• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Şuanda fitil vs kullaniyormusunuz? Bana opudan sonra progestan fitil vermişti günde 3 kez kullanmam için. Onunda ne ise yaradığını bilmiyorum 🤷 rahmi mi inceltiyormus
Evet canım fitil kullnıyorum. Doktra sordum rahım kalınlığı kac diye su an 11 gbi gozukuyr ama onmli olan transferden 1 onceki kontroldur dedi kalınlimamış daha fazla cnm bnm rahmım doktrmda demişti progesteron verip dengelıcm hiç merak etme diye

Evet canım fitil kullnıyorum. Doktra sordum rahım kalınlığı kac diye su an 11 gbi gozukuyr ama onmli olan transferden 1 onceki kontroldur dedi kalınlimamış daha fazla cnm bnm rahmım doktrmda demişti progesteron verip dengelıcm hiç merak etme diye
Anladım canım cok teşekkür ederim ♥️

Bugün 8. Günüm, tuvalete gittiğimde günlük pedimde kahverengi leke gördüm. İnanılmaz kasık ağrım var ve göğüslerime dokunamıyorum bile. Oğlumda tüp bebek ve onda hiç bu şekilde belirtiler yaşamamıştım. Doktoru aradım, tutunma lekesi olabilir dedi ama 8. Gün tutunma lekesi olurmuki. Çatlatma iğnesi yüzünden tekrar idrar testi de yapmak istemiyorum. Pazartesi kan ver dedi ama çatlatma iğnesinden 5 gün geçmiş oluyor. Doğru sonuç verirmi ki
Benim 7.günün akşamı gelmişti.

Canım benim 16. Gün 15 mm idi. 23. Gün transfer oldum ve o güne kadar da günde 3 estrofem kullandım. Korkmuştum tutunamayacak diye. Doktorum bir sıkıntı görmedi.
Canım 16 üstü sıkıntıymış zaten ve onu doktor ayarlıyor başla hap verdı bana rahımım kalınlaşmasın diye kalınlaşmamış

Kizlarrr birsey sorucam acill bi donus yaparsaniz cok sevinirim.asiri kafaya takiyorum benim bugun 10.gunum goguslerimdeki hassasiyette azalma oldu yani 7.gune kadar hersey tam boyle kasik agrisi bel goguslerim dokunulmuyo falan durumlarim vardi bu durum 10.gune geli ce azaldi hatta yumusado bile goguslerim bugun sadece belimde agri sizi var boyle olupda gebe kalan oldumu acaba (5.gun dondurulmus embriyo oldu benim 11 kasimda)
Benimde öle olmuştu ilk gögüs ağrım kalmadı ama bu sefer uçları daha bi hassas

Back
X