Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım benim eşimin de sperm de ileri hizlinin %20 yavaslilik varmış ama bu değerle hamile kalirsin dedi tup bebek doktorum. Ben de bir sıkıntı yok şükür

Şükür bana ilk gün yaptı sonrabaş ağrım yok. Ama ishal gibiyim ama buna da şükür ediyorum. Ay ben bu sıralar her şeye şükür ediyorum.
Ayy ne güzel işte pozitif düşünelim bol su içiyosundur zaten canım, kefir, yoğurt filan tüket. Ben de başım ağrıdıkça oh oh ne güzel etki ediyor demek ki diyorum

Selam hanımlar. Benim de inşallah Kasım sonu transfer olacak. Dondurulmuş embriyo. Şimdi Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Kasım 7 de estroferm başlayacağım. Kafama takılan bu ortamda tekrar tüp bebek düşünmek ne kadar doğru bilemedim. Pandemi ortamı falan. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Ayy ne güzel işte pozitif düşünelim bol su içiyosundur zaten canım, kefir, yoğurt filan tüket. Ben de başım ağrıdıkça oh oh ne güzel etki ediyor demek ki diyorum
Valla şu icemiyorum ya midem bulanıyor içtiğim sudan. Valla avakado ceviz bal üçlüsü yapıyorum tam bir bomba gibi geziyorum ortada günlük 1 bardak süt içiyorum. Badem yiyorum, kabak çekirdeği, günlük 1 tane muz. Tabiki bunları yersem bomba da olurum başka bir şey de

Kızlar bişey sorucam size. Doktor bana dikkat etmem gereken şeyleri söylemedi. Transfer 4 kasimda. Ancak, havuz, deniz, cinsellik, kahve vb var mı yasak. Doktor size bişey söyledi mi?
Transferden sonra bana kahve yasak cay cok açık sadece kahvaltıda 2 bardak dedi...alkol sigara zaten yok dedi cinsellikte yasak

Transferden sonra bana kahve yasak cay cok açık sadece kahvaltıda 2 bardak dedi...alkol sigara zaten yok dedi cinsellikte yasak
Oyy oyyy çok zor gecicek benim için çay kahve bayılırım. Hadi zaten cinselliği sanırım ilk 3 ay unutucaz Vay kahve olaydı iyiydi ama katlanicaz artık

Amiiin Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Doktorumdan çok memnunum aslında inşallah mutlu sona ulaşırız. Siz nerede tedavi gördünüz
Eskişehir Acıbadem nicel Taşdemirçok memnunum o kadar ilgiliki o ses tonu o kadar motive ediyo ki tedaviye yansıyo olumsuz hiçbişey düşünmüyorsun.sağolsun seni gebe yapıcam hazırlan dedi dediğini yaptı

Ben kullandım bitti gitti şükür şu an embriyolarım donduruldu transfer gününü bekliyorlar hayırlısıyla sende tamamlarsın inşallah

Ben kullandım bitti gitti şükür şu an embriyolarım donduruldu transfer gününü bekliyorlar hayırlısıyla sende tamamlarsın inşallah
Inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın. Benim
Transfer zamanın belli mi? Hayırlısı olsun herşey yolunda gider ve hasretine kavuşursun inşaallah benim transfer konusunda hiçbir fikrim yok. Taze mi olur dinlendirilir mi??? C.tesi kontrolum var. Doktora sorucam bakalim

Canım benim eşimin de sperm de ileri hizlinin %20 yavaslilik varmış ama bu değerle hamile kalirsin dedi tup bebek doktorum. Ben de bir sıkıntı yok şükür
Hep öyle diyorlar ama olmuyor işte benim eşime de dediler. Demesinler bunu. Burdaki kadınların sorunu hep aynı şeyler. Hız, morfoloji... Demek ki engel oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…