• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bunlar haricinde göğüslerim acayip şişti onlar yüzde yüz ilaçlardan ama uçları koyulasti ve çerçeve oluştu açıkçası bunu ben değil annem ve eşim söyledi

Istatistiğini mi tutmuşlar? En olmadı yarım saat yatırsınlar canım. O ne öyle? Bide normal hayata dönebilirsiniz demelerini de anlamıyorum. Normal hayata dön ama ilişki yasak. Sanki zor bir eylem 😑 bence çok büyük bir çelişki var. Ilişki yasak diye yakınmıyorum. O kadar basit bir olay bile yasakken normal hayata dön saçma geliyor.
ilişki kolay bişey olabilir . rahim girişini baskı yapabilir . bazen tehlikeli hamilelikler de de ilişki yasak oluyor . anca normal doguma uygunsa bayan hamileligin son aylarında ilişki öneriyorlar ki bebek rahat cıksın.
o yüzden ilişki bebegin düşük riskine sebeb olabilir diye konuşuyor bence doktorlar

Kızlar bugün eve geçtim çok şükür iğneden korkan eşime Progestan iğnesi yaptırdım 😂 hayat insanı nelere mecbur ediyor onu rahatlatacam diye kendi çektiğim aciyi bile anlatmadım eli hafif çıktı mübareğin ilacı yavaş bırak dedim yavaş bırakınca çok acıtmadı ilaç bu sefer kendimde sağlıkçı olunca cesaret vermem gerekiyordu kendi kendime kalçadan vuramam ne hallere koydu bizi gözle görülmeyen embriyolar 🙄😁

Benim eşimde iğne yapmaktan korkardı. Sımdı hem kan sulandirici hem progeston yaptırıyorum. Masallah benimkinin de eli hafif çıktı 😊😊

Kızlar bir de kan sulandiricilara morartiyor ya, doktora sordum çare var mı diye. Doktor ilaç bitince hemen iğneyi çekme 2 3 sn bekle öyle çek dedi. Ben böyle yapınca morarma olmadı, haberiniz olsun 😊

Kızlar bir de kan sulandiricilara morartiyor ya, doktora sordum çare var mı diye. Doktor ilaç bitince hemen iğneyi çekme 2 3 sn bekle öyle çek dedi. Ben böyle yapınca morarma olmadı, haberiniz olsun 😊
Ben de öyle yapiyorum hep canim bütün ignelerde ayni sekilde 3-5 saniye kadar beklemek gerekiyormus

Boşa gitsin o zmn cok iyi biliyorum bizde 4 sene sallandık ne zaman rest çektim iş ciddiye bindi eşim kendine geldi şimdilik iyi şükür ama borsa gibi yarın ne olur garantim yok
Bende cok rest çektim kaç defa dilekçeden döndük hep affettim.ama karakter değişmiyor maalesef.bi süre snra yine aynı

Aaa aynımı günlerimiz süper:) goguslerde hassasiyet devamlı bişey yeme hissi ve ara ara bunaliyorum sıcak basıyor ara ara bel ağrısı kasıklarda sancı hissi ama regli günüm pazartesi Allah korusun regli belirtileri bunlar aynı zamanda da oyuzden çok tetikteyim kendimi kaptirmakta istemiyorum kuzum
Benim şuan pozitif ve bende geceleri terliyordum öyle uyanıyordum nasıl sıcak basıyormuşsa artık. İnşallah senin bu sıcak basmalarında tuttuğunun belirtisidir.

Yok eli e igne almış degil ilk kez aldi 2 video izledik iste :KK70: kalcayi 4 e buluyoruz gibi düşünürsek sol yada sag ustte kalan yerin ortasina:KK45:
Aynen öyle canım valla çok şükür atlatıyoruz darısı tutunmasına kalıyor inşallah tutunur peki ne yapmak gerekiyor başka tutunması için egilmeyin diyorlar mesela

Benim şuan pozitif ve bende geceleri terliyordum öyle uyanıyordum nasıl sıcak basıyormuşsa artık. İnşallah senin bu sıcak basmalarında tuttuğunun belirtisidir.
Amin inşallah cnm benim..gece terlenerek uyanmalar yok bende ama akşam bı anda ateş basıyor vudumu çorap yelek ne varsa soyunuyoru. :))

Back
X