- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
canım ne yaptın regl oldun mu ?Merhaba hayırlı olsun tedaviniz ben de 14 eylülde opu oldum, 2. adetimi bekliyorum inşallah ekim sonu kasım başı gibi bi aksilik olmazsa transfer olacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne yaptın regl oldun mu ?Merhaba hayırlı olsun tedaviniz ben de 14 eylülde opu oldum, 2. adetimi bekliyorum inşallah ekim sonu kasım başı gibi bi aksilik olmazsa transfer olacağım.
Oldum canım, başladık transfer hazırlığına. Cuma günü kontrolüm var transfer tarihi belli olacak. Sen ne yaptın?canım ne yaptın regl oldun mu ?
5. Gün embriyosu ve tek embriyo pgt yapıldı öncesinde ve 1 yıl dondurduk bizOo transfer olmussun bile harika kaç tane embriyo koydular, kaçıncı gün embriyosuydu
Evet evet 10 bile değil. 9. Gün kanda baktırın dediler ama hiç belirtim yok kendimi hamile gibi de hissetmiyorum zaten bilmiyorum..Oo cok güzel çok erken belli oluyo 5. Gün embriyolari 10. Gün kanda baktirabilirsiniz hemen
Adette vurulan zaten gecıcı menepoz içinmiş canım bnde oyle bi durum yok 1 hafta gecıkebılır dıyolar bakalımCanım ben adetin 2. Günü vuruldum. Adetim iki buçuk ay gecikti. Doktorum adet sokturucu verdi onu ictikten 11 gun sonra oldum
Inşallah canim. Buradan lucrin kullananlarla konuştum ama haberin olsun 21. Gün vurulan arkadaşlar var onların adeti suan bir buçuk ay gecikti. Gecikirse telaş yapma canimAdette vurulan zaten gecıcı menepoz içinmiş canım bnde oyle bi durum yok 1 hafta gecıkebılır dıyolar bakalım
Şimdi ilk transfer olacak kim ki acaba kasım ayında?
Bende bu aralar regl olacağım onu bekliyorum :)Oldum canım, başladık transfer hazırlığına. Cuma günü kontrolüm var transfer tarihi belli olacak. Sen ne yaptın?
çok güzel bir bilgi verdiniz teşekkür ederiz :) hayırlısı olsun inşallah hakkınızda :)Kızlar bende nasipse kasımda transfer olacaklardanim:)
Bu transfere 2 3 gün kalaya kadar her sabah kahvaltıda 2 dilim ananas kesip yiyin.
Rahimi kuvvetlendiriyormus.
canım tedavin nasıl ilerliyor transferin belli mi :)Ben sabahları 2 ad klomen(5 gün decam edicem) içiyorum. akşam üstü 300 ünite gonal f yapıyorum. iğne ile beraber daha evvel klomen kullanmamıştım ama nasıl olacak acaba merak ediyorum çarşamba kontrol var
merhaba, acaba sizin döngünüz çok uzun ona göre mi ayarladılar? gerçekten fazla ileri bir tarih gibi geldi ama.. nerede tedavi görüyorsunuz acaba?16 Ekim de regl oldum 18 Ekim itibariyle estrofem, decavit ve corasprin kullanmaya başladım 5 kasım kontrolüm var ama 11 kasım sanki biraz geç gibi transfer için. Aranızda böyle transfer olacak olan var mı acaba?
şimdi baktım da banada biraz uzun bir süre gibi geldi açıkcası elbet vardır tabi bir bildiklerimerhaba, acaba sizin döngünüz çok uzun ona göre mi ayarladılar? gerçekten fazla ileri bir tarih gibi geldi ama.. nerede tedavi görüyorsunuz acaba?
Bnde kımle konuşsam en fazla 1 hafta gecıkmiş ya da gununde olmuşlar Doktorumda menepoza sokuyorum demedi hazrlık için yapıyrz progesteronu kontrol altına alcam dedı o zmn 2 ay sonra transfer demezmıydı ki aklımda delı sorular... cuma gunune kadar beklım hemşireme yazım bi olmadı bakalım ne dıcekInşallah canim. Buradan lucrin kullananlarla konuştum ama haberin olsun 21. Gün vurulan arkadaşlar var onların adeti suan bir buçuk ay gecikti. Gecikirse telaş yapma canim
5. gün canımCanım senin kaçıncı gün embriyosu :)
Selam Eskişehir Acıbadem nicel Taşdemir e giden pozitif dönüyor araştırabilirsin 9 bin ücreti var ama o ilaçlar iğneler mahvediyor maddi manevi total 35 bin harcamışızdır ama değdi ilk denemede hamile kaldımmerhaba arkadaslar, bende tüp bebek araştırmasındayım. hangi merkezde yaptırıyorsunuz ve ücret ortalama ne kadar acaba destek olabilirmisiniz
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına ♥ kaçıncı gün embriyosuydu acabaSelam Eskişehir Acıbadem nicel Taşdemir e giden pozitif dönüyor araştırabilirsin 9 bin ücreti var ama o ilaçlar iğneler mahvediyor maddi manevi total 35 bin harcamışızdır ama değdi ilk denemede hamile kaldım
Canım benim transfer 2 kasım sen listede 5 kasım yazmışsın. Bilmiyorum belki öncesinde ben yanlış yazmış olabilirim :) düzeltir misin 2 olarak
canım 5 kasım demiştin o yüzden öyle yazdım düzelteyim :)Canım benim transfer 2 kasım sen listede 5 kasım yazmışsın. Bilmiyorum belki öncesinde ben yanlış yazmış olabilirim :) düzeltir misin 2 olarak
Beni de ekleyin :) 5 kasımda transfer çift embriyo