Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

32 yaşındayım canım. Yas geçiyor insallah hayırlı şekilde gebelik nasip olsun isteyen herkese

Benim natürel transfer oluyor. Adetin ikinci günü gittim birde 13. Gün gittim bugün yani 11 mm ölçüldü rahim 2 Kasım'da transfer işte çok cagirmiyorlar kontrole yumurta toplamadaki gibi

Arkadaşlar yine soruyorum, Rahim dindirme sürecinde doğum kontrol hapı kullanan var mi?
Kistmi oldu acaba yada başka bir sorunmu vardı neden sormadinizki. Benim olmadı opudan sonra 2. Adetle natürel transfer için başladım ilaç yok hiç o ara sadece vitamin

Sebep sanki bu gibi ama aklınıza takildiysa sorun doktora telefonla yada hemşirelere.

Kızlar şimdi fark ettim bugün progesti

Kızlar tekrar test yaptım negatif çıktı ilginç oldu ama yok sanırım
Canım 2 gün sonra tekrarla ya da direk kani bekle. İdrar testleri çoğu zaman yanıltıyor bu ara çok gördüm yalancı pozitifi. inşallah vardr

Canım 2 gün sonra tekrarla ya da direk kani bekle. İdrar testleri çoğu zaman yanıltıyor bu ara çok gördüm yalancı pozitifi. inşallah vardr
Valla çok sinirlendim canım varsa vardır yoksa yoktur. Daha fazla ne test yaparım ne kafama takarım. Hasta oldum iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…