• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

o yüzden emin olamıyorum işte 27-28-29 arası olurum şuan 31.gün ama bende pko olduğu için hamilelik olarak düşünmüyorum :KK43: sadece bir an önce olsam da işlerde rayına otursa :KK43:
Canım adacayi kekik çayı sokturuyor.2 3 gün iç olmazsa pazartesi doktorla iletişime geçersin belki bi muayane eder ya da söktürücü verir,

Canım adacayi kekik çayı sokturuyor.2 3 gün iç olmazsa pazartesi doktorla iletişime geçersin belki bi muayane eder ya da söktürücü verir,
elbet gelecek canım benim adet olmadığım olmadı hiç her ay olurum ama gününü kestirmekte sıkıntı yaşıyorum :(

elbet gelecek canım benim adet olmadığım olmadı hiç her ay olurum ama gününü kestirmekte sıkıntı yaşıyorum :KK43:
Tedavin sürecinde gelmiyor olması daha da can sıkıcı ama stresten olabilir şimdi gelsin diye bekliyorsun ya. İnsallahh gelir hemen 🙏🏻💕

Kizlar birşey soracağım rahim dinlendirme kaç ayı kapsıyor ben Kasım 11 de adet olacam 13 gibi tedavi başlayacak opudan sonraki adet ilk adetmi sayilıyor opudan hemen sonra olduğum adettenten birsonraki adetimlemi estroferm basliycam yani aralikmi transfer olurnocakmi

Kizlar birşey soracağım rahim dinlendirme kaç ayı kapsıyor ben Kasım 11 de adet olacam 13 gibi tedavi başlayacak opudan sonraki adet ilk adetmi sayilıyor opudan hemen sonra olduğum adettenten birsonraki adetimlemi estroferm basliycam yani aralikmi transfer olurnocakmi
Ben opudan sonraki adetim ile başlamıştım canım. Ama diğer adetle baslayanlrda var. Her doktora göre değişiyor bide o ay ki rahim durumuna göre degisiyor

elbet gelecek canım benim adet olmadığım olmadı hiç her ay olurum ama gününü kestirmekte sıkıntı yaşıyorum :KK43:
Ben de daha gecikmeden nar suyu içmiştim rahim kalınlaşınca gelir adetim, zararı da yok diye😄 dene derim belki faydası olur.

Ben opudan sonraki adetim ile başlamıştım canım. Ama diğer adetle baslayanlrda var. Her doktora göre değişiyor bide o ay ki rahim durumuna göre degisiyor
Tedaviye başlayınca kesinleşecek sanırsam siz ne zaman oldunuz tedavi

Back