• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

11 12 günde geçmiştir belki etkisi belli olmaz benim için çok erken ama😂kan testi ne zaman vereceksin çok heyeceanlı vardır belki
Üstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldi 😬 koyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Bu test erken gebelik testi miydi canım
Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum

Eklentiler

• E8788266-231D-489A-AA6E-866C3D338BE3.webp
    E8788266-231D-489A-AA6E-866C3D338BE3.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 171
Siz böyle yerleşme kanaması felan diyince benimde transferden sonra ki gün kahverengi akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yerleşme olabileceğine sonra netten baktım 5.yada 6.gün embriyoları transfer günü yada ertesi günde yerleşiyormuş bi umutlanmadım da değil Offf nasıl geçecek bu günler
Benim 3. Gün embıryosu transfer aksamı kanamam oldu benımde. Doktor normal olur dedı ama. Yerlesme olacagını düşünmedım.

Hanimlar benim kanamam daha da artti hem de pihtili pihtili geliyo endiselenmeye basladim ben
Siz de de oyle olanlariniz oldu mu bilgi verebilir misiniz bana
Canım ben daha önceki tutmayan transferimde araştırma yapmıştım beni neler bekliyor diye, senin gibi adet olanlar çokmuş. Pıhtı atanlar. Bende olmadı. Adetimde de çok bir gecikme olmadı.

Üstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldi 😬 koyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum

Aynen biraz daha koyu sanki canım. Ama güven olmuyor işte. Yarın yine yap bakalım nasıl olacak. Çatlatma olunca gündrn güne silikleşiyor çünkü

Yaaaaa hadiiiii gelsinnn bebişşşş baya baya koyu duruyorrr:halay::halay:

Canım ben daha önceki tutmayan transferimde araştırma yapmıştım beni neler bekliyor diye, senin gibi adet olanlar çokmuş. Pıhtı atanlar. Bende olmadı. Adetimde de çok bir gecikme olmadı.
Oluyomus demek ki cok tesekkur ederim icimi nasil rahatlattin hayirli haberlerini aliriz insaallah

. bariz koyulaşmış hayırlı olsun inşallah yarın daha koyu çıkar❤️

Kızlar bugün transferin 9.gunu, 3.gun embriyosu. Idrar testi yaptım. Cok hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ama emin de değilim 😅😅😅 negatifse de üzülmedim, daha çok erken çıkması için 😄

Eklentiler

• IMG_20201113_113514.webp
    IMG_20201113_113514.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_20201113_100049.webp
    IMG_20201113_100049.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 140

Ooo evet öncekine göre baya çıkmııışş 🥳🥳 var vaaarr :halay:

Back