- Konu Sahibi pembiss123
- #5.381
Canım seninki mi 7. gün ve taze embriyo? Benim de pozitif çıktı ama çatlatma iğnesindendir büyük ihtimalKızlar ellerim titriyor gözyaşlarımdan zor yazıyorum var mı ben mi yanlış görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seninki mi 7. gün ve taze embriyo? Benim de pozitif çıktı ama çatlatma iğnesindendir büyük ihtimalKızlar ellerim titriyor gözyaşlarımdan zor yazıyorum var mı ben mi yanlış görüyorum
Çatlatma iğnesinin 12.günü kuzu haklısın olabilir 5.günküne de baktım şimdi onda da çıkmış sonradanCanım seninki mi 7. gün ve taze embriyo? Benim de pozitif çıktı ama çatlatma iğnesindendir büyük ihtimal
11 12 günde geçmiştir belki etkisi belli olmaz benim için çok erken amaÇatlatma iğnesinin 12.günü kuzu haklısın olabilir dünküne de baktım şimdi onda da çıkmış sonradanay boşuna sevindim
![]()
Bu test erken gebelik testi miydi canımÇatlatma iğnesinin 12.günü kuzu haklısın olabilir 5.günküne de baktım şimdi onda da çıkmış sonradanay boşuna sevindim
![]()
Ay hadi inşallah salı kan vereceğim zaten o zamana kadar bekliyim de kesin sonuç alayımBenim çatlatma ignesi etkisi de 10. Gün geçiyodu genelde. Bence olacak kızlar geliyo bebişlerrTestleri yarın sabah tekrarlayın bakalım
![]()
Üstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldi11 12 günde geçmiştir belki etkisi belli olmaz benim için çok erken amakan testi ne zaman vereceksin çok heyeceanlı vardır belki
Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorumBu test erken gebelik testi miydi canım
Canım var görünüyor büyük ihtimal çatlatmanın etkisi geçmiştir. Yarin bir daha yap bebis seninledir inşallahKızlar ellerim titriyor gözyaşlarımdan zor yazıyorum var mı ben mi yanlış görüyorum
Benim 3. Gün embıryosu transfer aksamı kanamam oldu benımde. Doktor normal olur dedı ama. Yerlesme olacagını düşünmedım.Siz böyle yerleşme kanaması felan diyince benimde transferden sonra ki gün kahverengi akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yerleşme olabileceğine sonra netten baktım 5.yada 6.gün embriyoları transfer günü yada ertesi günde yerleşiyormuş bi umutlanmadım da değil Offf nasıl geçecek bu günler
Canım ben daha önceki tutmayan transferimde araştırma yapmıştım beni neler bekliyor diye, senin gibi adet olanlar çokmuş. Pıhtı atanlar. Bende olmadı. Adetimde de çok bir gecikme olmadı.Hanimlar benim kanamam daha da artti hem de pihtili pihtili geliyo endiselenmeye basladim ben
Siz de de oyle olanlariniz oldu mu bilgi verebilir misiniz bana
Aynen biraz daha koyu sanki canım. Ama güven olmuyor işte. Yarın yine yap bakalım nasıl olacak. Çatlatma olunca gündrn güne silikleşiyor çünküÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Yaaaaa hadiiiii gelsinnn bebişşşş baya baya koyu duruyorrrÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Oluyomus demek ki cok tesekkur ederim icimi nasil rahatlattin hayirli haberlerini aliriz insaallahCanım ben daha önceki tutmayan transferimde araştırma yapmıştım beni neler bekliyor diye, senin gibi adet olanlar çokmuş. Pıhtı atanlar. Bende olmadı. Adetimde de çok bir gecikme olmadı.
Ben yapmayacağım canım eşim de izin vermiyor gününde kan verip ögrenicem:)6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
eczhnm @aysunceylan
@HistoriaMrvyvz4832
G Gunes3452 @Manolyatek
@Masalshr123
Evde gebelik testi yapacak mısınız?? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız ben çok merak ediyorum..
. bariz koyulaşmış hayırlı olsun inşallah yarın daha koyu çıkarÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Varrr ben görüyorum çok tebrik ederimKızlar ellerim titriyor gözyaşlarımdan zor yazıyorum var mı ben mi yanlış görüyorum
Ooo evet öncekine göre baya çıkmııışşÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Canım nasılsa kimseyi vaktinde almıyorlar transfere merkeze varmaya yakın 2 barsak iç yetiyo o kadar su, abartmazsan suyu hiç bişey olmazBen de mi taktırsam acababilemedim. Neyse o gün ki durima göre hareket ederim kısmetse.