- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #5.361
Bizim sebepsizdi.Bende de eşimde de ciddi bir sıkıntı yoktu ama olmadı bebeğimiz.O sebeple tüp bebek yapalım dedikCanım sayı bi şekilde artıyor sayı içinmi tüp yaptırdınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sebepsizdi.Bende de eşimde de ciddi bir sıkıntı yoktu ama olmadı bebeğimiz.O sebeple tüp bebek yapalım dedikCanım sayı bi şekilde artıyor sayı içinmi tüp yaptırdınız ?
Ben dün dayanamayıp yaptım. 2. çizgi silik çıktı ama çatlatma iğnesinin etkisidir diye ciddiye alamadım pek6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
eczhnm @aysunceylan
H Historia @Mrvyvz4832
G Gunes3452 @Manolyatek
@Masalshr123
Evde gebelik testi yapacak mısınız?? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız ben çok merak ediyorum..
Canım adet sokturucu kullanmadin mionda sıkıntım yok canım. Mesaneyi tamamen bosaltip sadece 2 bardak su iciyorum evden cikmadan önce. Transferde hem.bem zorlanmıyorum hem dr rahat görüyor. sonra o uzanıp bekleme faslimda kötü olmaya başlıyorum.
Eveeeeet![]()
Kefiir kesinlikle ic hem gaz vs alir hem yararli bakterileri cakstirir hemde bagisikligini guclendirir inslalah gecer enfeksiyon biran onceAynen canım kefir içsem bir zararı olmaz değil mi maydonoz falan olmazda
Opudan sornaki antibiyotik ve adet sokturucu beni mahfetti mantar enfeksiyonu yapti sonra krem kullandim gecti cok şükürOpudan sonra antibiyotik kullandırdımi sana Dr taze transfer oldum diye hatırlıyorum acaba kullnmadiysan ondanmi olduki enfeksiyon. Bende transfere bir hafta kala değişik bir akıntı farkettim dra söyledim keşke daha önce deseydin ama transfere kadar ilaç kullanalım dedi ilaç kullandrdi bana
Geçmiş olsun canımOpudan sornaki antibiyotik ve adet sokturucu beni mahfetti mantar enfeksiyonu yapti sonra krem kullandim gecti cok şükür
iyi yapmışsın bana kaç litre su ıcırdıler unuttum transferden sonra 4 saat yerınden kalkmıyacaksın dedıler lazımlık verdıler yapamadım mesanem catlıyacaktı sonda taktılar devlet hastanesı benı perişan ettı boylelıkle 2. tüp bebek seruvenımde negatıfle sonuclandıııBende 5 bardak su ıctım yeterli cok ıcmeye gerek yok bosuna telas oluyoruz oyuzden biraz gec girdim bu sefer transfere esıme dedim ben bir yuzumu yıkayayım geleyim,, o sırada cok sıkıstım birazını bosalttım cıktım baktım Hemsire beni arıo.. Hemen transfere girdim.. Allah tan hala sıkısıklıgım vardı.. seytan a uyup hepsini bosaltmamısım![]()
Evet zorlanıyorum tutmakta. Valla kimi yer 1 saat yatırmış kimi yer 2 saat. Yerine göre değisiyor canimtransferden sonra ne kadar sure yatiyorsun? kotu olma sebebin tuvalete sikisik oldugun icin mi?
Genel olarak kalite arttırıcı ürün kullanıldığında, kalite artıyo sayı azalıyo malesef. Benim eşimde de oldu. Ama 45 milyona düşmüştü.Nohut suyu içti birde azgın teke otu çakışır otu suyu falan kaynatmıştım sayıyı düşürmüş ama hangisi düşürdü hiç bilmiyorum
Ne yalan söyliyim ben bunu düşünmüyor degilimBana bez bağlamışlardıçok rahat oldu
![]()
Kullandım biteli 5 gün oldu. Kafaya taktı illa gününde gelicek galibaCanım adet sokturucu kullanmadin mi
Başlamazsın inşaallah. Pozitif haberlerini bekliyoruzBenim transferden sonraki 2. Günüm hiçbir belirtim yok evde dinleniyorum transferden hemen sonra kaldırdılar normal hayatınıza devam edin dediler hiçbir öneri ya da yasak yok. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Geride dondurulmuş embriyom da yok negatif okursa her şeye sil baştan başlamak korkutuyor![]()
Kaçıncı gün bugün?Siz böyle yerleşme kanaması felan diyince benimde transferden sonra ki gün kahverengi akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yerleşme olabileceğine sonra netten baktım 5.yada 6.gün embriyoları transfer günü yada ertesi günde yerleşiyormuş bi umutlanmadım da değil Offf nasıl geçecek bu günler
inşallah canım hepimiz için güzel haberler vermek nasip olur inşallahBaşlamazsın inşaallah. Pozitif haberlerini bekliyoruz![]()
Kaç gün oldu transfer olalıBen dün dayanamayıp yaptım. 2. çizgi silik çıktı ama çatlatma iğnesinin etkisidir diye ciddiye alamadım pek![]()
Ben bugün yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor daha erken diye6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
eczhnm @aysunceylan
H Historia @Mrvyvz4832
G Gunes3452 @Manolyatek
@Masalshr123
Evde gebelik testi yapacak mısınız?? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız ben çok merak ediyorum..
Bugün 7.gün canım ve taze embriyo keşke dondurulmuş olsaydı havalara uçardım hemenKaç gün oldu transfer olalıdondurulmuş embriyoysa çatlatma iğnesi çoooook gerilerde kalmış canım
![]()
Kızlar ellerim titriyor gözyaşlarımdan zor yazıyorum var mı ben mi yanlış görüyorum6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
eczhnm @aysunceylan
H Historia @Mrvyvz4832
G Gunes3452 @Manolyatek
@Masalshr123