- 24 Eylül 2020
- 105
- 144
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.621
Canım ben kekik zencefil adaçayo hepsini ayrı ayrı çay olarak içmiştim hangisi söktğrdğ bilmem. Ah birde sıcak duş aldım kaç gün yandım çıktımArkadaşlardan gebelik bekliyoruz benden de adet. Çok saçma oldu bu
Vardır bunda da bir hayır canımİşaretlediği alanı gördüm kuzum büyük gibi duruyordu. Boyutunu yarın söyler yada söylemez bilmiyorum ama
Valla kızlar ben hiç memnun değilim. Hormonlar coştu dalgalanıyor vallaHaa ben memnunum yasaktan o ayrı
Hamile olunca hormonlar tavan yapıyormuş, sen kovalama eşini
Sağol hayatım kaynatıcam şimdiYa
Yapılıyo tabiki 1 bardaga 1 tatli kasigi madar atarsin demlersin
Kızz şimdiden miValla kızlar ben hiç memnun değilim. Hormonlar coştu dalgalanıyor valla
Evet canım. Başını kaldırmadan 2 saat yatıyorsun. İdrarınıda bez iste, bez bağlasınlar daha rahat yaparsın.Transferde de opu gibi tamamen yatıyor muyuz?Yoksa muayene şeysi gibi mi?
Ama bitanem gene olman için bunu olmak lazım. Ilk parti adet ikinci parti gebeyim üçüncü parti dogum yapacagizArkadaşlardan gebelik bekliyoruz benden de adet. Çok saçma oldu bu
Kaç gündür ben de haşlak sulardayım. Önce çayımı içiyim bakalım. Hem kekik bağışıklığa da iyiCanım ben kekik zencefil adaçayo hepsini ayrı ayrı çay olarak içmiştim hangisi söktğrdğ bilmem. Ah birde sıcak duş aldım kaç gün yandım çıktım
O değil de ben transferden sonra test gününü nasıl beklicem bakalımAma bitanem gene olman için bunu olmak lazım. Ilk parti adet ikinci parti gebeyim üçüncü parti dogum yapacagiz
He ya bende anlamadım valla bu durumu. Eşim bile diyor. Hayatim acaba sen hep bu ilaclarimi kullansan diyorKızz şimdiden mi
Aynen korona ile ilgili geçen soyluyorlrdi bende birazdan icicem eşime de yapıyorum bagisiklik icin.Kaç gündür ben de haşlak sulardayım. Önce çayımı içiyim bakalım. Hem kekik bağışıklığa da iyi
İyi geliyor ama o haşlak su bizim Kezban yumoşlarımızaKaç gündür ben de haşlak sulardayım. Önce çayımı içiyim bakalım. Hem kekik bağışıklığa da iyi
Hımm peki tam transfer yapılırken de mi yatıyoruz?Sedyeyle falan mı çıkarıyorlar odaya?Evet canım. Başını kaldırmadan 2 saat yatıyorsun. İdrarınıda bez iste, bez bağlasınlar daha rahat yaparsın.
Hadi çaylanalım bakalımAynen korona ile ilgili geçen soyluyorlrdi bende birazdan icicem eşime de yapıyorum bagisiklik icin.
Valla canım test için bekleyeceksin ya da 12 tane test alacaksınO değil de ben transferden sonra test gününü nasıl beklicem bakalım
Bunda böyleysem onda ohhooooooo
Evet ben bi bağışıklığımı kuvvetlendirip geliyorumİyi geliyor ama o haşlak su bizim Kezban yumoşlarımıza
İç canım kekik kiste falanda iyi geliyor yazıyorda ne kadar doğru bilemedim. Deneyenler bilir en iyisini
Transfer yaptıkları yerden sedyeye yılan gibi geçmeni istiyorlar. Sedye ile odaya ondanda yatağına aynı şekilde geçiyorsun. Ama başını kaldırmak yasak.Hımm peki tam transfer yapılırken de mi yatıyoruz?Sedyeyle falan mı çıkarıyorlar odaya?
Koş koşEvet ben bi bağışıklığımı kuvvetlendirip geliyorum
Benim daha transfere 10 gunden fazla var niye iliski yasakkiHe ya bende anlamadım valla bu durumu. Eşim bile diyor. Hayatim acaba sen hep bu ilaclarimi kullansan diyoradam bile farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?