• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5. Gün embriyosuysa ve ilk 10 dakika içinde görduysen doğrudur hayırlısı olsun canım 💕🙏🏻 bence yarın kan ver hemen 😁
Yok şimdi kan verirsem doktorumla papaz oluruz ben 9. Güne kadar idrar testi yapacağım. Umarım test yanilmiyordur sonuçta kesinliği yok o yüzden 9. Gün kan vereceğim 🥰

Kızlar benim transfer günü dahil 5. Günümdü ve 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Benden 2 yumurta alabildiler benim rezerv sıkıntım vardı. 1 i dollendi sadece ona da Pgt yaptırdık biz ve 1 yıl dondurduk ben ara vermek istedim çünkü daha önce kalbi durmuştu bebeğimin çok korkmuştum. Net pozitif diyemem tabi şimdi size ama hepimize umut olur diye düşündüm 🥰 kalp atışı duyana kadar kendime hamile dememe kararı aldım ben🌸
Benim de tek embriyom var 5.gun embriyosu baska da.yok...
Cok sevindim canim Allah tamamını erdirsin peki belirtin varmiydi onu desenee :rolleyes:

Benim hiç embriyom kalmadı kizlar 6 tane toplanmisti 1 tane kaldı bana o da transfer edildi yani negatif görürsem ne yaoarim bilmiyorum hic belirtim de yok üzülüyorum 😔

Benim de tek embriyom var 5.gun embriyosu baska da.yok...
Cok sevindim canim Allah tamamını erdirsin peki belirtin varmiydi onu desenee :rolleyes:
Aslında belirtim yoktu ben kendi kendime belirti yarattığımi düşünüyorum. Göğüslerim in yanları çok ağrıdı bir de fazlasıyla gaz problemim vardı heee bir de kasık ağrısı adet olcak gibi ama bunları kullandığımiz ilaçlar yapıyor. Ben yine kendimde belirti olarak kabul etmek istiyorum bunları psikolojik yani bence 😂

Benim hiç embriyom kalmadı kizlar 6 tane toplanmisti 1 tane kaldı bana o da transfer edildi yani negatif görürsem ne yaoarim bilmiyorum hic belirtim de yok üzülüyorum 😔
İnsallah pozitifi görürsuj canım olmazsa ne olur kismini dusunme 🙏🏻💕 kaçıncı günün bugün

Aslında belirtim yoktu ben kendi kendime belirti yarattığımi düşünüyorum. Göğüslerim in yanları çok ağrıdı bir de fazlasıyla gaz problemim vardı heee bir de kasık ağrısı adet olcak gibi ama bunları kullandığımiz ilaçlar yapıyor. Ben yine kendimde belirti olarak kabul etmek istiyorum bunları psikolojik yani bence 😂
Off bende hic belirti yok belki yarin olur bekliyorum...🙈 korkuyorum

Negatife de alıştır kendini bak ben yola 1 embriyo ile çıktım Allah sağlıklı evlat verip sağlıklı yasayacaksa nasip etsin öyle dua et olacak olan 1 taneyle de olur olmayacaksa 10 taneyle de olmaz

Merhabalar ben ağustos ayında op oldum. Hala ikinci adetimin gelmesini bekliyorum. Büyük ihtimalle kasım ayında transfer olacağım ben de
Selam canım ağustos un kaçında oldun opu yu? adetlerinin arası ne kadar oldu? düzensiz gelme ihtimali var mı ? ben 2 ekimde opu oldum 7ekimde ilk adetimi oldum 16sında kontrole gittim rahim yıkama yaptı bir sonraki adetinle tahlillere göre transfer sürecimizi başlatalım demişti. tam günü gününe gelme ihtimali yok mu şimdi kasım ayına mı sarkacak

Canım sen doğum kontrol hapı kullandın mi Rahim dinlendirme sürecinde?
Yok canım kullanmadım. Ben opudan sonraki adet ile başlamıştm transfere. Benimde adetlerim düzensiz. Bu ay duzenli gelsin diye doktorum tarlusal kullan dedi bana.

Back