- 24 Eylül 2020
- 105
- 144
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
- #5.221
Teşekkür ederim ama Inşallah yapmaz öyle etkiler yaYarın sabah kalktığında başın ağrıyabilir canım bir de uyku verir ilk zamanlar sonra vücudun alışınca hiçbir etki yapmaz merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ama Inşallah yapmaz öyle etkiler yaYarın sabah kalktığında başın ağrıyabilir canım bir de uyku verir ilk zamanlar sonra vücudun alışınca hiçbir etki yapmaz merak etme
Anlıyorum bende bire bir aynı kaygı ve olumsuzlukları düşündüm ama hemşiremle konuşunca rahatladımTeşekkür ederim canım içim rahatladı biraz
Morfoloji hakında bana fikir vereblr msnz acabaMorfoloji(şekil) iyi. ileri hareketli ve hareketli çok çok az bi farkla eksik çıkmış. Ama gebeliğe engel değil. Yalniz toplam sayi 15'in üstünde çıkması gerekirken 8 çıkmış canım. Sayı düşük ama büyük bir problem mi bilemiyorum. Bizde hareket ve morfoloji sorunu vardı. Onlar hakkında fikir verebilirim sadece
Canım enfeksiyondan leke geldiğini hatırlıyorum ama pembemiydi onu bilmiyorum. Gittim zaten acile yüksek derece de enfeksiyon çıktıEnfeksiyondan pembe leke geldi mi hiç senden daha önce? Ben hiç duymadım. Başka sebebi vardır inşaallah lekelerin
Muzla karıştır ben öyle yapiyorumNe yapsam da olmuyor midem bulanıyor limon bana yasak o yüzden yapamıyorum canım avakado ölüm gibi birşey ama ölmüyorum arkadaşım çerez gibi yiyor
Biraz baş ağrısı yapıyor cnm bnde kullaniyrm şuan arada boyle gelip gecici amaTeşekkür ederim ama Inşallah yapmaz öyle etkiler ya
Hangi ilde yaptrdin canim bende acibadem de yaptrdim cok memnun kaldimAcıbadem. Allah bir daha kapısının önünden geçirmesin o kadar diyorum.
Malesef herseye bastan başlayacağımBastan mi başlıcaksn tedaviye canım yoksa dondurulmuş emrbiyon mu var
2. Tup bebekte beni sabah alacağız transfere dediler su içtim surekli sonra öğleden sonraya kaldım çok fazla su içtim o yuzden transferden sonra sonda taktılar 2 kilo idrar aldılar perisan ettiler yaaaNeden canim nerden anlamistin
Aynen öyleYetişemezseniz tabii ki de 4. Güne kalır. Ama 7. Gün bile başlayan olmuş. Sorun olmuyor demek ki biz de burda yeni yeni şeyler tecrube ediyoruz.
Bu yolda çekilen çile kutsalmış çekici güzel yumoşlarımla yakışıklı spermlerimizi içeride kavuşturamadık dışarıda kavuşsunlar bu ağrıları çekerizBiraz baş ağrısı yapıyor cnm bnde kullaniyrm şuan arada boyle gelip gecici ama
Canım aynı şey bende vardı ama tabi benim yanma idrar bitmeme falan da vardı enfeksiyon çıktı benimKızlar transfer günüm hariç bugün 5.gunum..idrarim fena kötü kokuyor çok afedersiniz... içimde ilaç kokuyor resmen ya.. sık sık biseyler atıştırma isteğim var içim eziliyor gibi devamlı..daha hamile kalmadan kilo alacagim fazlasıyla eger böyle devam ederse..sizde de varmı aynı durum?
Pembe lekemi enfeksiyonmus canim?Canım enfeksiyondan leke geldiğini hatırlıyorum ama pembemiydi onu bilmiyorum. Gittim zaten acile yüksek derece de enfeksiyon çıktı
İpnelerimi yazmışım yaiğne o iğne yanlış anlaşılmasınO zaman tam danslik oluruz valla
Evet canım pembe leke de enfeksiyon belirtisi olablir dedi acil doktoruPembe lekemi enfeksiyonmus canim?
İlk kez duyuyorum bunu. Genelde sari ve yesil akinti iltihap diye biliyorum, birde kokulu idrar ve kokulu akinti.. Peki nasil tespit ettiler, smear testiylemi?Evet canım pembe leke de enfeksiyon belirtisi olablir dedi acil doktoru
Sen bilirsin canım, ben merakıma yenildim öyle veya böyle test yapacağız nasılsa. Pozitif gördüm ama 12. Günü de pas geçmiyorum. Negatif olsaydı da erken yaptım gözükmemiştir diyecek geçecektimCanım hayırlı olsun beni de acayip gaza getirdin, benimde 3. Gün embriyosu yarın 9. Gun olucak transferin, bende mi test yapsam acaba
İdarar tahlili yaptılar canım idrar yolları enfeksiyonu çıktı yani. Varsayalım enfeksiyon dan pembe leke gelemez o zman bu gelen leke ne lekesiydiİlk kez duyuyorum bunu. Genelde sari ve yesil akinti iltihap diye biliyorum, birde kokulu idrar ve kokulu akinti.. Peki nasil tespit ettiler, smear testiylemi?