- Konu Sahibi pembiss123
- #5.341
Canım sayı bi şekilde artıyor sayı içinmi tüp yaptırdınız ?Biz de öyle bir problem yoktu,sadece sayısı düşüktü.Morfolojide falan da bir problem yoktu.Sayı düşüklüğü problem olmadı onu demek istedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sayı bi şekilde artıyor sayı içinmi tüp yaptırdınız ?Biz de öyle bir problem yoktu,sadece sayısı düşüktü.Morfolojide falan da bir problem yoktu.Sayı düşüklüğü problem olmadı onu demek istedim![]()
Bana bez bağlamışlardıonda sıkıntım yok canım. Mesaneyi tamamen bosaltip sadece 2 bardak su iciyorum evden cikmadan önce. Transferde hem.bem zorlanmıyorum hem dr rahat görüyor. sonra o uzanıp bekleme faslimda kötü olmaya başlıyorum.
Eveeeeet![]()
Kendisini çok duydum çok iyi bir doktor olduğunu, benim iş yerinde bir arkadaşım gitmişti onaUmuttepe ye giden varmı kızlar emek hocaya
canım yerleşme kanamasıdır belki ne zaman transfer oldun ?Kızlar ben şimdi lavaboya gittim de kan lekesi gördüm kötü bisey değil-dir değil mi mercimek tanesi kadar
hoşgeldiniz aramızaaa :Merhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba
Kırmızı regli kanaması gibi değilse çok kafana takma cnm dinlen guzelce ayaklarını sıcak tut..progestan fitille alakalı olabilir..yada vücudunda yükselen progestan hormonuyla ilgili olabilirAçık renkti ama vakit geçti kahverengilesti ince ydi galiba ondan
yok regl gibi değil Allaha çok şükür sağol canım teşekkür ederim ❤Kırmızı regli kanaması gibi değilse çok kafana takma cnm dinlen guzelce ayaklarını sıcak tut..progestan fitille alakalı olabilir..yada vücudunda yükselen progestan hormonuyla ilgili olabilir
Daha yeni transfer oldum dün oldum o yüzden o değildir belki de aletler falan koyuyorlar ya onlardırcanım yerleşme kanamasıdır belki ne zaman transfer oldun ?
Hayırlısıyla inşallah canım benimde ilk o yüzden çok heycanlıyım..Evet canım ilk..Rabbim nasip eder inşallah bol boinşallah benimde ilk canım.
12.günü iğne etkisi geçiyor diye biliyorum canım. İstersen direkt kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin yada testin varsa yarın tekrarla bakalım koyulaşacak mı. İnşallah gebelik vardırKızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala
13. Güne kalmıyor igne etkisi. İstersen kan testi ver bi de kesinleşsin. İnşallah bebişin seninledirKızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala
Aynen canım bende öyle düşündüm yarın sabah tekrar yapacağım12.günü iğne etkisi geçiyor diye biliyorum canım. İstersen direkt kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin yada testin varsa yarın tekrarla bakalım koyulaşacak mı. İnşallah gebelik vardır![]()
Amin canım inşallah13. Güne kalmıyor igne etkisi. İstersen kan testi ver bi de kesinleşsin. İnşallah bebişin seninledir![]()
Hanimlar benim kanamam daha da artti hem de pihtili pihtili geliyo endiselenmeye basladim benIyi aksamlar canlar
Cok sukur 10 gun gecikmeyler bugun ikinci adetimi oldum ama hayatimda hic boyle adet olmamistim
1 ayda olan kanamami resmen 1 gunde oldum nasil pihtili ciger gibi sanki cok korktum sizde de oyle olan var mi normal mi bu
Canim inşallah dediğin gibi bebiş olsunBence her pembe kanama enfeksiyon olabilir gibi düşünmeyin kizlar..Benim transfer gününu saymazsam 3.gun pembe lekelenmem oldu ve doktorumlada hemsiremlede ayrı ayrı görüştüm..progestan hormonundan kaynaklı hiç üzülmeyin kötü bir durum yok sadece CORASPİN i artık içmeyin test gününe kadar dediler..birde daha önce tüp bebek yapan arkadaşlarım pembe lekeyi hep bebişim tutunmasi die yaşamışlar..onlara söylediğimde çok sevindiler bebeisler tutunuyor inşallah dediler..inşallah böyledir iyi tarafından düşünmek istiyor insan![]()
Bilmiyorum canım hiç ne doktoru olduğunuBen kefir çok içiyorum sormuştum ve bı zararının olmadığını aksine bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söylemişti doktorum..Ahsencim acildeki doktor kadın doğum cumuydu?..bence hiç kafana takma inşallah bebişim tutunma lekesidir o![]()
Benim de 7. günüm. 3.ve 5. günler ağrılar kasılmalar oluyordu 2 gündür hiçbir şey yokBenimde 7 günümama hiç birşey hissetmiyorumdediğiniz gibi yatmak dışında bende öyle daha rahat uyuyorum bir önceki tedavimde çok ağrılarım olmuştu uykusuz gecelerim dış gebelikti iç kanama geçirmiştim bu beklemek çok acayip birşey hepimiz için hayırlısı olur inşallah
![]()