• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bir tik fazlası ama inanki ben pişman değilim insanın tuvalete çıkması bile büyük bir nimetmis ben bunu anladım bu transferlerden ben yaşlı bakımı bölümü mezunuyum yaşlılar idrarlarını yapamazlar bazıları onun için evde bakımdan biz giderdik staj yaparken kadının birinin sırf yetisemediklerinden öldüğünü biliyorum çok insan var böyle yani gerçekten dua etmemiz gerekiyor sonda acısı geçer ama o psikolojiyi Allah kimseye yasatmasin
Ben de mi taktırsam acaba 🙄 bilemedim. Neyse o gün ki durima göre hareket ederim kısmetse.

Ben de mi taktırsam acaba 🙄 bilemedim. Neyse o gün ki durima göre hareket ederim kısmetse.
O gün geldiğinde kendini çok tutamayacak gibi hissediyorsan idrarını, sondayla fazlasını aldirttir ruh haline yansıyor rahatlığı insan sıkışınca rahat olamıyor beni dinlemeye aldıklarında verdikleri kağıda bakıp konuştum o kadar mutluydum ki düşündüğüm tek şey o sevincti ve bunu canımı yaksada o sondaya borçluyum 😊

O gün geldiğinde kendini çok tutamayacak gibi hissediyorsan idrarını, sondayla fazlasını aldirttir ruh haline yansıyor rahatlığı insan sıkışınca rahat olamıyor beni dinlemeye aldıklarında verdikleri kağıda bakıp konuştum o kadar mutluydum ki düşündüğüm tek şey o sevincti ve bunu canımı yaksada o sondaya borçluyum 😊
Ne güzel 😊 transferden sonra dümdüz yatiriyolar ya o zaman rahatsiz ediyo sıkışıklık. Dediğin gibi duruma göre hareket ederim.

Ne güzel 😊 transferden sonra dümdüz yatiriyolar ya o zaman rahatsiz ediyo sıkışıklık. Dediğin gibi duruma göre hareket ederim.
Ne zaman transfer inşallah evet aynen öyle dinlenmeye aldıklarında çok sıkışık değildim ama bir saat sonra kalkıp tuvalete gittim rahattım ayaklarını sıcak tut benim ayaklarım çok çabuk soğuyor o yüzden çoraplarımı cikarmadim

Ne zaman transfer inşallah evet aynen öyle dinlenmeye aldıklarında çok sıkışık değildim ama bir saat sonra kalkıp tuvalete gittim rahattım ayaklarını sıcak tut benim ayaklarım çok çabuk soğuyor o yüzden çoraplarımı cikarmadim
Daha adet olmayı bekliyor bu zavallı 😞

Sabah kalktığında ilk tuvaletini yapıyorsun zaten. Gidene kadarda su iç zaten bekletiyorlar o zamana kadar dolarsın. Çok sıkışırsan birazını yap diyorlar.
Valla kızlar ben çok sıkışık değildim. Hatta 1 saat sonra alacağız dediklerinde istersen bir bardak ise dediler ben de isedim. Sonrada rahat girdim transfere

Back