• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende 2 yıldır evliyim, ve 2 yildir çocuk istiyoruz son bir yil 6 ay boyunca letrozol tedavisi gördüm, ama maalesef hamile olmadım, ve son 2 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum! İnsallah hayırlı haberler alırız. Yaşın kaç sorabilirsem ❤️
32 yaşındayım canım. Yas geçiyor insallah hayırlı şekilde gebelik nasip olsun isteyen herkese 🙏🏻💕

Yok canim dogru anladin aslinda transfere daha var ama doktor kontrole gerek görmedi. Yani arayıp icim rahat degil demesem transfere kadar rahim kalınlığını bilmeden sadece estrofemle devam edecektim. Belki simdi de aynısı olacak onu da bilmiyorum.
Kafam acayip karışık nerde okuduysam surekli kontrole çağırılıp rahim kalinligi ölçülmüş bana nasil kontrole gerek yok dedi? Neye göre karar verdi? Transfer zamanı rahim içinin uygun olup olmadığını nasıl anlayacaktı?
Belki de transfere diye gidip aa rahmin yeterince kalimlasmamis deyip geri göndereceklerdi.
Benim natürel transfer oluyor. Adetin ikinci günü gittim birde 13. Gün gittim bugün yani 11 mm ölçüldü rahim 2 Kasım'da transfer işte çok cagirmiyorlar kontrole yumurta toplamadaki gibi

Arkadaşlar yine soruyorum, Rahim dindirme sürecinde doğum kontrol hapı kullanan var mi?
Kistmi oldu acaba yada başka bir sorunmu vardı neden sormadinizki. Benim olmadı opudan sonra 2. Adetle natürel transfer için başladım ilaç yok hiç o ara sadece vitamin

Bana doğum kontrol hapı verdi, Yasemin. Ama burda kimse kullanmıyor acaba neden bana doğum kontrol hapı verdi... eğer istersen kullan söyledi ama bende pcos olduğundan dolayı eğer kullamasam adet allah bilir ne zaman gelir, ağzından 3/4 ay sonra :(
Sebep sanki bu gibi ama aklınıza takildiysa sorun doktora telefonla yada hemşirelere.

Kızlar şimdi fark ettim bugün progesti

Kızlar tekrar test yaptım negatif çıktı 😟 ilginç oldu ama yok sanırım 😥
Canım 2 gün sonra tekrarla ya da direk kani bekle. İdrar testleri çoğu zaman yanıltıyor bu ara çok gördüm yalancı pozitifi. inşallah vardr 🙏🏻

Canım 2 gün sonra tekrarla ya da direk kani bekle. İdrar testleri çoğu zaman yanıltıyor bu ara çok gördüm yalancı pozitifi. inşallah vardr 🙏🏻
Valla çok sinirlendim canım varsa vardır yoksa yoktur. Daha fazla ne test yaparım ne kafama takarım. Hasta oldum iyice.

Back