• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ögretmen misin ne guzel😃 gercekten masa başındasın ya rahat olur hiç sıkıntı olmaz ben 2 gun daha dınlenım sonra normale donerım🥰 benımde eşim yapıyo yemegı falan yapsınlar bebek doğurcaz😂
Evet öğretmenim. Yüz yüze eğitim devam etseydi pazartesi salı rapor almayı düşünüyordum. Canlı ders olunca sorun olmuyor oturarak anlatabiliyorum.
Rahatmış ama böyle hazır sofraya oturuyorsun falan, önünden toplanıyor 😂

Senin 10. Gün benım 11. Gün olmasına rağmen senin ki yüksek çıkmışta heralde bu 3. Gün 5. Gün embriyosu olmasıda farkediyor
Tabi canım farkediyordur ayrıca önemli olan iki gün sonra artabilmesi benim ilkim çok dusuktu sonra bi daha kan verdiğimde hiç artış göstermedi aksine düşmüştü 50den 30a düştü o zaman 12. Gün 50lerdeydi 14. Gün 30lardaydi anlayacağın bu sefer o yüzden daha umutluyum daha kötüsünü gördüm senin durumun normal

Ben de opudan sonraki adetimde kullanmistim onu. Doktor hormonları sıfırlamak icin demişti. Kontrollere gittigimde de yumurtlama falan hicbir sey yoktu. Progesteron da 0.09 çıkmıştı cyclo-pregynova ile. Sonrasında baska ilaçlarla yavas yavas rahim kalınlığını arttırıp progesteronu yükseltiyorlar ama yumurtlama olmuyor transfer olacagin ay.
Yumurtlama konusunu da çok araştırdım, bu ilacı kullanıp o ay hamile kalanlar var, o yüzden yumurtlamayı engellemiyor diye biliyorum. Hormonları düzene soktuğunu ben de okumuştum buralarda. O kadar çok ilaç iğne kullanıyoruz ki, şeytan diyor içme bırak, yan etkilerinden osikolojimiz de fizyolojimiz de alt üst oldu ayol

Ya evet 2 iğne + bir sürü hap 🤦🏻‍♀️ Valla bende öyle düşünüyorum ama doktorlara güvenmekten başka şansımız yok 😅 iki embriyo transfer edildi 1 blast 1 tane de gelişimi geriden gelen. Başka da kalmadı zaten. Bizim ilk defa embriyomuz oluştu burda döllenme sorunumuz vardı. O yüzden olmasa yine Bülent hocaya giderim ☺️ Yaa sorma benim canım acıyor iğneden herkes şifa olsun diyor acımıyor bana 😅 senin de 2 tane 5.günmüş görmüştüm senin şansın daha yüksek inşallah hayırlısıyla hepsi tutar
Hiç belli olmuyor nasip bu işler. Şans yüksek düşük diye bakmamak lazım. Dün embriyolog da cok olumlu konuştu ama yine de çok heveslenmiyorum. Rabbim hayırlısıni versin🤗 ama inşallah olur😂

Merkez aradı. Değer beklenenden düşük ama az da olsa artış var sanırım tutunmaya çalışıyor dedi. Değerin düşmesi durumunda düşük oluyor dedi. Şuan kan leken olmaması iyi Bi durum 14. Gün tekrar kan ver dedi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hareketli olma diye de uyardı dinlenmeye çalış dedi
O zaman yat dinlen. Kalkma yerinden. İnşallah inat eder de tutunur sana

Yumurtlama konusunu da çok araştırdım, bu ilacı kullanıp o ay hamile kalanlar var, o yüzden yumurtlamayı engellemiyor diye biliyorum. Hormonları düzene soktuğunu ben de okumuştum buralarda. O kadar çok ilaç iğne kullanıyoruz ki, şeytan diyor içme bırak, yan etkilerinden osikolojimiz de fizyolojimiz de alt üst oldu ayol
Yok yumurtlamayı iptal eden bi igne var bu hormon düzenliyor evet.
Kız ne diyon az daha kullansak bağımlı olacaz korkuyorum 😂

