift olacak canım 3. Gun embooo hemen ekleyelim senide listemize canım çift mi tek mi olacak bide kaçııncı gün embriyosu :)
5 gun 2 adet 12 saatte 1 diğer 5 gun 3 adet 8 saatte 1 diğer 5 gun 2 adet gunde 2 kere. Su an rahımın 4 mm adetımın 3. Gunu. Rahım kalınlaşmada daha once hiç problem yasamadım 10.5 oldu 12 oldu fazla kalınlaşmasındanda korkuyorum acıkcası 12 13 üstü sorun oluyo diye okumuştumBana süreç uzun geldi biraz. Sonuçta rahim kalinlasmasi icin ilaç kullanıyorsun en azından 1 hafta sonra kontrole çağırması gerekirdi. ama doktorun daha iyi bilir. Estrofem günde kaç tane iciceksin
Canım beni de ekleyebilir misin listeye 6 kasım transfer, 5. Gün tek embriyo, test tarihi muhtemelen 19 kasım olurSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim
KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ
KULLANICI ADI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUMU TEST TARİHİ SONUÇ @szryk
2 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB. - - @berenbade
11 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 20 KASIM 2020 - @Cemos9406
23 EKİM 2020 TEK EMBRİYO 1 KASIM 2020 - @senasu1
2 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. - - @Kavsss
4 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO
/ 3. GÜN EMB.16 KASIM 2020 - @Nosking
16 KASIM 2020 TEK EMBRİYO
/ 5. GÜN EMB.29 KASIM
2020- -
Ekledim canıım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini almak nasip olsun ♥Canım beni de ekleyebilir misin listeye 6 kasım transfer, 5. Gün tek embriyo, test tarihi muhtemelen 19 kasım olur
Merhaba, bende kocaelide yaşıyorum. 32 yaşındayım 5 senelik evliyim ve ilk tüp bebek denemem olacak inşallahBu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
Ben kocaelide yaşıyorum 23 yaşındayım 3 senelik evliyim benim ilk tüp bebek tedavim
merhaba siz tedaviye başladınız mı peki ? hangi hastanede tedavi görüyorsunuzMerhaba, bende kocaelide yaşıyorum. 32 yaşındayım 5 senelik evliyim ve ilk tüp bebek denemem olacak inşallah
Evet başladım Kocaeli Umuttepe Araştırma Hastanesinde tedavi görüyorum. Ekimin ilk haftası opu işlemim yapıldı. Pco olduğu için şuan rahim dinlendiriyoruz. Haftaya kontrolüm var transfer tarihi belli olacak inşallahmerhaba siz tedaviye başladınız mı peki ? hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
inşallah güzel haberlerinizi alırız :) bende regl olmayı bekliyorum olunca doktora gideceğim kontrol için o zaman verilecek transfer günüEvet başladım Kocaeli Umuttepe Araştırma Hastanesinde tedavi görüyorum. Ekimin ilk haftası opu işlemim yapıldı. Pco olduğu için şuan rahim dinlendiriyoruz. Haftaya kontrolüm var transfer tarihi belli olacak inşallah