• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba ben 44 yaşındayım 3 aylık evliyiz ama normal yolla hamile kalamadım. Yaşımdan dolayı tüp bebek diyorlar. Çok yere gittim çok görüşme yaptım, İnan beynim yandı bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı? Şimdiden teşekkürler
hangi sehirde oldugunu yazarsan o sehirde bulunan arkadaslar yardimci olurlar elifcim. birde netten bulundugun yerdeki tup bebek merkezlerini yazarak hastalarin yapmis oldugu yorumlari okuyabilirsin...
tup bebek gunumuzde cok yaygin. ben ilk tup bebek tedavimi 28 yasinda yaptirmistim simdi 37 yasindayim ,o yuzden hic stres yapma. bizim de evlat sahibi olma yolumuz bu yoldan geciyormus :)

Ben grip oldum vaporup aldım onu burnuma sürdüm bugün kendimi toplamam lazım perşembe transfer için iyi olmam lazım doğru evrene ne gönderirsen o sana geri geliyor meditasyon yapmak lazım iki bardak nane limon içtim transfer gunu de mentollü şeker atacam ağzıma ha bide bu her gün vurulduğum Progestan iğnesi kalcami taş gibi yaptı her gün vurulmam kötü ama inşallah sonuç iyi olur yalnız bu sefer biraz daha rahatım sizlerle konuşuyorum hem tecrübede edindim hemde bu sefer yumurta toplama süreci olmadığı için biraź daha iyiyim inşallah güzel sonuçlar elde ederiz ☺
Şimdiden hergün iğne vuruluyosun bak. Progesteron hormonu bebeğin tutunması için. Herşey yolunda gidicek inşaallah 🤲

Kızlar pembe lekelenme oldu???cumartesi transfer olmuştum 5.gün embriyosuydu çift embriyo transfer edildi..bugün akşama doğru midem bı değişikti yemek yiyemedim akşam böyle bı rahatsız gibiyim ama ne olduğunu anlayamıyorum sonra akşam TV izlerken ayaklarımda bir ateş yanması oldu çorap panduf çıkardım herseyi..o şekilde uyuya kalmisim..sag kasığımda böyle kalp atisi gibi bı hareket oldu atıp durdu 5-6 saniye kadar ve ona uyandım sağ tarafımdaki hareketlilige..kalktim su içtim TV yi kapattım mutfağı bı dolandım WC ye girdim çok afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silerken peceteye pembe leke geldi bir damlada klozete aktı...sizce bu nedir ya ? Bebislerime kötü bişey olmamıştır dimi?😢
Yerleşme olabilir canım 🤔 Allah korusun kötü bişey olsa yoğun kam şeklinde oluyor diye biliyorum.

Herkese iyi geceler bi sey sormak istiyorum. Benim bugun igneye basyali 7.gunum sanirim cumartesi yumurta toplama islemi olacak. İlk 5 gun gonalf son 2 gundur de cetrodi mi ne oyle bi igne vuruldum. İsmi yanls yazmis olabilirim😂 bunun disinda ne vitamin folik asit vs hicbi sey vermedi bana doktor yada kontrole gidiylrum 2 gunde 1 kan almadi hormon testi vs hicbi sey yapmadilar normal degil mi surec 😂
Her gittiğinde kan alınması lazım. Hormonlara bakıyolar. Vardır onun da bir bildiği 😅 bana da multivitamin verdi . Icinde folik asit de var . Ama tek folik asit gibi degildir herhalde. Gebelikten sonra veriyolar artık herhalde. Bi ara da 3 ay önce baslatiyolardi. Bana da o sacma geliyordu. Ben de eksik olmayan bi vitamini niye fazladan alayim ki

benim de rahim girisi darmis. gecen yillarda Infertility doktoruna gittigimde hic bukadar darini gormedim dedi :ukala: sonra gittigim doktorlara soyleyince cok sasirdilar gayet normal dediler..
wc sıkışikligi feciiii:skandal: bu sene cok guzel talimat verip, icilecek suyun olcusunu verdiler de elh rahat gecti.
birde dr alt muayenede acirsa soyle canim diyor, eger acirsa aciyor diyorum. bacagimi oksayip `ooo canim ozur dilerim` diyo. oksayinca acim gecmiyor ki soylemenin ne faydasi oluyor ozaman :D
Ben de heyecanla okuyorum aciyinca söyle deyince ne yapti acaba diye 😅😅😅

Kızlar pembe lekelenme oldu???cumartesi transfer olmuştum 5.gün embriyosuydu çift embriyo transfer edildi..bugün akşama doğru midem bı değişikti yemek yiyemedim akşam böyle bı rahatsız gibiyim ama ne olduğunu anlayamıyorum sonra akşam TV izlerken ayaklarımda bir ateş yanması oldu çorap panduf çıkardım herseyi..o şekilde uyuya kalmisim..sag kasığımda böyle kalp atisi gibi bı hareket oldu atıp durdu 5-6 saniye kadar ve ona uyandım sağ tarafımdaki hareketlilige..kalktim su içtim TV yi kapattım mutfağı bı dolandım WC ye girdim çok afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silerken peceteye pembe leke geldi bir damlada klozete aktı...sizce bu nedir ya ? Bebislerime kötü bişey olmamıştır dimi?😢
Kızlar dün geceden beri deliricem aklımı kemiriyor herşey yasyaanlar lütfen yazsın transfer sonrası lekelenmenin kaçıncı gün oldu?

Kefir içilebilir mi
Valla ben içiyorum ,oldum olası icerim zaten..
Transferin ertesi günü turşu da yedim megersem yasakmış kızlardan biri yazmıştı..bana hastanede böyle bı bilgi verilmediği için ben bilmiyordum..bana Sadece aşırı yağlı yemekler yasak sebze meyve ağırlıklı beslenin bol su tüketin spor yasak ağır ev işi yasak onun dışında günlük rutin hayatınıza donebilirsiniz asla yatakta yatıp kalmayın uzun süre.. yürüyün evde kan dolaşımı sağlansın vücutta dediler okadar

Baktırmadım ama benim ultrasonda da acıyor 😞 sen o katateri hissetmiyor musun?
Ama sadece giriş kısmı acıyo di mi spekulum yerleştirnce acıyo girişi gerdiği için fakat başka yerı acımıyo iç taraf falan. Sıkısık olunca baktılar yerı ayarladılar direk koydular. Rahım filmi cektirmedın mı?

Back