Hiç belli olmuyor nasip bu işler. Şans yüksek düşük diye bakmamak lazım. Dün embriyolog da cok olumlu konuştu ama yine de çok heveslenmiyorum. Rabbim hayırlısıni versin🤗 ama inşallah olur😂
Ya embriyolog çok olumluydu zaten bana %60 şansın var yaşın genç vs diye baya konuştu. Sağolsun ben çok sevdim onu. Sana neler söyledi ? Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizin ki tutar buradaki herkes ne acılara katlanıyoruz bi evlada sahip olabilmek için 🤲🏻

Ya kesinlikle. Benim 3. Denemem ama ilk transferim. Bu kadar ilaç kullandıracaklarını düşünmemiştim. Hele de iğneler biter sanmıştım yanılmışım🤦🏻‍♀️
Benımde 2. Denemem ama ilk transferım ilkinden 3 ten 5. Gun embrıyom var 2. Tedavımden 6 adet 3. Gun embrıyom var. Havuz mu yaptrdın?

Ya embriyolog çok olumluydu zaten bana %60 şansın var yaşın genç vs diye baya konuştu. Sağolsun ben çok sevdim onu. Sana neler söyledi ? Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizin ki tutar buradaki herkes ne acılara katlanıyoruz bi evlada sahip olabilmek için 🤲🏻
Banada cok yuksek olasılık verdıler embrıyoların durumu cok iyi dedıler bi aksılık olmazsa tutar dedıler ama bakalım🙏

Yok yumurtlamayı iptal eden bi igne var bu hormon düzenliyor evet.
Kız ne diyon az daha kullansak bağımlı olacaz korkuyorum 😂
Yaa hiç sorma, ilaçlarımı yan yana bir dolaba koyuyorum,yatmadan gittim dolabın yanına içmeyi unuttuğum var mı diye, eşim diyor ki seni ne zaman görsem dolabın önündesin, bence unutup hepsinden 2 tur içiyosun diyor😂 bi durdum düşündüm de valla öyle yapıyorsam da şaşırmam, bebeğimin sağlıkla geleceğinden emin olsam avuç avuç yine içerim

Çok şükür canım 😍 inşallah 2 gün sonra yeteri kadar yükselir. Elinden geldiği kadar olumlu düşünmeye çalış inşallah kalp atışını duyacaksın🤗
İnşAllah biraz moral oldu bana 🙏🏻 az önce başka hastanede test verdim orası da tüp bebek hastanesi sonuç birazdan elime geçecek bakalım o hastanede nasıl çıktı sonucum

Tabi canım farkediyordur ayrıca önemli olan iki gün sonra artabilmesi benim ilkim çok dusuktu sonra bi daha kan verdiğimde hiç artış göstermedi aksine düşmüştü 50den 30a düştü o zaman 12. Gün 50lerdeydi 14. Gün 30lardaydi anlayacağın bu sefer o yüzden daha umutluyum daha kötüsünü gördüm senin durumun normal
Canım hayrılısı olsun ya kendimizi boşa tüketiyoruz herşey olacağına varır 🤗

Benımde 2. Denemem ama ilk transferım ilkinden 3 ten 5. Gun embrıyom var 2. Tedavımden 6 adet 3. Gun embrıyom var. Havuz mu yaptrdın?
Hayır bizimkiler döllenmiyordu ya da gelişimleri duruyordu. İlk defa ilerleyen bi embriyomuz oldu o yüzden ilk transferim. Zor bir vakayız anlayacağın 🤷🏻‍♀️

Canım hayrılısı olsun ya kendimizi boşa tüketiyoruz herşey olacağına varır 🤗
Aynen öyle canım hiç bir zaman olumsuz düşünme bebisin tutunsun diye elinden geleni yap bildiğin herşeyi uygula eğilme uzanma ağız üstü yatma rahat ol mutlu olursan bebisinde mutlu olur bol su tüket meyveler tüket geçen havuç suyu ananas demişlerdi bugün aldım yeterki tutunsun diye hayatımda ilk defa ananas yedim 😂😂😂 çok faydalıymış tutunması icin

Bana transferden sonra kesin gebesiniz dedi. Sonra biraz duraksayıp inşallah dedi😂
Hele bi evlat kokusunu içimize çekelim, bu acılarım hiçbirini hatirlamayacağiz inşallah🤗

Back
X