- 6 Temmuz 2020
- 41
- 147
- 43
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.861
Bende yarım saat bi yürüyüş yapıyorum aşağıda hem evden çıkmak iyi geliyor moral oluyor bende yatmadım zaten normalde hareketli bi insanım çok yavaşlattım hareketlerimi daha sakin hareketler yaptım ama öyle yatakta bütün gün yatayım demedimBenim doktorum da bu mantıktaydı. Her gün aşağıda parkta temiz havada 15 dk lık yürüyüşümü fln yaptım. Hem kan akışı için, hem de sürekli evde yata yata insan hasta gibi oluyo sıkılıyo.
Ben de canım transfer sonrası içmedim. Kendim için zorlanıyodum bırakamkyodum, bebiş için çok zorlanmadan isteye isteye bıraktımBen kendi sınırlarımı aştım bebişim için sigarayı bıraktım bu gün tam 7 gün oldubu saatten sonra ne gelirse gelsin diyorum kendi kendimi bunu yapabildiysem
Hadi rast gitsin inşallaah canımAynen canım hayırlısı artık şimdi yumurta toplama işlemine giricem bekliyorum inş ii sonuçlar çıkar emeklerimiz boşa gitmez
ben 2 transferimi yazin Tr ye geldikce yaptirdim bu 3.yu de burada yaptirdim. Tr dekinde wc ye bile kalmazken arabaya tekerlekli sandalye ile goturulmustum ama burda hemen kaldirilip yurumeye baslayinca psikolojikmen kendimi cok daha iyi hissettigimi farkettim.. transfer sonrasi yatmak isteyenlere saygi duyarim, kendi hur iradesi, fakat son transferim bana kendimi daha iyi ve rahat hissettirdiBenim doktorum da bu mantıktaydı. Her gün aşağıda parkta temiz havada 15 dk lık yürüyüşümü fln yaptım. Hem kan akışı için, hem de sürekli evde yata yata insan hasta gibi oluyo sıkılıyo.
Alışırsın tatlım tabiki senin fikrin önemli olan ama bence içmeden daha iyi,Aynen canım şartlamışız demek kendimizi benim de canım istemedi, 2 gün ben de çok baş ağrısı yaşadım. 3. Gün normale döndüm.
Zaten en önemlisi moral, kendini iyi hissetmek bence.ben 2 transferimi yazin Tr ye geldikce yaptirdim bu 3.yu de burada yaptirdim. Tr dekinde wc ye bile kalmazken arabaya tekerlekli sandalye ile goturulmustum ama burda hemen kaldirilip yurumeye baslayinca psikolojikmen kendimi cok daha iyi hissettigimi farkettim.. transfer sonrasi yatmak isteyenlere saygi duyarim, kendi hur iradesi, fakat son transferim bana kendimi daha iyi ve rahat hissettirdi Eki Görüntüle 2720601
kutlarim cok iyi yapmissin, bebegin de ilerde annesinin yaptigi fedakarliklari ogrenince cok mutlu olacakBen de canım transfer sonrası içmedim. Kendim için zorlanıyodum bırakamkyodum, bebiş için çok zorlanmadan isteye isteye bıraktım
İnşallah o günleri görmeyi de nasip eder Allahkutlarim cok iyi yapmissin, bebegin de ilerde annesinin yaptigi fedakarliklari ogrenince cok mutlu olacak Eki Görüntüle 2720603
Aynen bende transferden 2 gün sonra çamaşırlarımı topladım çamaşırlık tan bulaşık makinanın üst rafını boşalttım vs..yemek yaptım biraz rahat olmakta yarar var sadece hızlı hareket etmemek hoplayıp ziplamamak ve yüksekte bir şeye uzanmamak gerek hoş ben bı iki kez mecburiyetten yavaşça uzandim..rabbim bahsettiyse miniklerimize nefeslerini ne yaparsak yapalım bizimle kalırlar zaten nasipleri yoksa ne kadar dikkat edersek edelim malesefBende yarım saat bi yürüyüş yapıyorum aşağıda hem evden çıkmak iyi geliyor moral oluyor bende yatmadım zaten normalde hareketli bi insanım çok yavaşlattım hareketlerimi daha sakin hareketler yaptım ama öyle yatakta bütün gün yatayım demedim
