• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

benimde tsh transferden sonraki testte 3 un ustune cikmis ama ben estrofem kullanmadim. bukadar cikmasini kullandigim ilaclara bagladim ama henuz dr ile gorusmedim. tsh in artinca dr un tavsiyesi oldu mu?
İlaçları kullanmadan once kactı deger? Evet ilaç verdı bana en dusuk doz olarak

hangi sehirde oldugunu yazarsan o sehirde bulunan arkadaslar yardimci olurlar elifcim. birde netten bulundugun yerdeki tup bebek merkezlerini yazarak hastalarin yapmis oldugu yorumlari okuyabilirsin...
tup bebek gunumuzde cok yaygin. ben ilk tup bebek tedavimi 28 yasinda yaptirmistim simdi 37 yasindayim ,o yuzden hic stres yapma. bizim de evlat sahibi olma yolumuz bu yoldan geciyormus :)
Sende sorun neydi canım

guzel sonuclar alirsin ins canim :KK200: transfere hazirlik olarak Dr un birsey verdi mi yada tavsiyede bulundu mu?
İlaçlar verdi onların dışında beslenme vitamin gibi ek bir şey vermedi ama bana zaten başında beslenme için yapılması gerekenleri söylemişti.Bir de baya moral verdi o da keyifliydi çok rahat çıktım yani 🌟🤩

Herkese iyi geceler bi sey sormak istiyorum. Benim bugun igneye basyali 7.gunum sanirim cumartesi yumurta toplama islemi olacak. İlk 5 gun gonalf son 2 gundur de cetrodi mi ne oyle bi igne vuruldum. İsmi yanls yazmis olabilirim😂 bunun disinda ne vitamin folik asit vs hicbi sey vermedi bana doktor yada kontrole gidiylrum 2 gunde 1 kan almadi hormon testi vs hicbi sey yapmadilar normal degil mi surec 😂
Bana da vitamin vermedi folik asiti ben kendim kullanıyordum devam dedi,vitamini de özellikle sordum hem eşime hem bana verir mi diye gerek yok dedi.Ama her muayeneden önce kan verdim kan sonucum ve muayene sonucuma göre ilaçlara devam ettik ve bıraktık.Her doktorun sanırım tedavi süreci kendine göre değişiyor 🤷🏻‍♀️🧐

Bana da vitamin vermedi folik asiti ben kendim kullanıyordum devam dedi,vitamini de özellikle sordum hem eşime hem bana verir mi diye gerek yok dedi.Ama her muayeneden önce kan verdim kan sonucum ve muayene sonucuma göre ilaçlara devam ettik ve bıraktık.Her doktorun sanırım tedavi süreci kendine göre değişiyor 🤷🏻‍♀️🧐
hangı doktora gidiyorsun ben Selen hocaya randevu aldım

Troidi vardı arkadasımın ilaçla dengelediler 2. Bebegi bıle dogurdu gecen martta o bir problem degıl canım merak etme ayrıca bi tanıdıgım daha vardı artık boğazı şişmişti guatr heraldr onun o da patır patır doğurdu yani
Aro :KK200: bana gore benim bunyemin normali de bu ama dr lar hamile kalamama sebebini bulamadigimiz icin troide yogunlasmak durumdayiz diyorlar bende akisina biraktim...

ben bu seferkı tüp bebegımde kendıme hem beslenmede hemde ilaç kullanımında bir plan yapıcam gercekten bu sefer daha zor gelıyor 3. lez herseyı bastan baslamak cok zorrr

ben bu seferkı tüp bebegımde kendıme hem beslenmede hemde ilaç kullanımında bir plan yapıcam gercekten bu sefer daha zor gelıyor 3. lez herseyı bastan baslamak cok zorrr
bastan kendini `zor` diyerek sartlandirma lutfen :( basta psikolijikmen hazirlanmanda cokk onemli. bende gecen ay 3.kez tedavime basladim elh cok rahat gecti. negatif oldu ama kismetse dondurulmuslari deniycez.. bir guzel yani da herseyi biliyorsun ve ilklerde ki kaygilarin olmuyor ;)

İlaçlar verdi onların dışında beslenme vitamin gibi ek bir şey vermedi ama bana zaten başında beslenme için yapılması gerekenleri söylemişti.Bir de baya moral verdi o da keyifliydi çok rahat çıktım yani 🌟🤩
Şanslısın o halde canim keyifli olduğu zaman aznoluyor genelde :KK70:

Insallah senin guzel sonuçlanacak cok istiyorum ve takipteyim:KK36:

Ya sanki tutunma süreci gibi geldi bana yani tüm belirtilerle falan sanki gebelik oldu gibi düşündüm ben ☺️🌟
Amin inşallah oyledir cnm hemşireye şimdi ulaştım CORASPİN i bırakın içmeyin dedi..hiç korkmayın dedi progeston fitilin yaptığı bişey olabilir stres panik yapmayın dedi..ama içim e düştü bı kere bı şüphe..doktoruma yazdım whatsaptan dönüş sağlar insallah

Şanslısın o halde canim keyifli olduğu zaman aznoluyor genelde :KK70:

Insallah senin guzel sonuçlanacak cok istiyorum ve takipteyim:KK36:
Ya aslında bana genelde iyiydi hiç öyle sert olduğuna falan denk gelmedim çok yoğun olduğunda uzun uzun konuşamadık tabii ama genelde ılımlıydı ☺️
Çok teşekkür ederim ben de senin güzel haberlerini alırım inşallah 🤩😍

Back