• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar🤗
Ekimde opu oldum ben de ohss riskinden dolayı donduruldu. Bu ay transfer olacak inşallah🙏🏻
1 haftadır estrofem içiyorum günde 3 defa, yarın kontrol günüm. Transfer tarihim belli olur heralde😍
Hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallah ♥️

Merhaba kızlar🤗
Ekimde opu oldum ben de ohss riskinden dolayı donduruldu. Bu ay transfer olacak inşallah🙏🏻
1 haftadır estrofem içiyorum günde 3 defa, yarın kontrol günüm. Transfer tarihim belli olur heralde😍
Hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallah ♥️
Hosgeldin canim. Yarın güzel haberler al inşallah 😊

Inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın. Benim

Transfer zamanın belli mi? Hayırlısı olsun herşey yolunda gider ve hasretine kavuşursun inşaallah 😊 benim transfer konusunda hiçbir fikrim yok. Taze mi olur dinlendirilir mi??? C.tesi kontrolum var. Doktora sorucam bakalim
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bi süreç çünkü ♥️ Fazla yumurta toplanırsa rahim dinlendiriyorlar fazla işleme maruz kaldığımız için eğer az yumurta olsaydı ve şişlik su toplama vs olmasaydı benim bu ay olacaktı transfer ama nasip değilmiş. İki adet sonra yapılacak benim transferim ilk adetimi oldum yarın gidicem hastaneye bi ilaç başlayacak ikinci adetimde de gidicem bu defa Rahmi hazırlamaya yönelik ilaç başlıycaz bi aksilik çıkmazsa aralıkta transferim olacak inşallah 🥰

İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bi süreç çünkü ♥️ Fazla yumurta toplanırsa rahim dinlendiriyorlar fazla işleme maruz kaldığımız için eğer az yumurta olsaydı ve şişlik su toplama vs olmasaydı benim bu ay olacaktı transfer ama nasip değilmiş. İki adet sonra yapılacak benim transferim ilk adetimi oldum yarın gidicem hastaneye bi ilaç başlayacak ikinci adetimde de gidicem bu defa Rahmi hazırlamaya yönelik ilaç başlıycaz bi aksilik çıkmazsa aralıkta transferim olacak inşallah 🥰
Ben bile heyecanlandım 😍 benim biraz karışık oldu. Bu 3. denemem. Sağ yumurtalığım ilaca fazla tepki veriyor. 5 gün iğne vurduğum halde sağ yumurtalığımdaki 4 yumurta 16 mm olmuş bile 😑 solda daha çok yumurta var ama 12 13 mm dedi dr. Onun için 3 gün iğnelere devam edicem. Ama büyükler çatlamasın diye bi iğne daha ekledi. C.tesi görücez bakalım neler olmuş. Beklemek de sıkıcı çok 😞

5.gunum canim baska bir topikte 3.4. Gun yapanlar oldu çift cizgi gördüler ben de bi heyecanla yaptim ama tek çizgiyi götürünce cok moralim bozuldu..
Keşke yapmasaydı
5.gunum canim baska bir topikte 3.4. Gun yapanlar oldu çift cizgi gördüler ben de bi heyecanla yaptim ama tek çizgiyi götürünce cok moralim bozuldu..
Kaçıncı gün embriyosuydu? Belki onların ikiz gebelikti yada hcg'leri çok yüksekti ondan pozitifi gördüler. Canını sıkma dicem ama biliyorum ki nafile.. Umudunu kırma hiç. Çok erken çünkü. Beklemekten başka çare yok hepimiz için bu böyle malesef 😞

Düşündüm de üzülmek için gerçekten çok erken. Transfer gününü sayma. O gün hemen hcg üretilmez ki. Ertesi gün 3 5 olsa hcg, 2 günde bir 2 katına katliyo. 70'ten aşağı bir hcg de idrarda görünmez herhalde. Kana geçicek deee idrara geçicek. Zor yani

Aaa doktor kac adet alacağını söylemedi mi?benim sabah öğlen akşam gece 2’şer adet.hatta bir kere fazla içtim sorun olmadığını söyledi doktorum😌sende de bişey olmaz hiç merak etme 🥰
Rahım kalınlaşmada sıkıntın mı vardı canım?

O yuzden erken yapmak testı cok sakıncalı bence belki var ama cıkmayınca ınsan strese gırıyo🙄

Rahım kalınlaşmada sıkıntın mı vardı canım?
Doktorum baktığında istediğim gibi kalınlaşmamış dedi yükseltti ilaç dozlarını😌çok bi vakitte kaybetmedik açıkçası ilk 5 gün kullandım sonrasında kontrole gittiğimde yükseltti.ilaçların vücuda etkisini ölçüyo ilk günler daha sonra yükseltiyor

Canım özel merkezde yaptırıyosun, hemen doktoruna konuş, belki onlar hemen ilaca başlar. Ben ilk iki tedaviyi devlette yaptırdım. Devlette acayip ağır işledi bu işler. Ama özelde hemen halledebilirler
Canım özelde yaptırıyorum evet ama regl olmama zaten bir iki gün kaldı bilemedim ki 😒

Benim transferim ikinci kez iptal oldu. Anlamıyorum iki sene önce başka yerdeki tedavimde hiç rahim sorunu olmadı orda bı ay rutin geçici menopoz uyguluyorlardi onun etkisi mi bilmiyorum böyle bı durum yaşayan var mı napilir ki başka estrofemle kalinlasmadi

Back