Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben de iğnelerimin sonuna yaklaştım. Yarın kontrolüm var ve opu için tarih belirlenecek. Cuma ya da cumartesi toplanacak yumurtalar. 14-15 tane olgun yumurta var, 10 civarında da daha küçük yumurtalar varmış. Onları da alacağım bazen onlar da gelişiyor dedi doktor. Polikistik olduğum için en çok opu'dan korkuyorum.

Op tam hiç korkma canim. Çünkü anestezi veriyorlar ve sen hiçbir şey hissetmiyorsun canim. Ben sadece merhaba diyebildim doktoruma sonrası yok ben de

Op tam hiç korkma canim. Çünkü anestezi veriyorlar ve sen hiçbir şey hissetmiyorsun canim. Ben sadece merhaba diyebildim doktoruma sonrası yok ben de
Ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama OHSS hikayeleri tedirgin etti. :)
Sonuçta kaçış yok, zevk almaya bakalım. Güzel bir amaç için çekiyoruz hepsini. <3

Aynen öyle bende hiç hatırlamıyorum doktorum hoşgeldin dedi sonrası yokama o kalp çarpıntısı heyecan üfff Transferdede sadece kasıklarım patlıcak sandım çünkü idrara sıkışık olman gerekiyo onun dışında hiç ağrı sızı yokAmeliyathaneye girerken kimseyi gözün görmüyor dedim ki hersey yavrum için Emekleriniz boşa çıkmaz inş

aynen canım mesela benim sonradan gelişen 2 embriyom oluştu

ay ben opudan önce de sonrada çok sıkıntı çekti ağrı konusunda ama benim baya yumurta vardı 38 taneydi o yüzden bana sıkıntı oldu

38 tanesi alındı bunların 26 tanesi döllendi ama orta kaliteleri dondurmadıkları için çok iyi kalite 6 tane embiyomu dondurdular
Benim de 20 tane alındı. 1 gun 15 i kalmıştı. Sonra ikişer üçer terk ettiler beni. Ama 5. Gün aa kalite 2 embriyom kaldı elimde ☺

Benim de 20 tane alındı. 1 gun 15 i kalmıştı. Sonra ikişer üçer terk ettiler beni. Ama 5. Gün aa kalite 2 embriyom kaldı elimde ☺
aslında çok yumurta oluşması demek az sağlıklı yumurta elde etmek demek galiba yani ben öyle düşünüyorum tabii ama hep şey düşündüm 1 tane bile olsa bana yeter diyordum rabbim önce karnımıza sonra kucağımıza almayı da gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…