- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
Benimki yine uzayacak desenizeCanım benim de tedaviye başlamadan önce 4 civariydi. 2.5 altına inmesi için ilaca başladım. 2.5 altına inince tup bebeğe başladık. Hala da ilaç içiyorum bu arada
2.5 çok yüksek değil transfere kadar düşer bence canım. İlaç kullanmaya başladın mıBenimki yine uzayacak desenize
Canım özel merkezde yaptırıyosun, hemen doktoruna konuş, belki onlar hemen ilaca başlar. Ben ilk iki tedaviyi devlette yaptırdım. Devlette acayip ağır işledi bu işler. Ama özelde hemen halledebilirlerBenimki yine uzayacak desenize
AmiiinEvet evet şükürben hep dua ediyorum anne olmak isteyen herkesin allahım kucağını boş bırakmasın canım doktorunu çok iyi seçmen gerekiyor artı merkezlerindeki laboratuvar ortamlarına kadar önemli.ben şansa kader buldum çok şükür ki ilk deneme zaten doktorum gebe kalmadan göndermiyor rekor kırıyo yaaa inş bu hayır mübarek günde dualarımız kabul olur
Hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz o zamanBen transfer için bekliyorum canımm
İlk olacak. Bende avakado kabak çekirdeği ananas ve kefir aldım hepsini yiyorum ara ara aklımda kalmasın diye ne duyduysam aldımtarih belli olmamakla birlikte 2.transferim dondurulmuş embriyo olucak.
şu anda estrofem - folik asit - ve d vitamini kullanıyorum .takviye olarak kuruyemiş, yumurta ve meyve tüktemeye özen gösteriyorum.
sizin kaçıncı transferiniz olacak
Progestan iğneyi transferden sonramı soylediler kullan diye yoksa biliyormuydunuz oncesindenCanım estrofem,folik asit, crinone jel transfer öncesi ama asıl önemli olan transfer sonrası ...progestan dex iğne(sabah akşam 8 saatte 1)progestan 200 mg fitil,coraspin,oksapar iğne (günde 1)folwo,estrofem (günde 8) proluton depot iğne(4 günde 1 )ama bünyeden bünyeye değişiyor azaltabilir de çoğaltabilir de ilaçları
Karalahana, brokoli,karnabahar,beyaz lahana,turpgil ailesi,tuzun iyotlu olacak. Internet e yazarsan daha iyi cevap alırsın canimbu sene başında 1,40 tı (tüp bebeğe başlamamıştım doğal yollarla hamile kalmaya çalışıyordum)
aradan birkaç ay geçti tüp bebeğe başlama kararı verince ilk kan değerim de tsh 2,20 ye yükselmiş.
yediklerin derken neler etkiliyor
Cetrotide yumurtanin kendiliğinden çatlamasını engellemek için veriyorlar. Bana da bugün verdi dr. 5 gün gonal f ve merional vurdum. 3 gün onlara yine devam edicem ve ekstra cetrotide. Ama beni uyardılar. Diğer iğneleri aynı saatte vur, tam yarim saat sonra da cetrodite vur diye.Canım baksana benim ilaçlarım bunlar
BennnnnnnSelam hanımlar benımde 9 kasım transfer tarıhım. Rahım dınlendırmedeydım. Suan estrofem kullanıyorum ama gecenlerde fazla atmısım. Dr bişey olmaz dedı ama ben yınede endıselıyım. Böle bişey yasayan varmı
Benim annem meme kanseri doktor çok dikkate aldı bunu ve ona göre ilaçlarımı verdi opu olduktan sonrada hemen atalım vücuttan bu hormonları annen hasta sende risk grubunda sin dedi. inanıyorum ki hassas durumunu dosyaya yazmıştır sizde dile getirin yine ara ara bı ayarlama yaparlarİnşalllh çok tşk ediyorum Allah yardımcımız olsun her daim cvpladığınız için tşkürler
2 Kasım'da benim transfer bnada henüz söylenmedi transferden sonra sorarimKızlar bişey sorucam size. Doktor bana dikkat etmem gereken şeyleri söylemedi. Transfer 4 kasimda. Ancak, havuz, deniz, cinsellik, kahve vb var mı yasak. Doktor size bişey söyledi mi?
Dahiliye dr.'ları bile gebelikte ve gebe kalmak için en fazla 2,5 olması gerektiğini söylüyor. Sizin dr.un böyle yönlendirmesi tuhaf geldi bana.pembiss123 ama benim dr um 4 kadar kabul ederiz dedi. Benimde 6 küsür çıktı
Bize sadece cinselliği yasakladıKızlar bişey sorucam size. Doktor bana dikkat etmem gereken şeyleri söylemedi. Transfer 4 kasimda. Ancak, havuz, deniz, cinsellik, kahve vb var mı yasak. Doktor size bişey söyledi mi?
haklısınız drumla bunları detaylı görüşçem transfer zamanı .haklısınız hassasiyet durumu çok önemli.çok tşk ediyorum.Benim annem meme kanseri doktor çok dikkate aldı bunu ve ona göre ilaçlarımı verdi opu olduktan sonrada hemen atalım vücuttan bu hormonları annen hasta sende risk grubunda sin dedi. inanıyorum ki hassas durumunu dosyaya yazmıştır sizde dile getirin yine ara ara bı ayarlama yaparlar
Şuan tam tarih belli değil 10 kasım adet tarihim nasipsecanım senin transfer tarihin belli mi?
Ben 8 yıllık evliyim. Biz de hep sebepsiz infertilite zannediyorduk. Taa ki eşim tüp bebek merkezinde test yaptırana kadar. Araştırma ve devlet hastanelerinde malesef otomatik olarak değerlendiriliyor sperm. Tüp bebek merkezlerinde embriyologlar çıplak gözle izliyor. Morfoloji 2 ileri hareketli 0 cıktı. Inanamadik ve yine araştırma hastanesinde test yaptırdı. Malesef yine sorun yok gözüktü.Valla benim de 2 buçuk yıldır olmuyor. Her şey normal ama sebepsiz infertilite deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?