- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
bende öyle herkesin sonucuna pozitif yazmayı öyle çok istiyorumki inşallah da nasip olur ♥Hep beraber inşallah listemizin hamilelik haberleri ile sonuçlanmasını dört gözle bekliyorum
Tamam canım teşekkürlerCanım 1 ayı kapsıyor. Şimdi op dan sonra adet olacaksın. Ondan sonraki adetinde estrofem kullanacaksin. Benim öyle oldu. Rahim dinlendirmek için 1 ay bekliyorlar
28 yaşındayım ismim hatice istanbulda yasiyorum okul oncesi ogretmeniyim 4 senelik evliyim ilk deneyiyim olacak belli bi sebep yok sperm ileri hizi ve sekil bozuklugu vardi az inslalah opu oldum 4.gun embryolarimin adetten sonra transfer hazirliklarina baslicaz inslalah 5.gune guzel sekilde ulasirBu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
Ben kocaelide yaşıyorum 23 yaşındayım 3 senelik evliyim benim ilk tüp bebek tedavim
hakkında hayırlısı olsun28 yaşındayım ismim hatice istanbulda yasiyorum okul oncesi ogretmeniyim 4 senelik evliyim ilk deneyiyim olacak belli bi sebep yok sperm ileri hizi ve sekil bozuklugu vardi az inslalah opu oldum 4.gun embryolarimin adetten sonra transfer hazirliklarina baslicaz inslalah 5.gune guzel sekilde ulasir
Inşallah canım28 yaşındayım ismim hatice istanbulda yasiyorum okul oncesi ogretmeniyim 4 senelik evliyim ilk deneyiyim olacak belli bi sebep yok sperm ileri hizi ve sekil bozuklugu vardi az inslalah opu oldum 4.gun embryolarimin adetten sonra transfer hazirliklarina baslicaz inslalah 5.gune guzel sekilde ulasir
amiiin inşallah gönlünüze göre olsun28 yaşındayım ismim hatice istanbulda yasiyorum okul oncesi ogretmeniyim 4 senelik evliyim ilk deneyiyim olacak belli bi sebep yok sperm ileri hizi ve sekil bozuklugu vardi az inslalah opu oldum 4.gun embryolarimin adetten sonra transfer hazirliklarina baslicaz inslalah 5.gune guzel sekilde ulasir
ben yaptırmadım ama merak ettiğim için sordum gebelik belli olmadan da yapılıyor mu ki ?Kızlar gebelık asısı yaptıran var mı?
Canım önce bana iğne vuruldu, lucrin depot diye. Bu yumurtaliklari bastırıyor. Sonra estrofem başladım rahim kalinlassin diye. Yarında progestoron fitile başlıyorum, transfere 4 gun kaldı diyeneye göre veriyorlarki acaba çünkü çoğunuz kullanıyor. doktor bana demiştiki 2.adette gel transfer öncesi bir ilaca başlayacağız bastırmak için ama neyi bastıracak anlamadım birde 4 gün önceside progesteron kullanacağız demişti
hım sanırım banada lucrin verecekler o zaman. size fitil mi verdiler bana hemşire iğne vereceğiz dedi ben iğnelerin çok can acıttığından bahsetmiştim de oda bana daha dur progestoron vereceğiz o daha çok acıtacak demiştiCanım önce bana iğne vuruldu, lucrin depot diye. Bu yumurtaliklari bastırıyor. Sonra estrofem başladım rahim kalinlassin diye. Yarında progestoron fitile başlıyorum, transfere 4 gun kaldı diye
bu serumu bende duymuştum ama bir faydası yok diye biliyorumKızlar bi serum varmış transfer günü taktırıyormuşsun onu duydum tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Bu serumla ilgili bilgisi olan var mı acaba ??
Canım ben 2 kere aynı iğneden vuruldum. İğne olarak verildi, yarım doz vuruldum hem. Hiç acımadı kolay bir iğne. Progestoronu şimdilik fitil olarak başladım. Sadece transfer günü kan sulandirici iğne başlıcam. Beni de kan sulandiricilar korkuttuhım sanırım banada lucrin verecekler o zaman. size fitil mi verdiler bana hemşire iğne vereceğiz dedi ben iğnelerin çok can acıttığından bahsetmiştim de oda bana daha dur progestoron vereceğiz o daha çok acıtacak demişti
Evet evet. Doktorum da dedi zaten. 3te 1i 5. Günü görür. O da çok güzel bir sayıay maşallah canıım ama 25ide olacak diye kendini şartlama illaki elenenler oluyor. Mesela benim 38 yumurtam vardı ama sona 6 tane iyi kalite embriyom kaldıı Rabbim inşallah sağlıklı embriyolar versinn
Gözün aydin canım hayırlısı olsunBu arada kontrolden geldim. Burada bir arkadaş demişti rahim 3 çizgi olması lazımmış diye. Bugun doktor rahminiz 3 çizgi olmuş çok iyi, istenen şey dedi. Ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorumayrıca rahim kalınlığı ma bakıldı, 8.2 çıktı. 8 üstü ise tamam deyip transfer yapılır dedi. 4 Kasım transfer var
kan sulandırıcılar mosmor yapıyor ve biraz yakıyor yani benim öyle olmuştuCanım ben 2 kere aynı iğneden vuruldum. İğne olarak verildi, yarım doz vuruldum hem. Hiç acımadı kolay bir iğne. Progestoronu şimdilik fitil olarak başladım. Sadece transfer günü kan sulandirici iğne başlıcam. Beni de kan sulandiricilar korkuttu
ayyyy hadiiii güzel haberlerleee inşallah ♥Bu arada kontrolden geldim. Burada bir arkadaş demişti rahim 3 çizgi olması lazımmış diye. Bugun doktor rahminiz 3 çizgi olmuş çok iyi, istenen şey dedi. Ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorumayrıca rahim kalınlığı ma bakıldı, 8.2 çıktı. 8 üstü ise tamam deyip transfer yapılır dedi. 4 Kasım transfer var
tabii canım ben hep kendimi 1 tane olsun güzel olsun diye düşündüm inşallah sıkıca tutunsun bebişlerimiz ♥Evet evet. Doktorum da dedi zaten. 3te 1i 5. Günü görür. O da çok güzel bir sayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?