Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla canım test için bekleyeceksin ya da 12 tane test alacaksın
Karar senin tatlım. Aman bekleme yap gitsin ( ama ben son güne kadar brkliyecegom))))
Yavrum şimdi ben 3. Gün yapmaya başlarım, negatif diye yerim kendimi transfer hariç 8. Güne kadar beklemeyi planlıyorum böyle beklicem

Tupbebek doktorunmu çağırdı kontrole haftaya. Benimki 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi başka doktora gitsemmi o ara dusunuyorum

Hadi bakalim benimde kagitta yaziyo ama birsey olmaz daha en asagi 12 gun var transfere dedim esimde doktora sor diyo bende soramam dedim yaziyor sonucta kagitta
Bu süreçte hocayla artık öyle içli dışlı olduk ki yatağımızın altından çıkacak gibi hissediyorum Her şeyimizi biliyor artık

Ben 12. Günde 109 senin ki ikiz mi acaba
Ay beni korkutmayin doktor hiç bahsetmedi normal dedi. 280 di 706 olmuş tam iki kati gibi. İkizdede böylemi katlanıyor daha hızlı mı acaba. kofi ninde dediği gibi gelişkin mi olacak çocuğum acaba yoksa

Ay beni korkutmayin doktor hiç bahsetmedi normal dedi. 280 di 706 olmuş tam iki kati gibi. İkizdede böylemi katlanıyor daha hızlı mı acaba. kofi ninde dediği gibi gelişkin mi olacak çocuğum acaba yoksa
arkadaşımın da çok yüksek başladı değerleri bir kızı oldu illa ki ikiz olmuyor ama tabii olma ihtimali de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…