• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar birşey soracağım rahim dinlendirme kaç ayı kapsıyor ben Kasım 11 de adet olacam 13 gibi tedavi başlayacak opudan sonraki adet ilk adetmi sayilıyor opudan hemen sonra olduğum adettenten birsonraki adetimlemi estroferm basliycam yani aralikmi transfer olurnocakmi
Canım 1 ayı kapsıyor. Şimdi op dan sonra adet olacaksın. Ondan sonraki adetinde estrofem kullanacaksin. Benim öyle oldu. Rahim dinlendirmek için 1 ay bekliyorlar

Kizlar birşey soracağım rahim dinlendirme kaç ayı kapsıyor ben Kasım 11 de adet olacam 13 gibi tedavi başlayacak opudan sonraki adet ilk adetmi sayilıyor opudan hemen sonra olduğum adettenten birsonraki adetimlemi estroferm basliycam yani aralikmi transfer olurnocakmi
ben opudan sonraki ikinci adette tedaviye başlayacağım canım

Kekik çayı adet söktürür mü bende soguk havalara karşı hasta olmamak İçin içiyordum içmiyim o zaman 5 kasım transfer tarihim belli olucak ondan önce olmasam bari korktum gerçekten 🙈

Beklediğin için stresten gelmiyor büyük ihtimal 😔 kafanı dağıtsan, ne bileyim çok sürükleyici bi diziye başla sabah akşam izle belki kafan dağılır
kız aslında çalıştığım için gün içerisinde onu pek fazla takmıyorum ama aslında öyle sanıyorum galiba baya baya takıoyrmuşum :D

Back