- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #5.661
Acil bir durum değil ya emin olamadımEvet canım yapıyorlar
Sonucu ne zamana çıkar acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil bir durum değil ya emin olamadımEvet canım yapıyorlar
1 saate çıkıyor canımAcil bir durum değil ya emin olamadım
Sonucu ne zamana çıkar acaba
Var canimHanımlar sizdede şişkinlik varmı bende asırı var
Benim transfer hariç bugün 6.gunum..bekliyorum hayırlısı bakalımBak benim 4. Gün hala yapmadim. Beraber bekleriz kuzum ya
Var tatlım davul gibiyim ya bide sık sık içim eziliyor biseyler yemek istiyorum ara ara ..Hanımlar sizdede şişkinlik varmı bende asırı var
Ohooo benim sonuçlanana kadar sen bebeğin cinsiyetini öğrenirsinBak benim 4. Gün hala yapmadim. Beraber bekleriz kuzum ya
Transfer olunca doktor gitti hemşire ve hasta bakıcı idrar boşaltmak isteyip istemediğimi sordular bende başımı kaldırdım cevap vermek için sakın başını kaldırma dediler 1 saat boyunca yastıksız bacaklarım yukarıda olacak şekilde yatırdılarBanada 2 saat başını kaldırmak yasak dediler. Öylece yattım. Hareket etmedim. Ikınmak yasak, banyo sıcak suyla yasak. @beatiful days senin gittiğin yer neresi ise hiç ciddiye almıyorlar bence.
Valla maşallahı olan bir çocuk olacak belliAy beni korkutmayindoktor hiç bahsetmedi normal dedi. 280 di 706 olmuş tam iki kati gibi. İkizdede böylemi katlanıyor daha hızlı mı acaba.
kofi ninde dediği gibi gelişkin mi olacak çocuğum acaba yoksa
![]()
Eminim memnuniyet akıyor her yanındanHaa ben memnunum yasaktan o ayrı![]()
Bu baş kaldırmamak neden önemli acaba bileniniz var mı?Transfer olunca doktor gitti hemşire ve hasta bakıcı idrar boşaltmak isteyip istemediğimi sordular bende başımı kaldırdım cevap vermek için sakın başını kaldırma dediler 1 saat boyunca yastıksız bacaklarım yukarıda olacak şekilde yatırdılar
Ben 6. Güne gelsem çoktan yapmıştımBenim transfer hariç bugün 6.gunum..bekliyorum hayırlısı bakalım9.gun idrarda gebelik yapsam mı diyorum sonrada 2 gün daha bekliyim kan tahlili yaptırayım diorum:)
Bence de çok saçma. Hele ki opu'dan sonra. Hala mantığını çözemedimBenim daha transfere 10 gunden fazla var niye iliski yasakkiherkesdemi yasaktı acaba
Karın kaslarını sıkmamak için herhalde.Bu baş kaldırmamak neden önemli acaba bileniniz var mı?
Hiç bilmiyorum kaslara alakalıdır herhalde baş kalkınca gövde kasılıyordur tabii rahim de. Ben öyle tahmin ettim kendimceBu baş kaldırmamak neden önemli acaba bileniniz var mı?
Benim doktor da sürekli başını kaldırıma diye ikaz etti ve ben o anın heyecanı ile kaldırdım aradaBu baş kaldırmamak neden önemli acaba bileniniz var mı?
Opudan sonra benm doktor yasaklamadı. Hoş koca da evde yoktuBence de çok saçma. Hele ki opu'dan sonra. Hala mantığını çözemedim
Bizim dr'umuz aynı. Ignelerden beri yasak koydu. Transferden sonra el ele de tutuşturmayacak galibaCanım sen rahat rahat yap
Transferden sonra yasak basliyorrr![]()
Bizim de öyleBana tedavinin başından beri yasaktı![]()