- Konu Sahibi pembiss123
-
Ben bugun kontrole geldim merkezeheyy kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor hiç ne durumdasınızz
Canım 1 ayı kapsıyor. Şimdi op dan sonra adet olacaksın. Ondan sonraki adetinde estrofem kullanacaksin. Benim öyle oldu. Rahim dinlendirmek için 1 ay bekliyorlarKizlar birşey soracağım rahim dinlendirme kaç ayı kapsıyor ben Kasım 11 de adet olacam 13 gibi tedavi başlayacak opudan sonraki adet ilk adetmi sayilıyor opudan hemen sonra olduğum adettenten birsonraki adetimlemi estroferm basliycam yani aralikmi transfer olurnocakmi
ben opudan sonraki ikinci adette tedaviye başlayacağım canımKizlar birşey soracağım rahim dinlendirme kaç ayı kapsıyor ben Kasım 11 de adet olacam 13 gibi tedavi başlayacak opudan sonraki adet ilk adetmi sayilıyor opudan hemen sonra olduğum adettenten birsonraki adetimlemi estroferm basliycam yani aralikmi transfer olurnocakmi
deneyeyim hemen bugün o zamanBen de daha gecikmeden nar suyu içmiştim rahim kalınlaşınca gelir adetim, zararı da yok diyedene derim belki faydası olur.
bekliyoruz canım haberleriniii inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler tedavinValla benim yarın netleşecek kontrolüm var yarın. 5 ide olabilir daha erkendehaber veririm muhakak
Benimden opu dan sonra 5. Günümde reglim olmustu doktorum ilk adetinde gel demişti şimdi estrofem kullanıyorumben opudan sonraki ikinci adette tedaviye başlayacağım canım
kız aslında çalıştığım için gün içerisinde onu pek fazla takmıyorum ama aslında öyle sanıyorum galiba baya baya takıoyrmuşumBeklediğin için stresten gelmiyor büyük ihtimalkafanı dağıtsan, ne bileyim çok sürükleyici bi diziye başla sabah akşam izle belki kafan dağılır
ayyy hadi inşallah her şey yolundadır canııımBen bugun kontrole geldim merkezebana önceden 4 Kasım dediler transfere. Hersey yolunda mı diye bakacaklar, yolindaysa 4 kasimi beklıcem artık
canım yarın 9 da gideceğim . .büyük ihtimale transfer tarihim de belli olur haber veririm canımtosbaga canım sen bugün gidecektin kontrole kaçta gideceksin
Ayyyy inşallah hepimizinki güzel geçsin sorunsuz olsun :)bekliyoruz canım haberleriniii inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler tedavin
ayyy hadi bakalımm kontrol sonrası görüşelim tekrarrr ♥Kekik çayı adet söktürür mü bende soguk havalara karşı hasta olmamak İçin içiyordum içmiyim o zaman 5 kasım transfer tarihim belli olucak ondan önce olmasam bari korktum gerçekten
ay maşallah canıım ama 25ide olacak diye kendini şartlama illaki elenenler oluyor. Mesela benim 38 yumurtam vardı ama sona 6 tane iyi kalite embriyom kaldıı Rabbim inşallah sağlıklı embriyolar versinnBen opudan çıktım. 25 yumurta toplandı. Allah utandırmasın
Yazıcam sana hemen zaten gelmek bilmedi 5 kasım çok heyecanlıyım çokayyy hadi bakalımm kontrol sonrası görüşelim tekrarrr ♥
hadi inşallah güzel geçsin kontroller :)canım yarın 9 da gideceğim . .büyük ihtimale transfer tarihim de belli olur haber veririm canım
Oo çalışıyorsan çok iyikız aslında çalıştığım için gün içerisinde onu pek fazla takmıyorum ama aslında öyle sanıyorum galiba baya baya takıoyrmuşum
Rahimi kalınlaştırmak için kuzumkızlar çoğunuz estrofem kullanıyorsunuz bu ne için acaba ?
ahhh valla geçmiyor bu günlerr insanın içini bir heyecan kaplıyor ben şimdiden heyecanlandım vallaYazıcam sana hemen zaten gelmek bilmedi 5 kasım çok heyecanlıyım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?