• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba
hoşgeldiniz aramızaaa ::KK200::KK54:

Kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala

Eklentiler

• A5C2901C-3171-4BF8-8672-5C7474817C50.webp
    A5C2901C-3171-4BF8-8672-5C7474817C50.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 64B52A33-0FF5-4F41-A092-728F55D8F7A0.webp
    64B52A33-0FF5-4F41-A092-728F55D8F7A0.webp
    64 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala
12.günü iğne etkisi geçiyor diye biliyorum canım. İstersen direkt kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin yada testin varsa yarın tekrarla bakalım koyulaşacak mı. İnşallah gebelik vardır 🥰

Iyi aksamlar canlar
Cok sukur 10 gun gecikmeyler bugun ikinci adetimi oldum ama hayatimda hic boyle adet olmamistim
1 ayda olan kanamami resmen 1 gunde oldum nasil pihtili ciger gibi sanki cok korktum sizde de oyle olan var mi normal mi bu
Hanimlar benim kanamam daha da artti hem de pihtili pihtili geliyo endiselenmeye basladim ben
Siz de de oyle olanlariniz oldu mu bilgi verebilir misiniz bana

Bence her pembe kanama enfeksiyon olabilir gibi düşünmeyin kizlar..Benim transfer gününu saymazsam 3.gun pembe lekelenmem oldu ve doktorumlada hemsiremlede ayrı ayrı görüştüm..progestan hormonundan kaynaklı hiç üzülmeyin kötü bir durum yok sadece CORASPİN i artık içmeyin test gününe kadar dediler..birde daha önce tüp bebek yapan arkadaşlarım pembe lekeyi hep bebişim tutunmasi die yaşamışlar..onlara söylediğimde çok sevindiler bebeisler tutunuyor inşallah dediler..inşallah böyledir iyi tarafından düşünmek istiyor insan🥰🙏
Canim inşallah dediğin gibi bebiş olsun 🤭 coraspinin yaptığını hiç duymamıştım

Ben kefir çok içiyorum sormuştum ve bı zararının olmadığını aksine bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söylemişti doktorum..Ahsencim acildeki doktor kadın doğum cumuydu?..bence hiç kafana takma inşallah bebişim tutunma lekesidir o 🥰🙏
Bilmiyorum canım hiç ne doktoru olduğunu 😊 inşallah öyledir canım bugun 2 tane gebelik testi aldım 😂 daha 4. Günn sanırım 😂😂

Benimde 7 günüm 🙏 ama hiç birşey hissetmiyorumdediğiniz gibi yatmak dışında bende öyle daha rahat uyuyorum bir önceki tedavimde çok ağrılarım olmuştu uykusuz gecelerim dış gebelikti iç kanama geçirmiştim bu beklemek çok acayip birşey hepimiz için hayırlısı olur inşallah 🙏🙏🙏
Benim de 7. günüm. 3.ve 5. günler ağrılar kasılmalar oluyordu 2 gündür hiçbir şey yok😞

Back