• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim transferden sonra hastanede hic yatirmadilar 3 saatlik evime arabayla geldim evimde oglumla ilgilendjm altini al yatir kaldir mama sandalyesine koy al derken testim pozitiv boyle dusunme doktorunma herzaman ne yapiyorsan onu yap surekli yatmak bebegin tutunmasina yarar degil zarar verir dedi
Haklısın ama zarar vermek istemiyorum.
Maşallah 🙏darisi bana ve tüm isteyenlere inşallah.
İlk transferim de oyuzden biraz evhamliyim 😬

Kaç çıktı semoşum? Kandırmışsın yine kocayı 😁
130 cıktı 10. Gun 🙈🙈🙈☺☺☺ benim gözüm ac galiba şimdi bu olunca ikiz olsa ya keşke diyorum valla araba ev mal mülk istemedim hiç olsun ya ayakkabi bağına kadar isteyin demiş ya efendimiz ne bileyim Allah herkesin gönlüne göre hayirlisindan versin inşallah 🤲🤲❤❤❤❤☺☺☺

Dün baktırdım canım 88 çıktı
Ene belki seninle de karşılaşmışızdır 😍 bekleyen 3 kişi olduk. Paylaştıkça zaman daha çabuk geçiyor sanki 😊 hayırli olsun insallah hepimiz güzel haberi alırız 🤗
Yaa inşallah sana da hayırlı olsun 😊 Sonuçlarımız da güzel olur inşallah 🤲🏻🤲🏻 Bence de yoksa vakit geçmiyor yatarken 😅

Yaaa çok sevindim çok... bi MaşaAllah da sana gelsin. Kat kat artsın değerlerin. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllah 😍🤗😙
Amin canım cümlemize inşallah valla dayanamadım 10. Güne kadar anca çatladım 😂😂😂Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah tl yükledim sırf sizle olmak için sevincimi paylaşmak için 🙄😁😁

Ya kesinlikle. Benim 3. Denemem ama ilk transferim. Bu kadar ilaç kullandıracaklarını düşünmemiştim. Hele de iğneler biter sanmıştım yanılmışım🤦🏻‍♀️
He sana da mı bir çuval ilaç verdiler 😂 iğneler bitmedi arttı aksine. Arkadaşımla konuşuyorum miden nasıl dayanıyor diyor. Insanın aklına mide falan gelmiyor ki😊
Kaçıncı gun embriyosu seninki? Kaç tane?

Kızlar sonucum çıktı 12. Gün 85.
10. Gün 64 Dü. Bi artış falan yok çok az çok moralim bozuldu merkeze de ulaşamadım birşey de öğrenemedim çok üzgünüm
Merkez aradı. Değer beklenenden düşük ama az da olsa artış var sanırım tutunmaya çalışıyor dedi. Değerin düşmesi durumunda düşük oluyor dedi. Şuan kan leken olmaması iyi Bi durum 14. Gün tekrar kan ver dedi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hareketli olma diye de uyardı dinlenmeye çalış dedi

Merkez aradı. Değer beklenenden düşük ama az da olsa artış var sanırım tutunmaya çalışıyor dedi. Değerin düşmesi durumunda düşük oluyor dedi. Şuan kan leken olmaması iyi Bi durum 14. Gün tekrar kan ver dedi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hareketli olma diye de uyardı dinlenmeye çalış dedi
Çok şükür canım 😍 inşallah 2 gün sonra yeteri kadar yükselir. Elinden geldiği kadar olumlu düşünmeye çalış inşallah kalp atışını duyacaksın🤗

Ögretmen misin ne guzel😃 gercekten masa başındasın ya rahat olur hiç sıkıntı olmaz ben 2 gun daha dınlenım sonra normale donerım🥰 benımde eşim yapıyo yemegı falan yapsınlar bebek doğurcaz😂
Yavaş yavaş yarından itibaren başlarım. Bir sürü canlı dersim var zaten mecburum normale dönmeye. Oturduğum yerden anlatıyorum gerçi de yine süpürge falan açmam birkaç gün daha.
Eşim yapıyor bütün işleri bizde. Adam 2 günde kafayı yedi, sen bu kadar işi nasıl yetiştiriyorsun anlamıyorum diyor😂
Bence sen birkaç gün daha dinlen canım. Tahmini tutunma günü geçene kadar en azından.

130 cıktı 10. Gun 🙈🙈🙈☺☺☺ benim gözüm ac galiba şimdi bu olunca ikiz olsa ya keşke diyorum valla araba ev mal mülk istemedim hiç olsun ya ayakkabi bağına kadar isteyin demiş ya efendimiz ne bileyim Allah herkesin gönlüne göre hayirlisindan versin inşallah 🤲🤲❤❤❤❤☺☺☺
Ah canım hayırlı bereketli olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah ♥️🤩🤩🤩

He sana da mı bir çuval ilaç verdiler 😂 iğneler bitmedi arttı aksine. Arkadaşımla konuşuyorum miden nasıl dayanıyor diyor. Insanın aklına mide falan gelmiyor ki😊
Kaçıncı gun embriyosu seninki? Kaç tane?
Ya evet 2 iğne + bir sürü hap 🤦🏻‍♀️ Valla bende öyle düşünüyorum ama doktorlara güvenmekten başka şansımız yok 😅 iki embriyo transfer edildi 1 blast 1 tane de gelişimi geriden gelen. Başka da kalmadı zaten. Bizim ilk defa embriyomuz oluştu burda döllenme sorunumuz vardı. O yüzden olmasa yine Bülent hocaya giderim ☺️ Yaa sorma benim canım acıyor iğneden herkes şifa olsun diyor acımıyor bana 😅 senin de 2 tane 5.günmüş görmüştüm senin şansın daha yüksek inşallah hayırlısıyla hepsi tutar

Back
X