- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
Ahaahahs ne güldüm yaaa doğru demiş
[/QUOT
Folidays ve folwo ikisi de folik asit değil mi acaba? Sağlıkla geçsin sağlıkla gelsin bebiş inşallahAaa ne güzelya aslında bende bi sorun yoktu herseyim normaldi eşimde sorun olduğu için başvurduk tüp bebeğe hayırlısı böyleymiş dün çok az kanama olunca oksaparı kesti sadece coraspin alıyorum.onun dışında estrofem günde 8 adet içiyorum.4 günde 1 proluton depot kalçadan iğnem var ve hergün sabah saat 8 akşam saat 8 olmak üzere prolutex iğnem var.folidays,argifertil,folwo folik asitlerim..birde Progestan ilacım..yani şükür sonuçta farketmez ilacım iğnem devam etsin önemli değil sağlıklı hayırlısıyla dünyaya getirelim de Pozitif ol çok güveniyorum nicel beye rahatlatıyor insanı İnş şeninde hayırlı haberlerini alırım
aslında çok yumurta oluşması demek az sağlıklı yumurta elde etmek demek galiba yani ben öyle düşünüyorum tabii ama hep şey düşündüm 1 tane bile olsa bana yeter diyordum rabbim önce karnımıza sonra kucağımıza almayı da gösterir inşallah
[/QUOTECanim Ben ne düşündüm biliyormusun. Eşimle konuşurken dedim ki şimdi iki tane transfer edilecek sonra diğer kalanlara ne olacak dedim. Eşim de ikisi de tutarsa diğerlerini infilak edilecek dedi ben de oturdum bir güzel ağladım onlara nasıl kiyacagim diye. Sonra allah kuzum sen çok agladin al sana istediğim kadar dedi ve ikisi yaşama tutundu☺
Amin canim. Hepimizin bebisleri tutunur insallaho bile çok zor bir süreç , o 5 gün geçmiyor insanaaa. inşallah bebişlerin transferden sonra sana sıkıcaaa tutunsunnn
muhtemelen seninle tarihlerimiz çok yakın olacak haberlerini bekliyorum ♥Amin canim. Hepimizin bebisleri tutunur insallah
Şimdi adetlimisin. Benim 4. Gunum adetiminmuhtemelen seninle tarihlerimiz çok yakın olacak haberlerini bekliyorum ♥
ben henüz olmadım bugün yarın olacağım inşallah günüm geldi 28. günüm bugüün. ama bende pko olduğu için 28-29-30 arası gidip gelir :)Şimdi adetlimisin. Benim 4. Gunum adetimin
Evet evet aynı hatta argifertil de öyle çok olmaz mı dedim hayır dediler bütün ilaçlara devam bakalımFolidays ve folwo ikisi de folik asit değil mi acaba? Sağlıkla geçsin sağlıkla gelsin bebiş inşallahpozitif düşünüyorum ama arada kaygılanıyorum ne olacak diye. Benim de rezerv azlığından dolayı tedavi başladı. Bi cuma gitsem rahatlayacağım bakalım sonrasında hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun?
Agrifertili her durumda kullandırıyolar herhalde kocaman hapEvet evet aynı hatta argifertil de öyle çok olmaz mı dedim hayır dediler bütün ilaçlara devam bakalıminş şeninde öyle olur Ben aslında ankaradan gelin geldim Eskişehir’e 1 yıl oldu kadın doğum uzmanı çok araştırdım yorumlar incelemeler Alev Özdemir’i buldum ilk bilinçli olarak ona gittim artı planlı gebelik istediğimi söyledim folik asite başladık 6 ay gebelik olmayınca bana ve eşime tekrar testler uygulanınca sorunu bulduk tesadüftür ki nicel Taşdemir yakın arkadaşı çıktı yani bizimde hikayemiz böyle başladı tekrar dönüşüm alev Özdemir’e olacak Hatta nicel bey seni arkadaşıma gebe göndercem dedi nasip allahtan tuttu haftaya bir kontrolüm kaldı kalp atımına bakalım inş alev hanıma gidicem kontrollerime
Ay sorma yaaa o kadar büyük ki boğszdan geçmiyo kesip içiyorumAgrifertili her durumda kullandırıyolar herhalde kocaman hapşaşırdım o kadar çok takviyeyi kullandırmalarına ama vardır bi bildiği Nicel beyin. iyi ne güzel sana 6 ayda test yapmış doktorun. Benim 1 senede yapmadı sorun yok diyip diyip gönderdi. Bakalım tutarsa aklımda olsun doktorun
Merhaba tatlim ben annemlerdeyim o yuzden fazla foruma giremiyorumcanım tedaviye başladınız mı ?
Benimki de ayniydi 5. GundeArkadaşlar merhaba biz de bu ay tüp bebek tedavisi için ilaçlara başladık, 5 gün oluyor iğneleri kullanalı şimdi muayeneden çıktım 10 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 13 cm. Doktor yumurtaların yavaş büyüdüğünü söyledi biraz hayal kırıklığına uğradım. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda
Evet var canım ilk 5 gün normal bünyeden bünyeye değişiyorArkadaşlar merhaba biz de bu ay tüp bebek tedavisi için ilaçlara başladık, 5 gün oluyor iğneleri kullanalı şimdi muayeneden çıktım 10 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 13 cm. Doktor yumurtaların yavaş büyüdüğünü söyledi biraz hayal kırıklığına uğradım. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda
Adet gunu gibi falan mi hangi bilgileri kuzukızlar listeye dahil olmak isteyenler bana bilgilerini yazabilir mi lütfen :)
bence çok da yavaş değil canım 5 günde 13 cm olması bana yavaş gibi gelmedi ben 10 gün kullandım mesela iğneleriArkadaşlar merhaba biz de bu ay tüp bebek tedavisi için ilaçlara başladık, 5 gün oluyor iğneleri kullanalı şimdi muayeneden çıktım 10 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 13 cm. Doktor yumurtaların yavaş büyüdüğünü söyledi biraz hayal kırıklığına uğradım. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda
yok canım transfer olan arkadaşların transfer tarihini cetvele ekliyorum ki birbirimizden haberdar olmamız daha kolay olsun diye :)Adet gunu gibi falan mi hangi bilgileri kuzu
İnşallah canım aminnAy sorma yaaa o kadar büyük ki boğszdan geçmiyo kesip içiyorumalev hanım çok iyi ya o ses tonu Güler yüzlülüğü yetiyo mutlaka git ama gönlünü ferah tut olur Allah’ın izniyle Emeklerimiz boşa çıkmaz inş Sabır
Tatlim ben de trambofili var hem de cok agir ben kan sulandirici igneyi ilk cocugumda 9 ay hem de sabah aksam vuruldumHayırlı olsun canım :) Yumurta geliştirici iğneleri kullandım hiç sıkıntı yok ama bu kan sulandırıcı göbeğimi mosmor etti iğne vurma konusunda aslında acemi de değilim ama baya morarttı bide çok yakıyor bu iğne. Çarşamba günü kontrolüm var kasım 2 veya 3 kasımda transferim olacak bakalım bi aksilik çıkmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?