Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende yarım saat bi yürüyüş yapıyorum aşağıda hem evden çıkmak iyi geliyor moral oluyor bende yatmadım zaten normalde hareketli bi insanım çok yavaşlattım hareketlerimi daha sakin hareketler yaptım ama öyle yatakta bütün gün yatayım demedim

Ben kendi sınırlarımı aştım bebişim için sigarayı bıraktım bu gün tam 7 gün oldu bu saatten sonra ne gelirse gelsin diyorum kendi kendimi bunu yapabildiysem
Ben de canım transfer sonrası içmedim. Kendim için zorlanıyodum bırakamkyodum, bebiş için çok zorlanmadan isteye isteye bıraktım

ben 2 transferimi yazin Tr ye geldikce yaptirdim bu 3.yu de burada yaptirdim. Tr dekinde wc ye bile kalmazken arabaya tekerlekli sandalye ile goturulmustum ama burda hemen kaldirilip yurumeye baslayinca psikolojikmen kendimi cok daha iyi hissettigimi farkettim.. transfer sonrasi yatmak isteyenlere saygi duyarim, kendi hur iradesi, fakat son transferim bana kendimi daha iyi ve rahat hissettirdi

Zaten en önemlisi moral, kendini iyi hissetmek bence.
Eğer hareket edince korkuyosan kötü hissediyosan yatmak iyi geliyosa yatmak daha iyi o zaman. Nasıl rahat hissediliyosa diyelim.

Aynen bende transferden 2 gün sonra çamaşırlarımı topladım çamaşırlık tan bulaşık makinanın üst rafını boşalttım vs..yemek yaptım biraz rahat olmakta yarar var sadece hızlı hareket etmemek hoplayıp ziplamamak ve yüksekte bir şeye uzanmamak gerek hoş ben bı iki kez mecburiyetten yavaşça uzandim..rabbim bahsettiyse miniklerimize nefeslerini ne yaparsak yapalım bizimle kalırlar zaten nasipleri yoksa ne kadar dikkat edersek edelim malesef ( ama elimizden geleni yapıp taktiri Rabbime bırakmak vicdanen en iyisini hissettiriyorbu günümüzde çok şükür kızlar imkanımız var bu tedavileri yaptirabiliyoruz ilaçlarınızı alabiliyoruz..evlat hasretiyle yanıp bu tedavileri olmak için nasıl bekleyen am aimkansizlikla yüzünden malesef elinden hicbirsey gelmeyen çaresiz kalmış insanlarda var hepsini yüzünü güldürsün rabbimhiç ummadiklari anda mucizelerini onlara ve tabiki bizlere isteyen herkese bağışlasın Rabbim Amin

aminnnn ins

Benim doktorum da hiç yatmıyosun dedi. Transferi yaptıktan sonra sedyeyle seni odaya götürcekler, önce tuvalete gir sonra giyin otur beni bekle gelecem bilgi vermeye dedi geldigimde yatıyor olarak görmiyim dedi.
Sen de yatmadin mi canim? Benim ilk denemede ayni sekilde hayatina normal devam et dediler. Ben herseyi yaptim ertesi gün dus aldim, yükseklere uzandim vs vs. Tutmamisti. 2. de ilk 1 hafta hep dinlenmistim ilk 1 hafta dus almadim hic bi is yapmadim sadece wc gittim yemek yedim o kadar ve tuttu sükürler olsun. Ama bu defa öyle olamiycak cünkü prensesim var onla ilgilenmem gerek. Hayirlisi artik insallah allahim bi kardes nasip eder

Ben kendi sınırlarımı aştım bebişim için sigarayı bıraktım bu gün tam 7 gün oldu bu saatten sonra ne gelirse gelsin diyorum kendi kendimi bunu yapabildiysem
Bravo sana canim. Ben de senin gibi bebegim icin biraktim. Birakis o birakis tam 3 sene oldu hic de istemiyorum artik icmek. Insallahh sen de bir daha baslamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…