• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Oo transfer olmussun bile harika 😍 kaç tane embriyo koydular, kaçıncı gün embriyosuydu🙂
5. Gün embriyosu ve tek embriyo pgt yapıldı öncesinde ve 1 yıl dondurduk biz
Oo cok güzel 🙂 çok erken belli oluyo 5. Gün embriyolari 🙃 10. Gün kanda baktirabilirsiniz hemen 🙂🙃
Evet evet 10 bile değil. 9. Gün kanda baktırın dediler ama hiç belirtim yok kendimi hamile gibi de hissetmiyorum zaten bilmiyorum..😥😥

Adette vurulan zaten gecıcı menepoz içinmiş canım bnde oyle bi durum yok 1 hafta gecıkebılır dıyolar bakalım🤷🏻‍♀️
Inşallah canim. Buradan lucrin kullananlarla konuştum ama haberin olsun 21. Gün vurulan arkadaşlar var onların adeti suan bir buçuk ay gecikti. Gecikirse telaş yapma canim

Ben sabahları 2 ad klomen(5 gün decam edicem) içiyorum. akşam üstü 300 ünite gonal f yapıyorum. iğne ile beraber daha evvel klomen kullanmamıştım ama nasıl olacak acaba merak ediyorum çarşamba kontrol var
canım tedavin nasıl ilerliyor transferin belli mi :)

16 Ekim de regl oldum 18 Ekim itibariyle estrofem, decavit ve corasprin kullanmaya başladım 5 kasım kontrolüm var ama 11 kasım sanki biraz geç gibi transfer için. Aranızda böyle transfer olacak olan var mı acaba?
merhaba, acaba sizin döngünüz çok uzun ona göre mi ayarladılar? gerçekten fazla ileri bir tarih gibi geldi ama.. nerede tedavi görüyorsunuz acaba?

merhaba, acaba sizin döngünüz çok uzun ona göre mi ayarladılar? gerçekten fazla ileri bir tarih gibi geldi ama.. nerede tedavi görüyorsunuz acaba?
şimdi baktım da banada biraz uzun bir süre gibi geldi açıkcası elbet vardır tabi bir bildikleri

Inşallah canim. Buradan lucrin kullananlarla konuştum ama haberin olsun 21. Gün vurulan arkadaşlar var onların adeti suan bir buçuk ay gecikti. Gecikirse telaş yapma canim
Bnde kımle konuşsam en fazla 1 hafta gecıkmiş ya da gununde olmuşlar🤷🏻‍♀️ Doktorumda menepoza sokuyorum demedi hazrlık için yapıyrz progesteronu kontrol altına alcam dedı 🙄 o zmn 2 ay sonra transfer demezmıydı ki aklımda delı sorular... cuma gunune kadar beklım hemşireme yazım bi olmadı bakalım ne dıcek

merhaba arkadaslar, bende tüp bebek araştırmasındayım. hangi merkezde yaptırıyorsunuz ve ücret ortalama ne kadar acaba destek olabilirmisiniz :KK36:
Selam Eskişehir Acıbadem nicel Taşdemir e giden pozitif dönüyor araştırabilirsin 🤘🏻9 bin ücreti var ama o ilaçlar iğneler mahvediyor maddi manevi total 35 bin harcamışızdır ama değdi ilk denemede hamile kaldım 🥰

Selam Eskişehir Acıbadem nicel Taşdemir e giden pozitif dönüyor araştırabilirsin 🤘🏻9 bin ücreti var ama o ilaçlar iğneler mahvediyor maddi manevi total 35 bin harcamışızdır ama değdi ilk denemede hamile kaldım 🥰
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına ♥ kaçıncı gün embriyosuydu acaba

Back