- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.641
Yavrum şimdi ben 3. Gün yapmaya başlarım, negatif diye yerim kendimiValla canım test için bekleyeceksin ya da 12 tane test alacaksın
Karar senin tatlım. Aman bekleme yap gitsin ( ama ben son güne kadar brkliyecegom))))
Evet sedye ile çıkartıyorlarHımm peki tam transfer yapılırken de mi yatıyoruz?Sedyeyle falan mı çıkarıyorlar odaya?
Canım sen rahat rahat yapBenim daha transfere 10 gunden fazla var niye iliski yasakkiherkesdemi yasaktı acaba
Bana tedavinin başından beri yasaktıBenim daha transfere 10 gunden fazla var niye iliski yasakkiherkesdemi yasaktı acaba
Bak benim 4. Gün hala yapmadimYavrum şimdi ben 3. Gün yapmaya başlarım, negatif diye yerim kendimitransfer hariç 8. Güne kadar beklemeyi planlıyorum böyle beklicem
Simdide yaziyor kagitta ama hemsirede siyledi yasak diyo kagitta kocaman kalin buyuk yaziyla yaziyorCanım sen rahat rahat yap
Transferden sonra yasak basliyorrr
Ovvvvvvv senin bayağı uzunmus. Benim transfer plana kadar serbesttiBana tedavinin başından beri yasaktı
Bana da oyle yumurta toplandi yasak sonra adete kadar yasak simdide transfere kadar yasak transferden sonrasi hepten yasakBana tedavinin başından beri yasaktı
Valla benim dr serbestsiniz ta ki transfere kadar dedi. Hatta gebelik olursa serbest dediSimdide yaziyor kagitta ama hemsirede siyledi yasak diyo kagitta kocaman kalin buyuk yaziyla yaziyor
Tupbebek doktorunmu çağırdı kontrole haftaya. Benimki 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi başka doktora gitsemmi o ara dusunuyorumKızlar 12. Günüm bugündü kan testim 109 çıktı. pazar günü tekrar kan testi 200 leri görmemiz lazımmış. Bir hafta sonra da gelirsin muayeneye dedi doktorum. Çift embriyoydu ama ikiz değilmiş bu değere göre.
Diyorum ya cinsel hayatımın çöküşünü izliyoruz.Sakince avuçlarımdan kayıyorBana da oyle yumurta toplandi yasak sonra adete kadar yasak simdide transfere kadar yasak transferden sonrasi hepten yasak
Hadi bakalim benimde kagitta yaziyo ama birsey olmaz daha en asagi 12 gun var transfere dedim esimde doktora sor diyo bende soramam dedim yaziyor sonucta kagittaValla benim dr serbestsiniz ta ki transfere kadar dedi. Hatta gebelik olursa serbest dedi
Bu süreçte hocayla artık öyle içli dışlı olduk ki yatağımızın altından çıkacak gibi hissediyorumHadi bakalim benimde kagitta yaziyo ama birsey olmaz daha en asagi 12 gun var transfere dedim esimde doktora sor diyo bende soramam dedim yaziyor sonucta kagitta
Demi yaBu süreçte hocayla artık öyle içli dışlı olduk ki yatağımızın altından çıkacak gibi hissediyorumHer şeyimizi biliyor artık
Ay beni korkutmayinBen 12. Günde 109 senin ki ikiz mi acaba
Sor kuzum sen ya. Ne olacak adamlara her yerimizi açıyoruz. Onu mu soramiyacagiz beHadi bakalim benimde kagitta yaziyo ama birsey olmaz daha en asagi 12 gun var transfere dedim esimde doktora sor diyo bende soramam dedim yaziyor sonucta kagitta
Ay koptum vallaBu süreçte hocayla artık öyle içli dışlı olduk ki yatağımızın altından çıkacak gibi hissediyorumHer şeyimizi biliyor artık
arkadaşımın da çok yüksek başladı değerleri bir kızı oldu illa ki ikiz olmuyor ama tabii olma ihtimali de varAy beni korkutmayindoktor hiç bahsetmedi normal dedi. 280 di 706 olmuş tam iki kati gibi. İkizdede böylemi katlanıyor daha hızlı mı acaba. kofi ninde dediği gibi gelişkin mi olacak çocuğum acaba yoksa
Hayırlısı ne diyelim. Ama olmaz gibi geliyor bana ailede hiç yok tek embriyo. Yok yok tektirarkadaşımın da çok yüksek başladı değerleri bir kızı oldu illa ki ikiz olmuyor ama tabii olma ihtimali de var
Demi ya ay benim doktorum birde kadinSor kuzum sen ya. Ne olacak adamlara her yerimizi açıyoruz. Onu mu soramiyacagiz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?