- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
- Konu Sahibi pembiss123
-
Hosgeldin canim. Yarın güzel haberler al inşallahMerhaba kızlar
Ekimde opu oldum ben de ohss riskinden dolayı donduruldu. Bu ay transfer olacak inşallah
1 haftadır estrofem içiyorum günde 3 defa, yarın kontrol günüm. Transfer tarihim belli olur heralde
Hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallah
İnşallah canım çok sağollHosgeldin canim. Yarın güzel haberler al inşallah
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bi süreç çünküInşaallah hayırlı sonuçlar alırsın. Benim
Transfer zamanın belli mi? Hayırlısı olsun herşey yolunda gider ve hasretine kavuşursun inşaallahbenim transfer konusunda hiçbir fikrim yok. Taze mi olur dinlendirilir mi??? C.tesi kontrolum var. Doktora sorucam bakalim
Kaçıncı gün bugünKızlar test yaptim negatif cikti cok üzgünüm
5.gunum canim baska bir topikte 3.4. Gun yapanlar oldu çift cizgi gördüler ben de bi heyecanla yaptim ama tek çizgiyi götürünce cok moralim bozuldu..Kaçıncı gün bugün
Ben bile heyecanlandımİnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bi süreç çünküFazla yumurta toplanırsa rahim dinlendiriyorlar fazla işleme maruz kaldığımız için eğer az yumurta olsaydı ve şişlik su toplama vs olmasaydı benim bu ay olacaktı transfer ama nasip değilmiş. İki adet sonra yapılacak benim transferim ilk adetimi oldum yarın gidicem hastaneye bi ilaç başlayacak ikinci adetimde de gidicem bu defa Rahmi hazırlamaya yönelik ilaç başlıycaz bi aksilik çıkmazsa aralıkta transferim olacak inşallah
Keşke yapmasaydı5.gunum canim baska bir topikte 3.4. Gun yapanlar oldu çift cizgi gördüler ben de bi heyecanla yaptim ama tek çizgiyi götürünce cok moralim bozuldu..
Kaçıncı gün embriyosuydu? Belki onların ikiz gebelikti yada hcg'leri çok yüksekti ondan pozitifi gördüler. Canını sıkma dicem ama biliyorum ki nafile.. Umudunu kırma hiç. Çok erken çünkü. Beklemekten başka çare yok hepimiz için bu böyle malesef5.gunum canim baska bir topikte 3.4. Gun yapanlar oldu çift cizgi gördüler ben de bi heyecanla yaptim ama tek çizgiyi götürünce cok moralim bozuldu..
Düşündüm de üzülmek için gerçekten çok erken. Transfer gününü sayma. O gün hemen hcg üretilmez ki. Ertesi gün 3 5 olsa hcg, 2 günde bir 2 katına katliyo. 70'ten aşağı bir hcg de idrarda görünmez herhalde. Kana geçicek deee idrara geçicek. Zor yani5.gunum canim baska bir topikte 3.4. Gun yapanlar oldu çift cizgi gördüler ben de bi heyecanla yaptim ama tek çizgiyi götürünce cok moralim bozuldu..
Rahım kalınlaşmada sıkıntın mı vardı canım?Aaa doktor kac adet alacağını söylemedi mi?benim sabah öğlen akşam gece 2’şer adet.hatta bir kere fazla içtim sorun olmadığını söyledi doktorumsende de bişey olmaz hiç merak etme
O yuzden erken yapmak testı cok sakıncalı bence belki var ama cıkmayınca ınsan strese gırıyo5.gunum canim baska bir topikte 3.4. Gun yapanlar oldu çift cizgi gördüler ben de bi heyecanla yaptim ama tek çizgiyi götürünce cok moralim bozuldu..
Doktorum baktığında istediğim gibi kalınlaşmamış dedi yükseltti ilaç dozlarınıRahım kalınlaşmada sıkıntın mı vardı canım?
Yok canım henüz ilaç falan kullanmıyorum2.5 çok yüksek değil transfere kadar düşer bence canım. İlaç kullanmaya başladın mı
Canım çok erken. Biliyorum üzüldün ama çok çok erken daha. Biraz daha sabret ve üzülmemeye çalış5.gunum canim baska bir topikte 3.4. Gun yapanlar oldu çift cizgi gördüler ben de bi heyecanla yaptim ama tek çizgiyi götürünce cok moralim bozuldu..
Canım özelde yaptırıyorum evet ama regl olmama zaten bir iki gün kaldı bilemedim kiCanım özel merkezde yaptırıyosun, hemen doktoruna konuş, belki onlar hemen ilaca başlar. Ben ilk iki tedaviyi devlette yaptırdım. Devlette acayip ağır işledi bu işler. Ama özelde hemen halledebilirler
Evet banada 2,5 demişlerdiDahiliye dr.'ları bile gebelikte ve gebe kalmak için en fazla 2,5 olması gerektiğini söylüyor. Sizin dr.un böyle yönlendirmesi tuhaf geldi bana.
Daha çok erken ama canımmmKızlar test yaptim negatif cikti cok üzgünüm
2.5 üstü değil çok şükür. Yediklerine dikkat edersen yükselmez inşaallah.Evet banada 2,5 demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?