- 27 Ekim 2020
- 189
- 317
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
Ya evet anne iç güdüsü mü derler artıkAyyy o seyırmeyı cok kişide duydum
Eşim de diyor evrene güzel mesajlar yolla iletilmezsse hatlarda sıkıntı vardirYer gök dua canım yeterki gönlümüzden geçen bütün iyi dilekler kabul olsun inş.en önemlisi enerjiİyi düşünelim iyi olsun allahım büyük
Op tam hiç korkma canim. Çünkü anestezi veriyorlar ve sen hiçbir şey hissetmiyorsun canim. Ben sadece merhaba diyebildim doktoruma sonrası yok ben deBen de iğnelerimin sonuna yaklaştım. Yarın kontrolüm var ve opu için tarih belirlenecek. Cuma ya da cumartesi toplanacak yumurtalar. 14-15 tane olgun yumurta var, 10 civarında da daha küçük yumurtalar varmış. Onları da alacağım bazen onlar da gelişiyor dedi doktor. Polikistik olduğum için en çok opu'dan korkuyorum.
Ahaahahs ne güldüm yaaa doğru demişEşim de diyor evrene güzel mesajlar yolla iletilmezsse hatlarda sıkıntı vardirama eni sonu iletilecek diyor
Ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama OHSS hikayeleri tedirgin etti. :)Op tam hiç korkma canim. Çünkü anestezi veriyorlar ve sen hiçbir şey hissetmiyorsun canim. Ben sadece merhaba diyebildim doktoruma sonrası yok ben de
Ben de iğnelerimin sonuna yaklaştım. Yarın kontrolüm var ve opu için tarih belirlenecek. Cuma ya da cumartesi toplanacak yumurtalar. 14-15 tane olgun yumurta var, 10 civarında da daha küçük yumurtalar varmış. Onları da alacağım bazen onlar da gelişiyor dedi doktor. Polikistik olduğum için en çok opu'dan korkuyorum.
Aynen öyle bende hiç hatırlamıyorum doktorum hoşgeldin dedi sonrası yokOp tam hiç korkma canim. Çünkü anestezi veriyorlar ve sen hiçbir şey hissetmiyorsun canim. Ben sadece merhaba diyebildim doktoruma sonrası yok ben de
aynen canım mesela benim sonradan gelişen 2 embriyom oluştuBen de iğnelerimin sonuna yaklaştım. Yarın kontrolüm var ve opu için tarih belirlenecek. Cuma ya da cumartesi toplanacak yumurtalar. 14-15 tane olgun yumurta var, 10 civarında da daha küçük yumurtalar varmış. Onları da alacağım bazen onlar da gelişiyor dedi doktor. Polikistik olduğum için en çok opu'dan korkuyorum.
ay ben opudan önce de sonrada çok sıkıntı çekti ağrı konusunda ama benim baya yumurta vardı 38 taneydi o yüzden bana sıkıntı olduOp tam hiç korkma canim. Çünkü anestezi veriyorlar ve sen hiçbir şey hissetmiyorsun canim. Ben sadece merhaba diyebildim doktoruma sonrası yok ben de
Hay mansallah sana. Kaç tanesi alindiay ben opudan önce de sonrada çok sıkıntı çekti ağrı konusunda ama benim baya yumurta vardı 38 taneydi o yüzden bana sıkıntı oldu
Ben kullaniyorum ama dün ve bugün 1 tane ictim. Yarın birgün hiç icmiyecegim Inşallahkızlar bu arada sigara kullanıyor musunuz?
38 tanesi alındı bunların 26 tanesi döllendi ama orta kaliteleri dondurmadıkları için çok iyi kalite 6 tane embiyomu dondurdularHay mansallah sana. Kaç tanesi alindi
kacinilmazsa zevk almak en guzeliBen de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama OHSS hikayeleri tedirgin etti. :)
Sonuçta kaçış yok, zevk almaya bakalım. Güzel bir amaç için çekiyoruz hepsini. <3
bende kullanıyorum da acaba sizlerde kullanıyor muusnuz diye merak ettimBen kullaniyorum ama dün ve bugün 1 tane ictim. Yarın birgün hiç icmiyecegim Inşallah
Benim de 20 tane alındı. 1 gun 15 i kalmıştı. Sonra ikişer üçer terk ettiler beni. Ama 5. Gün aa kalite 2 embriyom kaldı elimde ☺38 tanesi alındı bunların 26 tanesi döllendi ama orta kaliteleri dondurmadıkları için çok iyi kalite 6 tane embiyomu dondurdular
Eşim artık biraksan iyi olacak diyor.Nasil zorlanıyorum anlatamam. Sigara geldikçe aklına incir kayısı yiyorumbende kullanıyorum da acaba sizlerde kullanıyor muusnuz diye merak ettim
aslında çok yumurta oluşması demek az sağlıklı yumurta elde etmek demek galiba yani ben öyle düşünüyorum tabii ama hep şey düşündüm 1 tane bile olsa bana yeter diyordum rabbim önce karnımıza sonra kucağımıza almayı da gösterir inşallahBenim de 20 tane alındı. 1 gun 15 i kalmıştı. Sonra ikişer üçer terk ettiler beni. Ama 5. Gün aa kalite 2 embriyom kaldı elimde ☺
hahaha ben eşimden saklıyorum bile yoksa çok gerilirizEşim artık biraksan iyi olacak diyor.Nasil zorlanıyorum anlatamam. Sigara geldikçe aklına incir kayısı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?