• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Opudan sonra antibiyotik kullandırdımi sana Dr taze transfer oldum diye hatırlıyorum acaba kullnmadiysan ondanmi olduki enfeksiyon. Bende transfere bir hafta kala değişik bir akıntı farkettim dra söyledim keşke daha önce deseydin ama transfere kadar ilaç kullanalım dedi ilaç kullandrdi bana
Opudan sornaki antibiyotik ve adet sokturucu beni mahfetti mantar enfeksiyonu yapti sonra krem kullandim gecti cok şükür

Bende 5 bardak su ıctım yeterli cok ıcmeye gerek yok bosuna telas oluyoruz oyuzden biraz gec girdim bu sefer transfere esıme dedim ben bir yuzumu yıkayayım geleyim,, o sırada cok sıkıstım birazını bosalttım cıktım baktım Hemsire beni arıo.. Hemen transfere girdim.. Allah tan hala sıkısıklıgım vardı.. seytan a uyup hepsini bosaltmamısım😃
iyi yapmışsın bana kaç litre su ıcırdıler unuttum transferden sonra 4 saat yerınden kalkmıyacaksın dedıler lazımlık verdıler yapamadım mesanem catlıyacaktı sonda taktılar devlet hastanesı benı perişan ettı boylelıkle 2. tüp bebek seruvenımde negatıfle sonuclandııı :( İnşallah hepımızın bundan sonra yuzumuz güler hepımız pozıtıfı gorururuz

Siz böyle yerleşme kanaması felan diyince benimde transferden sonra ki gün kahverengi akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yerleşme olabileceğine sonra netten baktım 5.yada 6.gün embriyoları transfer günü yada ertesi günde yerleşiyormuş bi umutlanmadım da değil Offf nasıl geçecek bu günler

Benim transferden sonraki 2. Günüm hiçbir belirtim yok evde dinleniyorum transferden hemen sonra kaldırdılar normal hayatınıza devam edin dediler hiçbir öneri ya da yasak yok. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Geride dondurulmuş embriyom da yok negatif okursa her şeye sil baştan başlamak korkutuyor😞

Nohut suyu içti birde azgın teke otu çakışır otu suyu falan kaynatmıştım sayıyı düşürmüş ama hangisi düşürdü hiç bilmiyorum
Genel olarak kalite arttırıcı ürün kullanıldığında, kalite artıyo sayı azalıyo malesef. Benim eşimde de oldu. Ama 45 milyona düşmüştü.

Benim transferden sonraki 2. Günüm hiçbir belirtim yok evde dinleniyorum transferden hemen sonra kaldırdılar normal hayatınıza devam edin dediler hiçbir öneri ya da yasak yok. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Geride dondurulmuş embriyom da yok negatif okursa her şeye sil baştan başlamak korkutuyor😞
Başlamazsın inşaallah. Pozitif haberlerini bekliyoruz 😊

Siz böyle yerleşme kanaması felan diyince benimde transferden sonra ki gün kahverengi akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yerleşme olabileceğine sonra netten baktım 5.yada 6.gün embriyoları transfer günü yada ertesi günde yerleşiyormuş bi umutlanmadım da değil Offf nasıl geçecek bu günler
Kaçıncı gün bugün?

Eklentiler

• FA505913-9189-4092-AE24-82B011E6B1C6.webp
    FA505913-9189-4092-AE24-82B011E6B1C6.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 101
Back