- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.662
- 133
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
Biraz yaptı, esas bana fena baş ağrısı yapıyorKızlar bir şey soracağım estrofem sizi işgal yaptimi.
Şükür bana ilk gün yaptı sonrabaş ağrım yok. Ama ishal gibiyimBiraz yaptı, esas bana fena baş ağrısı yapıyorböyle oluyorum aynı içince zamanla alışıyormuş vücut pazardan beri günde 3 alıyorum.
Canım benim eşimin de sperm de ileri hizlinin %20 yavaslilik varmış ama bu değerle hamile kalirsin dedi tup bebek doktorum. Ben de bir sıkıntı yok şükürBen 8 yıllık evliyim. Biz de hep sebepsiz infertilite zannediyorduk. Taa ki eşim tüp bebek merkezinde test yaptırana kadar. Araştırma ve devlet hastanelerinde malesef otomatik olarak değerlendiriliyor sperm. Tüp bebek merkezlerinde embriyologlar çıplak gözle izliyor. Morfoloji 2 ileri hareketli 0 cıktı. Inanamadik ve yine araştırma hastanesinde test yaptırdı. Malesef yine sorun yok gözüktü.
Ayy ne güzel işte pozitif düşünelimŞükür bana ilk gün yaptı sonrabaş ağrım yok. Ama ishal gibiyimama buna da şükür ediyorum. Ay ben bu sıralar her şeye şükür ediyorum.
Valla şu icemiyorum ya midem bulanıyor içtiğim sudan. Valla avakado ceviz bal üçlüsü yapıyorum tam bir bomba gibi geziyorum ortadaAyy ne güzel işte pozitif düşünelimbol su içiyosundur zaten canım, kefir, yoğurt filan tüket. Ben de başım ağrıdıkça oh oh ne güzel etki ediyor demek ki diyorum
Teşekkürler cevap içinBize sadece cinselliği yasakladı
Transferden sonra bana kahve yasak cay cok açık sadece kahvaltıda 2 bardak dedi...alkol sigara zaten yok dedi cinsellikte yasakKızlar bişey sorucam size. Doktor bana dikkat etmem gereken şeyleri söylemedi. Transfer 4 kasimda. Ancak, havuz, deniz, cinsellik, kahve vb var mı yasak. Doktor size bişey söyledi mi?
Çok teşekkürler cevap için canım2 Kasım'da benim transfer bnada henüz söylenmedi transferden sonra sorarim
Oyy oyyy çok zor gecicek benim içinTransferden sonra bana kahve yasak cay cok açık sadece kahvaltıda 2 bardak dedi...alkol sigara zaten yok dedi cinsellikte yasak
Hadi ya, ev yapımı yogurt yerim yıllardır. Oda gitti desene
Ben de hergun kahve içen en az da 8-10 bardak çay içen biriyim cok zor geldiOyy oyyy çok zor gecicek benim içinçay kahve bayılırım. Hadi zaten cinselliği sanırım ilk 3 ay unutucaz Vay kahve olaydı iyiydi ama katlanicaz artık
Sorma ben de hep yapiyorum ama marketten aldırdım dogru bildiğim ne varsa yanlis olduHadi ya, ev yapımı yogurt yerim yıllardır. Oda gitti desene
Başa gelen çekilir derler ya öyle olucakBen de hergun kahve içen en az da 8-10 bardak çay içen biriyim cok zor geldi
Ekleyeyim canım kasımın kaçında olacak transferin ? Tek embriyo mu çift embriyo mu? Kaçıncı gün embriyosu
Eskişehir Acıbadem nicel TaşdemirAmiiinAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Doktorumdan çok memnunum aslında inşallah mutlu sona ulaşırız. Siz nerede tedavi gördünüz
Ben kullandım bitti gitti şükür şu an embriyolarım donduruldu transfer gününü bekliyorlar hayırlısıyla sende tamamlarsın inşallahCetrotide yumurtanin kendiliğinden çatlamasını engellemek için veriyorlar. Bana da bugün verdi dr. 5 gün gonal f ve merional vurdum. 3 gün onlara yine devam edicem ve ekstra cetrotide. Ama beni uyardılar. Diğer iğneleri aynı saatte vur, tam yarim saat sonra da cetrodite vur diye.
Inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın. BenimBen kullandım bitti gitti şükür şu an embriyolarım donduruldu transfer gününü bekliyorlar hayırlısıyla sende tamamlarsın inşallah
Transfer zamanın belli mi? Hayırlısı olsun herşey yolunda gider ve hasretine kavuşursun inşaallahBen kullandım bitti gitti şükür şu an embriyolarım donduruldu transfer gününü bekliyorlar hayırlısıyla sende tamamlarsın inşallah
Hep öyle diyorlar ama olmuyor işteCanım benim eşimin de sperm de ileri hizlinin %20 yavaslilik varmış ama bu değerle hamile kalirsin dedi tup bebek doktorum. Ben de bir sıkıntı yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?