• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

ay valla cok iyi oldu bu bilgi. zaten bir mantıgı da yok günün bence.
cünkü tedaviye baslanacagı zamanın rahim inceliği benim 2 inci 3 üncü günümde olmuyor.
birde şehir dışından gidiyorum tedaviye. doktora 2 inci günü gidip tekrar 5 inci gün gel dese kontrol için bana zorluk olacak.
ben en güzel kanamamın cözüldüğü 4 üncü gün gidicem . hemşireye de söylerim gelmeden . böyle uygun mu diye
Bak oluyormuş 4. gün de 😊 senin adına sevindim. Isin gücün rast gitsin canım 😘

Çok iyi geçti tuvalete aşırı sıkışmıştım sonda ile aldılar oda beni çok rahatlattı sizlerin söylediklerinizi aklıma getirip kendimi sakin tutmaya çalıştım ama bence transfer olacaklar sonda istemiyoruz demesinler acıyor ama bi anlık acı 😊
Güzel geçmesine çok secindim hayayım 🤗 hayırlı haberler verirsin bizlere inşaallah 😘

Kızlar bu enfeksiyon tutunacağı varsa da tutunmasına engel olur mu acaba baya baya enfeksiyon olduğunu düşünüyorum
Ne enfeksiyonun var canim ben yeni geldim de araniza kacirdim. Ama sana söyle söyleyim. Ben 2. bebegime hamileyken tirnagim batikti enfeksiyon olmustu. Hic bisey kullanmadim ve bebegimde ödem oldugu ortaya cikinca doktor vücudunda enfeksiyon oldu mu hic hamilelikte dedi o an unutmustum sonradan düsündüm geldi aklima belki de o sebep oldu. Yani cok tehlikwli enfeksiyon

Ne enfeksiyonun var canim ben yeni geldim de araniza kacirdim. Ama sana söyle söyleyim. Ben 2. bebegime hamileyken tirnagim batikti enfeksiyon olmustu. Hic bisey kullanmadim ve bebegimde ödem oldugu ortaya cikinca doktor vücudunda enfeksiyon oldu mu hic hamilelikte dedi o an unutmustum sonradan düsündüm geldi aklima belki de o sebep oldu. Yani cok tehlikwli enfeksiyon
İdrar yolları enfeksiyonu oldum canım kasıklarım da ağrı Vajinam da yanma var. Umudum kalmadı zaten enfeksiyonun hiç bir türlüsünün iyi olmadığını biliyorum

7. Gün mü 😳 kaç günde bir adet görüyorsunuz? Onunla alakalı olmalı.

Sen iğnelere başlayacaksın dimi? Diyelim ki 2. Gün gittin dr'a. Dökülme olmadıysa ilaçlara yarın başla der sana canım.
canım giittim gecen ay . doktor yarın başla demedi 3 gün sonra tekrar gel kontrol edelim öyle başla ilaçlara dedi . sonra ben bi kaldım . yasmin yazdı rahim incelmesi için . bir sonraki adette gel dedi:) gidecegim mesafe 350 km olunca biraz zorlıyır

canım giittim gecen ay . doktor yarın başla demedi 3 gün sonra tekrar gel kontrol edelim öyle başla ilaçlara dedi . sonra ben bi kaldım . yasmin yazdı rahim incelmesi için . bir sonraki adette gel dedi:) gidecegim mesafe 350 km olunca biraz zorlıyır
Acaba olduğun yerde kadın doğumcuya gidip rahim kalınlığına baktırsn öyle mi yola çıksan dediğin gibi mesafe uzun. Böyle mesafe olunca arada gidip gelmek zor olur

C
Büyütme aşamasında diyorum canım örneğin 2.gun baslagimizda 225 ünite vurdugumuzu farzedersek 4.gun başladığımızda o iki günlük vurmadigimiz nasıl ayarlanıyor acaba diye merak ettim sağol canım
yumurtanın günlük büyüme potansiyeline göre dozu ayarlarlar. Ben hep 150 vurdum iğne mesela 4. gün başlamama rağmen. Bu yumurtalarımı uyarmaya yetti. Kimi de vardı ki 300 vurunuyordu. Rahat ol, doktorun halleder yumurta gelişimine göre.

Back