- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
Canım.Ben ağustosun 11 in de op oldum. 16 sında ilk adetim oldu. Sonra iki buçuk ay adet olmadim. Ama lucrin iğnesi kullandım o yüzden adetim gecikti. Normalde benim adetim.28 günde oluyordum. Adetin tam tarihinde de gelebilir gecikebilir de belli olmaz canimSelam canım ağustos un kaçında oldun opu yu? adetlerinin arası ne kadar oldu? düzensiz gelme ihtimali var mı ? ben 2 ekimde opu oldum 7ekimde ilk adetimi oldum 16sında kontrole gittim rahim yıkama yaptı bir sonraki adetinle tahlillere göre transfer sürecimizi başlatalım demişti. tam günü gününe gelme ihtimali yok mu şimdi kasım ayına mı sarkacak
Bana lucrin iğnesi vermedi. O neyle alakalı bir ilaç hemen araştırıyorumCanım.Ben ağustosun 11 in de op oldum. 16 sında ilk adetim oldu. Sonra iki buçuk ay adet olmadim. Ama lucrin iğnesi kullandım o yüzden adetim gecikti. Normalde benim adetim.28 günde oluyordum. Adetin tam tarihinde de gelebilir gecikebilir de belli olmaz canim
Tarlusal ne canım?Yok canım kullanmadım. Ben opudan sonraki adet ile başlamıştm transfere. Benimde adetlerim düzensiz. Bu ay duzenli gelsin diye doktorum tarlusal kullan dedi bana.
Canimm hayırlı olsunYok şimdi kan verirsem doktorumla papaz oluruz ben 9. Güne kadar idrar testi yapacağım. Umarım test yanilmiyordur sonuçta kesinliği yok o yüzden 9. Gün kan vereceğim
İnşallah kuzumay hadi hayırlısı olsun canım güzel haberler bekliyorum inşallah
Adet söktürücü canımTarlusal ne canım?
Adet söktürücü canım
Canım çikolata kistiyle alakalı. Ben gençken yasamisim sonra dağılmış. Ama yinede vurun dediBana lucrin iğnesi vermedi. O neyle alakalı bir ilaç hemen araştırıyorum
Ben de tarsula kullandimAdet söktürücü canım
İcinde 12 tane var canım. Günde 2 tane içiyorsun. Dış gebelikten sonra adetim gelmedi geçen içtim ilaç bitti 3 gün sonra geldi. Bu ayda icicem adetime yakın zmanda. En azından düzenli gelmiş oluyorKac gün kullan
ıyora cnm
Bana doğum kontrol hapı verdi, Yasemin. Ama burda kimse kullanmıyor acaba neden bana doğum kontrol hapı verdi... eğer istersen kullan söyledi ama bende pcos olduğundan dolayı eğer kullamasam adet allah bilir ne zaman gelir, ağzından 3/4 ay sonraİcinde 12 tane var canım. Günde 2 tane içiyorsun. Dış gebelikten sonra adetim gelmedi geçen içtim ilaç bitti 3 gün sonra geldi. Bu ayda icicem adetime yakın zmanda. En azından düzenli gelmiş oluyor
Doktorun kullanabilirsin dediyse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum canim.dedigin gibi kullanmazsan adetin ne zman gelir belli olmaz. Bence kullan ne zamn oldun sen adet en sonBana doğum kontrol hapı verdi, Yasemin. Ama burda kimse kullanmıyor acaba neden bana doğum kontrol hapı verdi... eğer istersen kullan söyledi ama bende pcos olduğundan dolayı eğer kullamasam adet allah bilir ne zaman gelir, ağzından 3/4 ay sonra
3 gün önce, opu dan 7 gün sonra adet oldum! Ama opu günü ve sonrası berbat geçti, 34 tane yumurtam çıktı, ve 16 tanesı donduruldu...Doktorun kullanabilirsin dediyse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum canim.dedigin gibi kullanmazsan adetin ne zman gelir belli olmaz. Bence kullan ne zamn oldun sen adet en son
Norml canım o kadar Yumurtaya. Benimde opu sonrası 1 hafta çok kötü geçmişti. 41 yumurta toplandı 11i olgun yumurtayı gerisi ultrasonda görülmeyen küçük yumurtalardi. İyi ki de buyumemisler daha fena geciriridim süreci. Ohss olamadım ama ağır bir sürecti. Ben opu sonrası olduğum adetle transfer hazırlığına başlamıştım. Bence sen ilacı kullan süreç uzamasın diye.3 gün önce, opu dan 7 gün sonra adet oldum! Ama opu günü ve sonrası berbat geçti, 34 tane yumurtam çıktı, ve 16 tanesı donduruldu...
Evet canım, yinede yarin Dr bir sorucam, tarsulayi bir sormayı düşünüyorum belki daha iyidir. Bu son yillarda sanki kimse doğum kontrol hapı kullanmiyor Rahim dinlendirme sürecinde... bana Dr doğum kontrol hapı tüp bebeğe başlamadan önceki ayda vermişti, sizede verdi mi?Norml canım o kadar Yumurtaya. Benimde opu sonrası 1 hafta çok kötü geçmişti. 41 yumurta toplandı 11i olgun yumurtayı gerisi ultrasonda görülmeyen küçük yumurtalardi. İyi ki de buyumemisler daha fena geciriridim süreci. Ohss olamadım ama ağır bir sürecti. Ben opu sonrası olduğum adetle transfer hazırlığına başlamıştım. Bence sen ilacı kullan süreç uzamasın diye.
Merhaba canım benim de Perşembe çatlatma iğnesi olacak transfer günüm daha belli değil dedi Hocam yumurtalıklara göre karar verecez dediSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim
KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ
Yok canım ben tüp bebek sürecinde hiç kullanmadım. Fakat daha önceki klomen tedavimde kist olmuştu ve doktor doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmamstm adetle atılmıştı. Sen pco olduğun için basit kistler varda. Belki onun için vermiştir sana daEvet canım, yinede yarin Dr bir sorucam, tarsulayi bir sormayı düşünüyorum belki daha iyidir. Bu son yillarda sanki kimse doğum kontrol hapı kullanmiyor Rahim dinlendirme sürecinde... bana Dr doğum kontrol hapı tüp bebeğe başlamadan önceki ayda vermişti, sizede verdi mi?
Evet canim, ne kadar bir süre çocuk sahibi olmayı denediniz?Yok canım ben tüp bebek sürecinde hiç kullanmadım. Fakat daha önceki klomen tedavimde kist olmuştu ve doktor doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmamstm adetle atılmıştı. Sen pco olduğun için basit kistler varda. Belki onun için vermiştir sana da
4 yıllık evliyim canım. 2 yılı geçti çocuk istiyoruz zaten 2 yildr da tedavi görüyorum adetlerim. Düzensiz olunca bir kaç ay denedikten Sonra doktora gittim klomen ile başladım 2 asilama oldu sonra tüp bebek şimdi 2.transferi bekliykrjmEvet canim, ne kadar bir süre çocuk sahibi olmayı denediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?