• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende aynı ya kilo alamıyorum valla tedavı için kilo alım diye zeytinyağı içtim bol bol yağlanma olsun biraz diye biraz almıştım 1 kilo falan sanki yine verdim😅 ama kilo almak istıyorum zayıflıkta tutmuyomuş bebek
Ay hadi yaa sen kaç kilosun ben 1. 60 49 um geceleri bile yiyip yatıyorum yok kilo alamıyorum 😅 bende Bi de D vitamini eksikti baya doktor onun üzerine düştü biraz tedavinin başından beri coledan damla kullanıyorum. D vitamini çok önemliymiş bebek ondan besleniyormuş

Bende hiç bişey yapmıcam en iyisi bencede canım hatta gunundede yapamıcam gbi gelıyo😅 sonucu gormeden mutlu mesut yasim hahha kendimi pozitife alıstrdım sanki bıraz ondan korkuyorum
İlaçlar dana det olmam yoksa hiç yapmam test adet olup olmıcağımı beklerim kan verip o bi saati beklemek varya saçlarım ağarıyo aşırı sitrese giriyorum geçen pozitif aldığım halde ağladım bağıra bağıra resmen sinir boşalması yaşadım ya

Canım evden arabayla çıktık direkt özel birr hastaneye girdik kimse bşey demedi hastane de olan da vardı yani bilmiyorum bişey diyen olmadı. Allah razı olsun canım 🤲
Bugün benim 10. Günüm erken gebelik testi yaptım 8.günün akşamı silik çıktı dayanamadım şu an kan testi yapmak istiyorum ama eşim gidemeyiz yasak diyor birazda sinirlendirdi beni ne bilim bisey olmaz sinirlenip ağlayinca belirtmek istiyorum testi yapmaya gidemedik diye sinirlenmedim başka şeylere

Back
X