• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok teşekkür ederim ☺️ 🙏🏻

Çok teşekkürler, bence artışı görmeden umutsuzluğa kapılmayın. En erken 12. Gün değeri referans alınıyor zaten, bence gayet iyi değeriniz. Tebrik ederim 😊👏🏼

Evet bana da yüksek geliyordu ama doktorum transfer günü kese çapı ve beta hcg değerlerinin uyumlu olduğunu söyledi. Tek embriyo transfer edilmişti zaten, tek kese gördük 🥰

Maşallah sizinki de çok iyi bence, tebrik ederim 👏🏼 hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize😊😊🙏🏻
Ay hadi inşallah yarın tekrar vericem bakalım inşallh artar 🙏🏻🥰

Kizlarrr birsey sorucam acill bi donus yaparsaniz cok sevinirim.asiri kafaya takiyorum benim bugun 10.gunum goguslerimdeki hassasiyette azalma oldu yani 7.gune kadar hersey tam boyle kasik agrisi bel goguslerim dokunulmuyo falan durumlarim vardi bu durum 10.gune geli ce azaldi hatta yumusado bile goguslerim bugun sadece belimde agri sizi var boyle olupda gebe kalan oldumu acaba (5.gun dondurulmus embriyo oldu benim 11 kasimda)

Bugün 8. Günüm, tuvalete gittiğimde günlük pedimde kahverengi leke gördüm. İnanılmaz kasık ağrım var ve göğüslerime dokunamıyorum bile. Oğlumda tüp bebek ve onda hiç bu şekilde belirtiler yaşamamıştım. Doktoru aradım, tutunma lekesi olabilir dedi ama 8. Gün tutunma lekesi olurmuki. Çatlatma iğnesi yüzünden tekrar idrar testi de yapmak istemiyorum. Pazartesi kan ver dedi ama çatlatma iğnesinden 5 gün geçmiş oluyor. Doğru sonuç verirmi ki

Bugün 8. Günüm, tuvalete gittiğimde günlük pedimde kahverengi leke gördüm. İnanılmaz kasık ağrım var ve göğüslerime dokunamıyorum bile. Oğlumda tüp bebek ve onda hiç bu şekilde belirtiler yaşamamıştım. Doktoru aradım, tutunma lekesi olabilir dedi ama 8. Gün tutunma lekesi olurmuki. Çatlatma iğnesi yüzünden tekrar idrar testi de yapmak istemiyorum. Pazartesi kan ver dedi ama çatlatma iğnesinden 5 gün geçmiş oluyor. Doğru sonuç verirmi ki
Kan ver dediğine göre verir canım. Belki belli bi miktarı aştığı zaman değer öyle anlaşılıyordur gebelik mi iğne mi diye

Back
X