- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.681
Görmezden gelmeyelim diye de garantilemişler koyu koyu yazmışlarSimdide yaziyor kagitta ama hemsirede siyledi yasak diyo kagitta kocaman kalin buyuk yaziyla yaziyor
Nasıl yaaa bana iğnelerden itibaren yasak koydular. Kendimi kandırılmış hissediyorumBana da oyle yumurta toplandi yasak sonra adete kadar yasak simdide transfere kadar yasak transferden sonrasi hepten yasak
Çift embriyo canım 3.gün transferitek embriyo mu çift mi canım kaçıncı gün embriyosu
Ben de hoca basını kaldırma derken basım havada ultrasondan bebeğe bakıyordumBenim doktor da sürekli başını kaldırıma diye ikaz etti ve ben o anın heyecanı ile kaldırdım arada
O zaman ekranı bizim de göreceğimiz gibi koysunlar merak ediyoruz yani!Ben de hoca basını kaldırma derken basım havada ultrasondan bebeğe bakıyordum
Güle güleDiyorum ya cinsel hayatımın çöküşünü izliyoruz.Sakince avuçlarımdan kayıyor
Kuzu benim eşim doktor ayni soruyu ben de sordum diyo ki yumurta toplama isi cok zor bir suru bicak darbesi aliyosun o kadar yara aliyo ki icerisi o yuzden yasak iliski dediBence de çok saçma. Hele ki opu'dan sonra. Hala mantığını çözemedim
Opudan sonra ben de psikolojik olarak yara gibi hissettim orayı.Sanki korumam gerekiyor gibi geldi.Demek ki gerçekten öyleymiş.Kuzu benim eşim doktor ayni soruyu ben de sordum diyo ki yumurta toplama isi cok zor bir suru bicak darbesi aliyosun o kadar yara aliyo ki icerisi o yuzden yasak iliski dedi
Bıçak mıKuzu benim eşim doktor ayni soruyu ben de sordum diyo ki yumurta toplama isi cok zor bir suru bicak darbesi aliyosun o kadar yara aliyo ki icerisi o yuzden yasak iliski dedi
Aç karnına mı gidilmeli1-2 saate çıkıoyr canımm
İyi de opu işleminde anestezi veriyorlar hiçbişey duyulmuyorBıçak mıben iğne sokup cekiyolar diye biliyodum
Evet öyle de o kadar ciddi bişey olduğunu bilmiyordum. Tek damla kan yoktu bende. Bıçakla nereyi kesiyorlarAç karnına mı gidilmeli
İyi de opu işleminde anestezi veriyorlar hiçbişey duyulmuyor
Evet öyle de o kadar ciddi bişey olduğunu bilmiyordum. Tek damla kan yoktu bende. Bıçakla nereyi kesiyorl
Okudim tekrar yumurtaliklara iğneyle giriliyormuşKuzu benim eşim doktor ayni soruyu ben de sordum diyo ki yumurta toplama isi cok zor bir suru bicak darbesi aliyosun o kadar yara aliyo ki icerisi o yuzden yasak iliski dedi
Ben çıktığımda baya kanamam oldu,sonrasında da oldu azar azar.Evet öyle de o kadar ciddi bişey olduğunu bilmiyordum. Tek damla kan yoktu bende. Bıçakla nereyi kesiyorlar
Bende leke bile yoktu ağrı vardı sadece.Ben çıktığımda baya kanamam oldu,sonrasında da oldu azar azar.
Anommmmm benim doktor iyiymiş valla. Hiç perhiz vermedi takiiiiiii bugüne kadarBizim dr'umuz aynı. Ignelerden beri yasak koydu. Transferden sonra el ele de tutuşturmayacak galiba
Sen o doktoru tut ve bırakmaAnommmmm benim doktor iyiymiş valla. Hiç perhiz vermedi takiiiiiii bugüne kadar
Ne anlayışlı bir esin var canim yaKız siz yine iyisiniz
Ben oglumda nerdeyse 1 sene beraber olamadik
5 sene sonra olunca bi de riskliydi kocisim bana cocuk dogana kadar dokunmadi bile korkuyorum diye
Valla perhiz vermediği için çok hastası var hamile kalan. Tup bebeğe gerek kalmadı amaaaaa Ben o şanslı insanlardan değildim tabikiSen o doktoru tut ve bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?