• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına ♥ kaçıncı gün embriyosuydu acaba
5.gün embriyosu a kalite..2 ekimde transfer oldum 12 gün sonra pozitif sonuç aldım şuan 4 hafta 3 günlük🤰🏻Dün çok az kanama oluşmuştu korktum doktor hemen kontrol etti keseye baktı yerinde şükür 🙏🏻ŞuAn çok iyiyim Sanırım ayakta çok kalmaktan doktor istiharet dedi ilk 3 ay önemli dikkat etmek gerekiyor dedi haftaya inş persembe günü kalbini dinleyecek ama doktorum çok iyi boş giden dolu dönüyo 🙏🏻

Bnde kımle konuşsam en fazla 1 hafta gecıkmiş ya da gununde olmuşlar🤷🏻‍♀️ Doktorumda menepoza sokuyorum demedi hazrlık için yapıyrz progesteronu kontrol altına alcam dedı 🙄 o zmn 2 ay sonra transfer demezmıydı ki aklımda delı sorular... cuma gunune kadar beklım hemşireme yazım bi olmadı bakalım ne dıcek
Demiyorlar canim ya. Ama inşallah tam gününde olursun. Olmazsan hemsirene kesinlikle yaz. Ben ağustos ayında op oldum ve ekim ayindayim kasım ayında transfer olacak. Ama ben normal olur diye doktoruma 1 ay sonra söyledim. Benim yaptığım hatayı yapma kuzum

5.gün embriyosu a kalite..2 ekimde transfer oldum 12 gün sonra pozitif sonuç aldım şuan 4 hafta 3 günlük🤰🏻Dün çok az kanama oluşmuştu korktum doktor hemen kontrol etti keseye baktı yerinde şükür 🙏🏻ŞuAn çok iyiyim Sanırım ayakta çok kalmaktan doktor istiharet dedi ilk 3 ay önemli dikkat etmek gerekiyor dedi haftaya inş persembe günü kalbini dinleyecek ama doktorum çok iyi boş giden dolu dönüyo 🙏🏻
Hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤗 ben de nicel beyde tedavi görüyorum. Cuma günü kontrolüm var haftaya da transfer inşallah. Siz bağışıklık baskılayıcı serum filan kullandınız mı artıdan?

Demiyorlar canim ya. Ama inşallah tam gününde olursun. Olmazsan hemsirene kesinlikle yaz. Ben ağustos ayında op oldum ve ekim ayindayim kasım ayında transfer olacak. Ama ben normal olur diye doktoruma 1 ay sonra söyledim. Benim yaptığım hatayı yapma kuzum
Şimdi başka bırıyle konuştum o da 10 gun gecıkıp olmuş bakalım kimle konuştuysam adetın 21. Gunu vurulan 10 gun uzuyo en fazla benımde 4 gun gecıktı. Bakalım cuma gunu 1 hafta gecıkmış olcak olmadı doktoruma yazarım kuzum🤗 işte sabırsızlanıyorum bir an once adet olsun diye🥰 bebecanıma kavussam😍

Hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤗 ben de nicel beyde tedavi görüyorum. Cuma günü kontrolüm var haftaya da transfer inşallah. Siz bağışıklık baskılayıcı serum filan kullandınız mı artıdan?
Aaa ne güzel🥰ya aslında bende bi sorun yoktu herseyim normaldi eşimde sorun olduğu için başvurduk tüp bebeğe hayırlısı böyleymiş😌dün çok az kanama olunca oksaparı kesti sadece coraspin alıyorum.onun dışında estrofem günde 8 adet içiyorum.4 günde 1 proluton depot kalçadan iğnem var ve hergün sabah saat 8 akşam saat 8 olmak üzere prolutex iğnem var.folidays,argifertil,folwo folik asitlerim..birde Progestan ilacım..yani şükür sonuçta farketmez ilacım iğnem devam etsin önemli değil sağlıklı hayırlısıyla dünyaya getirelim de 🙏🏻❤️Pozitif ol çok güveniyorum nicel beye rahatlatıyor insanı☺️İnş şeninde hayırlı haberlerini alırım🙏🏻

rabbim tamamını erdirsin canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :) peki belirtilerin olmuş muydu hiç ? bilirsin biz anne adayları bunu çok merak ederiz, benim gibi merak eden arkadaşlarda olacaktır elbet :)

senin transfer günün belli mi canım

transfer için tam gün belli mi canım yoksa kontrolden sonra mı verilecek gün

rabbim tamamını erdirsin canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :) peki belirtilerin olmuş muydu hiç ? bilirsin biz anne adayları bunu çok merak ederiz, benim gibi merak eden arkadaşlarda olacaktır elbet :

Şimdi başka bırıyle konuştum o da 10 gun gecıkıp olmuş bakalım kimle konuştuysam adetın 21. Gunu vurulan 10 gun uzuyo en fazla benımde 4 gun gecıktı. Bakalım cuma gunu 1 hafta gecıkmış olcak olmadı doktoruma yazarım kuzum🤗 işte sabırsızlanıyorum bir an once adet olsun diye🥰 bebecanıma kavussam😍
Canim o duyguyu bilmem mi☺ adet oluncada acaba ne olacak ne bitecek bebeklerim beni anne olarak kabul edecek mi. Ilaclar canımı açılacak mi☺vs vs vs o kadar çok soru geliyor ki aklına anlatamam. Şu dönemden sağlıklı çıkarsam artık bana bir şey olmaz😂😂😂😂

rabbim tamamını erdirsin canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :) peki belirtilerin olmuş muydu hiç ? bilirsin biz anne adayları bunu çok merak ederiz, benim gibi
rabbim tamamını erdirsin canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :) peki belirtilerin olmuş muydu hiç ? bilirsin biz anne adayları bunu çok merak ederiz, benim gibi merak eden arkadaşlarda olacaktır elbet :)
Amin inş hayırlısıyla sağlıklısıyla 🥰🙏🏻Sadece bi iki kere mide bulantısı oluşmuştu onun dışında sol tarafımda seyirme oluyodu en çok onu hissediyodum bana yakınımdakiler erken diyodu ama kişiden kişiye değişiyor demek ki zaten dün doktorum baktığında kese sol taraftaydı 🥰 doğru hissetmişim 🙈

Amin inş hayırlısıyla sağlıklısıyla 🥰🙏🏻Sadece bi iki kere mide bulantısı oluşmuştu onun dışında sol tarafımda seyirme oluyodu en çok onu hissediyodum bana yakınımdakiler erken diyodu ama kişiden kişiye değişiyor demek ki zaten dün doktorum baktığında kese sol taraftaydı 🥰 doğru hissetmişim 🙈
Ama cokkkkkkk güzel bir şey bu. Allahım kucağına almayı onun mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin

Ayyy o seyırmeyı cok kişide duydum😃

Canim o duyguyu bilmem mi☺ adet oluncada acaba ne olacak ne bitecek bebeklerim beni anne olarak kabul edecek mi. Ilaclar canımı açılacak mi☺vs vs vs o kadar çok soru geliyor ki aklına anlatamam. Şu dönemden sağlıklı çıkarsam artık bana bir şey olmaz😂😂😂😂
Ama ilaçları kullanmaya başlayınca akıp gidiyor zaman😍

Back