• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

En az 2 ye katlasaydı normal diyebilirdim. Merkeze ulaşamadım hiç Bi Bilgi alamadım offf kendi kendimi yice
Önce amh bakılması lazımdı aslında. Ultrasonda yumurtalarla ilgili bir sorun görmedi demek bu güzel bir sey.
Benim durum sizinkine cok benziyor. Önce aşılama denedik tutmayınca tüpe geçtik biz de. Maslak acıbademde yapıldı işlemlerim dün transfer oldum hatta. Transfer öncesi kontrole çağırmadılar mesela ben kendim gittim. Sonra transfer ertelendi falan. Tek embriyo koyulacaktı son hafta isterseniz çift koyalım dediler. Tutunmanın kolaylaşması için solüsyon kullandılar.
Yani iyi bulduğum tarafları da var hoşuma gitmeyen tarafları da var. Dipsiz kuyu gibi resmen araştırma yaparken insan kayboluyor. Ama ben memorial ve acibadem labaratuvarlarinin iyi olduğunu duydum
Biz sizinle birlikte transfer olmuşuz dün 😊 Bende dün Maslak Acıbadem de transfer oldum

Biz sizinle birlikte transfer olmuşuz dün 😊 Bende dün Maslak Acıbadem de transfer oldum
Ene belki seninle de karşılaşmışızdır 😍 bekleyen 3 kişi olduk. Paylaştıkça zaman daha çabuk geçiyor sanki 😊 hayırli olsun insallah hepimiz güzel haberi alırız 🤗

Transferden snra kaç gün yattiniz
Oturur pozisyonda örgü örsem bişey olur mu. Yada tabak tasisam :) koltuktan yada yataktan kalkarken de dikkat ediyorum ama.zarar vermek istemiyorum :KK43:
Bacım benim tek dikkat ettigim şey eğilip ağır bir sey kaldırmamak. Bacaklarımı uzatıp oturuyorum yarım saatte bir kalkıp bir tur atıyorum.

6 Kasım'da transfer oldum, bizim gittiğimiz merkezde 2. Hcgden sonra 12. Gün çağırılıyor kese ve kalp için. İnşallah sağlıklıdır da duyabilirim diye düşünüyorum. Sizin transfer günü ne zaman?
Bende 10-12.günde kan verdim sadece transfer 8 kasım bizimkide peş peşeyiz güzel haberlerimizde öyle olur umArım

Tabi ki yeter ki Rabbim ol desin ☺️ Belki de tehlikeye atmak istemediler. Dün embriyolog bana 3.günden 5.güne embriyoların %50 si geçiyor demişti. Zira benim de 3. Gün 4 embriyom vardı 5. Güne bi blast bir tane de gelişimi geriden gelen embriyo kalmış ikisini de transfer ettiler bakalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepinizin sonucu pozitif olur 🤲🏻🥰
Aminn

Valla yat yat gecmez boyle🙄😃 kaç gun sonra normal hayatına donceksın?
Yavaş yavaş yarından itibaren başlarım. Bir sürü canlı dersim var zaten mecburum normale dönmeye. Oturduğum yerden anlatıyorum gerçi de yine süpürge falan açmam birkaç gün daha.
Eşim yapıyor bütün işleri bizde. Adam 2 günde kafayı yedi, sen bu kadar işi nasıl yetiştiriyorsun anlamıyorum diyor😂
Bence sen birkaç gün daha dinlen canım. Tahmini tutunma günü geçene kadar en azından.

Transferden snra kaç gün yattiniz
Oturur pozisyonda örgü örsem bişey olur mu. Yada tabak tasisam :) koltuktan yada yataktan kalkarken de dikkat ediyorum ama.zarar vermek istemiyorum :KK43:
Canim transferden sonra hastanede hic yatirmadilar 3 saatlik evime arabayla geldim evimde oglumla ilgilendjm altini al yatir kaldir mama sandalyesine koy al derken testim pozitiv boyle dusunme doktorunma herzaman ne yapiyorsan onu yap surekli yatmak bebegin tutunmasina yarar degil zarar verir dedi

Ay hastane olunca sıkıntı çıkmıyor canım, ben diğer karantinada diş kanal tedavisindeydim ağrı kesici vurdurmaya gidiyodum akşamları. Bi kere polis durdurdu söyledik bir problem olmadı. Aman acil bir şey olursa filan sakın beklemeyin evde kızlar
Haklısın canım 👍

Back
X