• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar ya ben sizlere ne danışacağım ;bugün transfer hariç 6.günüm..bugun kasıklarımda ve rahmimde yani vajinamda da böyle nasıl desem anlık tık tık atmalar kramp desem değil sızı gibi böyle bı değişik anlık hareketlenmeler oluyor..sizde de varmı?neden olur bilgisi olan var mı?

Banada 2 saat başını kaldırmak yasak dediler. Öylece yattım. Hareket etmedim. Ikınmak yasak, banyo sıcak suyla yasak. @beatiful days senin gittiğin yer neresi ise hiç ciddiye almıyorlar bence.
Transfer olunca doktor gitti hemşire ve hasta bakıcı idrar boşaltmak isteyip istemediğimi sordular bende başımı kaldırdım cevap vermek için sakın başını kaldırma dediler 1 saat boyunca yastıksız bacaklarım yukarıda olacak şekilde yatırdılar

Transfer olunca doktor gitti hemşire ve hasta bakıcı idrar boşaltmak isteyip istemediğimi sordular bende başımı kaldırdım cevap vermek için sakın başını kaldırma dediler 1 saat boyunca yastıksız bacaklarım yukarıda olacak şekilde yatırdılar
Bu baş kaldırmamak neden önemli acaba bileniniz var mı?

Back
X