amin ins :) hadi bakalim darisi anneciginin torununaİnşallah o günleri görmeyi de nasip eder Allahannem de içiyomuş hamile kalınca bırakmış, şimdi çok iyi anlıyorum onu
Amin canım aminamin ins :) hadi bakalim darisi anneciginin torununa
aminnnn insAynen bende transferden 2 gün sonra çamaşırlarımı topladım çamaşırlık tan bulaşık makinanın üst rafını boşalttım vs..yemek yaptım biraz rahat olmakta yarar var sadece hızlı hareket etmemek hoplayıp ziplamamak ve yüksekte bir şeye uzanmamak gerek hoş ben bı iki kez mecburiyetten yavaşça uzandim..rabbim bahsettiyse miniklerimize nefeslerini ne yaparsak yapalım bizimle kalırlar zaten nasipleri yoksa ne kadar dikkat edersek edelim malesef( ama elimizden geleni yapıp taktiri Rabbime bırakmak vicdanen en iyisini hissettiriyor bu günümüzde çok şükür kızlar imkanımız var bu tedavileri yaptirabiliyoruz ilaçlarınızı alabiliyoruz..evlat hasretiyle yanıp bu tedavileri olmak için nasıl bekleyen am aimkansizlikla yüzünden malesef elinden hicbirsey gelmeyen çaresiz kalmış insanlarda var hepsini yüzünü güldürsün rabbim hiç ummadiklari anda mucizelerini onlara ve tabiki bizlere isteyen herkese bağışlasın Rabbim Amin
Sigarayı bende bıraktım. İnsan yeter ki istesinİnşallah o günleri görmeyi de nasip eder Allahannem de içiyomuş hamile kalınca bırakmış, şimdi çok iyi anlıyorum onu
Var canım şuan hayalet çizgi 2-3 güne daha netleşir inşallahKızlar yaaa var mı yok mu 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün? Var gibi görüyorum ben..
Ne zaman ttansfer oldun canım. Kacıncı gun embıryosu. Hayırlı olsun cok mutlu oldukGerçekten mi ya inşallah canım
Bülent hocamın ellerinden öpesim geliyoo
Sağlıkla devam etsin inşallah hepimizinki
Sen de yatmadin mi canim? Benim ilk denemede ayni sekilde hayatina normal devam et dediler. Ben herseyi yaptim ertesi gün dus aldim, yükseklere uzandim vs vs. Tutmamisti. 2. de ilk 1 hafta hep dinlenmistim ilk 1 hafta dus almadim hic bi is yapmadim sadece wc gittim yemek yedim o kadar ve tuttu sükürler olsun. Ama bu defa öyle olamiycak cünkü prensesim var onla ilgilenmem gerek. Hayirlisi artik insallah allahim bi kardes nasip ederBenim doktorum da hiç yatmıyosun dedi. Transferi yaptıktan sonra sedyeyle seni odaya götürcekler, önce tuvalete gir sonra giyin otur beni bekle gelecem bilgi vermeye dedi geldigimde yatıyor olarak görmiyim dedi.
Bravo sana canim. Ben de senin gibi bebegim icin biraktim. Birakis o birakis tam 3 sene oldu hic de istemiyorum artik icmek. Insallahh sen de bir daha baslamazsinBen kendi sınırlarımı aştım bebişim için sigarayı bıraktım bu gün tam 7 gün oldubu saatten sonra ne gelirse gelsin diyorum kendi kendimi bunu yapabildiysem
bu aksam burada fedakar anneler toplanmis ne guzelBravo sana canim. Ben de senin gibi bebegim icin biraktim. Birakis o birakis tam 3 sene oldu hic de istemiyorum artik icmek. Insallahh sen de bir daha baslamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?