Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
Ben kocaelide yaşıyorum 23 yaşındayım 3 senelik evliyim benim ilk tüp bebek tedavim
28 yaşındayım ismim hatice istanbulda yasiyorum okul oncesi ogretmeniyim 4 senelik evliyim ilk deneyiyim olacak belli bi sebep yok sperm ileri hizi ve sekil bozuklugu vardi az inslalah opu oldum 4.gun embryolarimin adetten sonra transfer hazirliklarina baslicaz inslalah 5.gune guzel sekilde ulasir

hakkında hayırlısı olsun

Inşallah canım

amiiin inşallah gönlünüze göre olsun

Canım önce bana iğne vuruldu, lucrin depot diye. Bu yumurtaliklari bastırıyor. Sonra estrofem başladım rahim kalinlassin diye. Yarında progestoron fitile başlıyorum, transfere 4 gun kaldı diye

Kızlar bi serum varmış transfer günü taktırıyormuşsun onu duydum tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Bu serumla ilgili bilgisi olan var mı acaba ??

Canım önce bana iğne vuruldu, lucrin depot diye. Bu yumurtaliklari bastırıyor. Sonra estrofem başladım rahim kalinlassin diye. Yarında progestoron fitile başlıyorum, transfere 4 gun kaldı diye
hım sanırım banada lucrin verecekler o zaman. size fitil mi verdiler bana hemşire iğne vereceğiz dedi ben iğnelerin çok can acıttığından bahsetmiştim de oda bana daha dur progestoron vereceğiz o daha çok acıtacak demişti

Canım ben 2 kere aynı iğneden vuruldum. İğne olarak verildi, yarım doz vuruldum hem. Hiç acımadı kolay bir iğne. Progestoronu şimdilik fitil olarak başladım. Sadece transfer günü kan sulandirici iğne başlıcam. Beni de kan sulandiricilar korkuttu

Bu arada kontrolden geldim. Burada bir arkadaş demişti rahim 3 çizgi olması lazımmış diye. Bugun doktor rahminiz 3 çizgi olmuş çok iyi, istenen şey dedi. Ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ayrıca rahim kalınlığı ma bakıldı, 8.2 çıktı. 8 üstü ise tamam deyip transfer yapılır dedi. 4 Kasım transfer var

ay maşallah canıım ama 25ide olacak diye kendini şartlama illaki elenenler oluyor. Mesela benim 38 yumurtam vardı ama sona 6 tane iyi kalite embriyom kaldıı Rabbim inşallah sağlıklı embriyolar versinn
Evet evet. Doktorum da dedi zaten. 3te 1i 5. Günü görür. O da çok güzel bir sayı

Gözün aydin canım hayırlısı olsun

kan sulandırıcılar mosmor yapıyor ve biraz yakıyor yani benim öyle olmuştu

ayyyy hadiiii güzel haberlerleee inşallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…