• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Morfoloji(şekil) iyi. ileri hareketli ve hareketli çok çok az bi farkla eksik çıkmış. Ama gebeliğe engel değil. Yalniz toplam sayi 15'in üstünde çıkması gerekirken 8 çıkmış canım. Sayı düşük ama büyük bir problem mi bilemiyorum. Bizde hareket ve morfoloji sorunu vardı. Onlar hakkında fikir verebilirim sadece 😊
Morfoloji hakında bana fikir vereblr msnz acaba

Kızlar transfer günüm hariç bugün 5.gunum..idrarim fena kötü kokuyor çok afedersiniz... içimde ilaç kokuyor resmen ya.. sık sık biseyler atıştırma isteğim var içim eziliyor gibi devamlı..daha hamile kalmadan kilo alacagim fazlasıyla eger böyle devam ederse..sizde de varmı aynı durum?

Kızlar transfer günüm hariç bugün 5.gunum..idrarim fena kötü kokuyor çok afedersiniz... içimde ilaç kokuyor resmen ya.. sık sık biseyler atıştırma isteğim var içim eziliyor gibi devamlı..daha hamile kalmadan kilo alacagim fazlasıyla eger böyle devam ederse..sizde de varmı aynı durum?
Canım aynı şey bende vardı ama tabi benim yanma idrar bitmeme falan da vardı enfeksiyon çıktı benim

Canım hayırlı olsun 🎊🎊🥰 beni de acayip gaza getirdin, benimde 3. Gün embriyosu yarın 9. Gun olucak transferin, bende mi test yapsam acaba 🤪
Sen bilirsin canım, ben merakıma yenildim🤣 öyle veya böyle test yapacağız nasılsa. Pozitif gördüm ama 12. Günü de pas geçmiyorum. Negatif olsaydı da erken yaptım gözükmemiştir diyecek geçecektim🤣🤣

İlk kez duyuyorum bunu. Genelde sari ve yesil akinti iltihap diye biliyorum, birde kokulu idrar ve kokulu akinti.. Peki nasil tespit ettiler, smear testiylemi?
İdarar tahlili yaptılar canım idrar yolları enfeksiyonu çıktı yani. Varsayalım enfeksiyon dan pembe leke gelemez o zman bu gelen leke ne lekesiydi

Back